KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 επισημη 64bit εκδοση εχει; οχι, αρα δεν ειναι και ο καλυτερος browser αυτη τη στιγμη κατα τη γνωμη μου χωρις να ειναι αυτο το μονο κριτηριο αξιολογησης μου. γκουχ γκουχ γκουχ http://nightly.mozilla.org/ μην μου αρχισεις τις σαχλαρες τωρα οτι δεν τον κυκλοφορει και ως επισημη τελικη εκδοση η Μοzilla. επισημη εκδοση ζητησες,επισημη εκδοση ελαβες. cheerio.
theTuber Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Προσωπική μου άποψη 3 χρόνια firefox user στο λαπτοπ μου αλλά και γενικότερα και 1,5 χρόνο chrome user στο νετμπουκ, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αλλάξεις τον πλέον άριστο firefox 4 με άλλο browser. Μόλις βγει η τελική του firefox 4 βλέπω τον chrome να παίρνει οριστικά πόδι απ' το νετμπουκ. Κι έχω δοκιμάσει κανονικά για καιρό και άλλους browsers στο λαπτοπ να δω πως είναι, στο τσακ ήμουν να πάω οριστικά σε chrome πριν κάτι μήνες
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 προσωπικη μου αποψη: 5 χρονια ff2 και ff3 user 14 χρονια opera user 3 χρονια chrome user 6 μηνες ff4 verdict: ff4 δαγκωτο τωρινη σειρα προτιμησης: ff4>chrome>opera>ff2,ff3 τον ie τον εχω μονο για τα ιδιοτροπα sites που δεν μπορουν να κανουν χωρις αυτον.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εσεις οι μη δεκτικοι, εχετε δοκιμασει εστω τον ie9 beta?
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 οχι δεν χρειαζεται.μας αρκει που δοκιμαζουμε ηδη τα windows εδω και χρονια.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 τοτε ισχυουν αυτα που εγραψα πιο πανω! Καλο βραδυ!
Mallibu Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλα μου φαίνεται αρκετά πιο ελαφρύς
didakos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 γκουχ γκουχ γκουχ http://nightly.mozilla.org/ μην μου αρχισεις τις σαχλαρες τωρα οτι δεν τον κυκλοφορει και ως επισημη τελικη εκδοση η Μοzilla. επισημη εκδοση ζητησες,επισημη εκδοση ελαβες. cheerio. γκουχ γκουχ γκουχ επισημη δεν ειναι, οπως δεν ειναι και stable, δεν ειναι καν σε alpha φαση. Κι αν αυτο το επιχειρημα για σενα ειναι σαχλα ας ειναι ετσι ομως ειναι επιχειρημα που στεκει. Τον 64αρη minefield τον "έλαβα" και χρησιμοποιουσα απο τοτε που βγηκε και πρεπει να πω οτι τοτε οταν ητανε ο μονος 64αρης και ειχα μεινει καταπληκτος απο τις επιδοσεις του αν και crashare συχνα και παρουσιαζε πολλα bugs (εξ ου και minefield - ναρκοπεδιο) ηταν ο κυριος περιηγητης μου, ωστόσο αν και χρόνια κραζω την M$ και τον ΙΕ της δοκιμασα και τον 64αρη ΙΕ9 (που τόσος ντόρος εγινε γι αυτον) ο οποιος ειναι σταθερος σαν βραχος και πρεπει να πω οτι απλα δεν μπορει να τον ανταγωνιστει κανεις αλλος browser αυτη τη στιγμη στο θεμα της ταχυτητας που ενδιαφερει εμενα, ειτε αυτο ειναι στο browsing ειτε στην αποκρισημοτητα ειτε στην εκκινηση του προγραμματος. Η ταχυτητα ομως δεν ειναι ο μονος τομεας στον οποιο εχει βελτιωθει, ειναι και ποιο ασφαλης στο browsing -οχι ασφαλεστερος του FF- (χωρις να γνωριζω περεταιρω λεπτομεριες επ αυτου). Το ποιο πιθανο ειναι να επιστρεψω στον FF λογω της πληθώρας addon που εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις -τα οποία ειναι μακραν καλυτερα και ποιοτικοτερα αυτων του ΙΕ- οταν με το καλο ανακοινωθει η/και κυκλοφορισει ΕΠΙΣΗΜΑ η 64αρα εκδοση του (αρκει φυσικα να ειναι γρηγορος, σταθερος και να μην καταβροχθιζει τους πόρους του συστηματος). Εως τοτε θα μεινω στον ΙΕ9 για τους λογους που προανεφερα. Αυτα... :P
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 γκουχ γκουχ γκουχ επισημη δεν ειναι, οπως δεν ειναι και stable, δεν ειναι καν σε alpha φαση. Κι αν αυτο το επιχειρημα για σενα ειναι σαχλα ας ειναι ετσι ομως ειναι επιχειρημα που στεκει. γιατι δεν ειναι επισημη; το συκγκεκριμενο σαιτ δεν ειναι το επισημο σαιτ της Μοζιλα; μηπως ειναι της μαικροσοφτ; και σου ειπα μην μου αρχισεις τις διπλωματικες απαντησεις περι stable,alpha,κτλ η 64-bit εκδοση ειναι σε minefield κατασταση,δηλαδη ο κωδικας του βρισκεται συνεχεια υπο εξελιξη και ανανεωνεται καθημερινα,φυσικα και ειναι πιο ασταθης απο τις επισημες δοκιμαστικες beta,alpha,rc,final αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν δουλευει τοσο ωστε να μην μπορεις να τον χρησιμοποιησεις. και ειναι σε minefield διοτι αυτη ειναι η πολιτικη της Μοζ και δικαιολογημενα αφου τα οφελη της 64bit εκδοσης ειναι αμελητεα και το ποσοστο διεισδυσης των 64bit windows/software δεν ειναι και πολυ μεγαλο.την ιδια πολιτικη ακολουθουν και οι opera,chrome.στο μελλον τα πραματα λογικα θα αλλαξουν. Τον 64αρη minefield τον χρησιμοποιω απο τοτε που βγηκε και πρεπει να πω οτι τοτε οταν ητανε ο μονος 64αρης και ειχα μεινει καταπληκτος απο τις επιδοσεις του αν και crashare συχνα και παρουσιαζε πολλα bugs ηταν ο κυριος περιηγητης μου, ωστόσο αν και χρόνια κραζω την M$ και τον ΙΕ της δοκιμασα και τον 64αρη ΙΕ9 ο οποιος ειναι σταθερος σαν βραχος και πρεπει να πω οτι απλα δεν μπορει να τον ανταγωνιστει κανεις αλλος browser αυτη τη στιγμη στο θεμα της ταχυτητας που ενδιαφερει εμενα, ειτε αυτο ειναι στο browsing ειτε στην αποκρισημοτητα ειτε στην εκκινηση του προγραμματος. Η ταχυτητα ομως δεν ειναι ο μονος τομεας στον οποιο εχει βελτιωθει, ειναι και ποιο ασφαλης στο browsing -οχι ασφαλεστερος του FF- (χωρις να γνωριζω περεταιρω λεπτομεριες επ αυτου). συγνωμη,εσυ νομιζεις οτι επειδη ειναι 64bit ο ie9 ειναι και πιο γρηγορος; α καλα,καλα κρασα τεσπα for the record,εγω χρησιμοποιω και τον FF4 64ΒΙΤ μαζι με τα addons,πιο πολυ για δοκιμη και δουλευει μια χαρα.σταθεροτατος και γρηγορος. και το κυριοτερο δεν ειναι της μαικροσοφτ.
ntellos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 και το κυριοτερο δεν ειναι της μαικροσοφτ. Tώρα τελευταία με έχει εκπλήξει η MS με win7,ie9 και τις προσπάθειες του WP7. Φένεται σαν να αλλάζουν νοοτροπία. Παρόλαυτα συνεχίζω να είμαι καχύποπτος μαζί της.
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 προσωπικα πιο πολυ καχυποπτος ειμαι με google,facebook,κτλ παρα με μαικροσοφτ. τουλαχιστον με τον γκειτς εχουμε μεγαλωσει μαζι,ειναι δικος μας ανθρωπος πλεον.
psaras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 παιδια με τα bookmarks υπαρχει προβλημα,μεταφερονται κανονικα απο την 3.6.15 στην Candidate του Firefox 4 ευχραριστω
tapatalk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλα μου φαίνεται αρκετά πιο ελαφρύς Sent from my sdk using Insomnia App
didakos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 γιατι δεν ειναι επισημη; το συκγκεκριμενο σαιτ δεν ειναι το επισημο σαιτ της Μοζιλα; μηπως ειναι της μαικροσοφτ; και σου ειπα μην μου αρχισεις τις διπλωματικες απαντησεις περι stable,alpha,κτλ η 64-bit εκδοση ειναι σε minefield κατασταση,δηλαδη ο κωδικας του βρισκεται συνεχεια υπο εξελιξη και ανανεωνεται καθημερινα,φυσικα και ειναι πιο ασταθης απο τις επισημες δοκιμαστικες beta,alpha,rc,final αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν δουλευει τοσο ωστε να μην μπορεις να τον χρησιμοποιησεις. και ειναι σε minefield διοτι αυτη ειναι η πολιτικη της Μοζ και δικαιολογημενα αφου τα οφελη της 64bit εκδοσης ειναι αμελητεα και το ποσοστο διεισδυσης των 64bit windows/software δεν ειναι και πολυ μεγαλο.την ιδια πολιτικη ακολουθουν και οι opera,chrome.στο μελλον τα πραματα λογικα θα αλλαξουν. συγνωμη,εσυ νομιζεις οτι επειδη ειναι 64bit ο ie9 ειναι και πιο γρηγορος; α καλα,καλα κρασα τεσπα for the record,εγω χρησιμοποιω και τον FF4 64ΒΙΤ μαζι με τα addons,πιο πολυ για δοκιμη και δουλευει μια χαρα.σταθεροτατος και γρηγορος. και το κυριοτερο δεν ειναι της μαικροσοφτ. 1. γιατι να μην ειναι της google; (/sarcasm-off?) 2. ΟΚ ισως έκανα ατυχή χρήση της λέξης "επισημη", αν και αμφιβάλω οτι δεν κατάλαβες τι εννοω. (οχι οτι έψαξα και πολυ αλλα δεν καταφερα να βρω στο http://www.mozilla.com/ οπου θα παει ο μεσος χρηστης link που να σε στελνει στο http://nightly.mozilla.org/) 3. Σταματα να παιζεις με τις λεξεις, κατα ποια εννοια ο λόγος μου ειναι διπλωματικος; ή απλα τον βαφτίζεις ετσι ωστε να θεωρηθει οτι ειναι και μικρης σημασιας; 4. Ποτέ δεν ειπα οτι ο 64αρης minefield ειναι τοσο προβληματικος ωστε να μην μπορεις να τον χρησημοποιησεις, ειπα οτι απλα ειναι προβληματικος (δικαιολογημενα η οχι) ενω ο 64bit ΙΕ9 οχι. Δεν γινεται να συγκρινεις βουρτσες με γκουχου-γκουχου, τον ακομη υπο αναπτυξη ΙΕ9 64bit χρησημοποιω, με κατι αντιστοιχο θα το συγκρινω. 5. Ο minefield προφανως δεν απευθύνεται στον μέσο χρήστη αλλα σε μένα και ενδεχομένως και σενα μιας και τον χρησημοποιεις που μας "τρωει" να δοκιμαζουμε τα διαφορα που βρiσκονται σε σταδιο αναπτυξης. 6. Τα οφέλη της 64bit ειναι αμελητέα, ωστόσο μόνος σου το ειπες ειναι οφέλη, και η λεπτομερια κανει διαφορα. 7. Το ποσοστό διεισδυσης 64bit software πράγματι ειναι χαμηλο ωστόσο ειναι το μελλον όπως ήτανε τα 32bit, 16bit, 8bit, κλπ. και απ οτι φαινεται η mozilla σκεφτεται και κανει σχέδια για το μέλλον αφού έχει ήδη δημοσιέυσει πληροφορίες για τον FF5 τη στιγμή που ο FF4 ητανε ακομη σε beta φαση. 8. Δεν είπα ποτε οτι ο επειδη ο ΙΕ9 ειναι και 64αρης ειναι και ποιο γρήγορος. Πώς θα μπορουσα αλλωστε να το ισχυριστω αυτο, πληροφορικη σπουδαζω lol. 9. ο 64αρης minefield σημερα σταθεροτατος δεν ειναι. ειναι ποιο σταθερος απ' ότι ήτανε, δεν ειναι γρηγορος ομως. τον χρησημοποιω κι εγω. 10. "το κυριοτερο δεν ειναι της μαικροσοφτ" - κανεις μποϊκοταζ στη M$ μη χρησημοποιωντας τα προϊοντα της; :P καλα κανεις. σε αυτή την περιπτωση ομως φαινεται οτι δεν εισαι αντικειμενικος στην κριση σου αφου θα μπορούσε κανεις βαση αυτου που ειπες να πει οτι εισαι αρνητικα προκατηλημενος με την Μ$ -ισως οχι και αδικαιολογητα, παρ' ολα αυτα προκατηλημενος-. 11. Πραγματι ο ΙΕ εχει ενα πολυ κακο παρελθον εξ ου και γιατι πολυς κοσμος τον αποφευγει οπως ο διαολος το λιβανι και προβαινουν σε δηλωσεις οπως τη δικη σου ποιο πανω, απ ότι φαινεται ομως εχει ενα λαμπρο μελλον αν και ειναι καπως νωρις να το πει αυτο καποιος. Και δεν ειμαι fanboy της Μ$ μη με αντιμετωπιζεις σαν τετοιον lol. (Αρίθμησα τα σημεια στα οποια ηθελα να αναφερθω για να μην τα ξεχασω lol :P :P)
grnrg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Καποιοι λενε μαπα τον ΙΕ9 χωρις να τον δοκιμασουν και νομιζουν οτι κανουν καλο υποστηριζοντας μια χειροτερη (κατα τη γνωμη μου) πολυεθνικη... την google. Νταξ ρε παιδια, και εγω με chrome ειμαι τα 2 τελευταια χρονια μετα απο 4 χρονια που ειχα firefox, και 2 πιο πριν με opera, αλλα δεν εχω και την ψευδαισθηση οτι κανω και επανασταση. Η RC IE9 ειναι οσο γρηγορη ειναι και ο chrome 10. Θα παραμεινω στον chrome λογω συνηθειας ομως και οχι αντιδρασης προς την MS, πλεον εχω συνηθησει και χωρις τα plugins του firefox... Δυστυχως... Αν θελω να δηλωσω την αντιδραση μου στο κεφαλαιο παντος θα γινει η πρωτη επιλογη μου η αλεπουδιτσα! (χαζοεπανασταση κιέτς!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα