Members gsarig Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Members Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μετά από αρκετές καθυστερήσεις, η Release Candidate του Firefox 4 είναι πλέον γεγονός, βάζοντας πλέον τον δημοφιλή browser στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης. Αν και όπως είναι φυσικό δεν περιλαμβάνεται κάποιο νέο χαρακτηριστικό σε σχέση με την beta, ο Firefox 4 RC αναμένεται να είναι βελτιωμένος σε σταθερότητα και επιδόσεις, ενώ πλέον υπάρχει συμβατότητα με πάνω από το 70% των επεκτάσεων. Η επίσημη ανακοίνωση της Mozilla κάνει λόγο για περισσότερα από 8.000 bugs που διορθώθηκαν από την κυκλοφορία της πρώτης beta μέχρι σήμερα, και παροτρύνει τους χρήστες να δοκιμάσουν τις επιδόσεις του browser σε ειδικά σχεδιασμένη σελίδα που περιλαμβάνει μια σειρά από demo. Επίσης, ζητά από τους χρήστες να εγκαταστήσουν το πρόσθετο “Add-on Compatibility Reporter”, ώστε να αναφέρουν τυχόν ασυμβατότητες με επεκτάσεις που χρησιμοποιούν. Όσοι χρησιμοποιούν ήδη τον Firefox 4 beta, μπορούν να αναβαθμίσουν αυτόματα στην RC μέσω του Help / About Firefox. Οι υπόλοιποι μπορούν να τον κατεβάσουν από την επίσημη σελίδα λήψης της Mozilla. Site: The Mozilla Blog
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 άντε καλό Απρίλιο...
theTuber Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Και με οφθαλμοφανή βελτίωση, δεν βλέπω καμιά διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Τα add-ons δουλεύουν όπως πρέπει, οπότε εν τέλει μένουμε στον firefox άντε καλό Απρίλιο... Απ' το καλοκαίρι περιμένουμε, τώρα που δεν έμεινε ούτε μήνας...
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 ακριβως.στις επιδοσεις δεν εχει να ζηλεψει πλεον τιποτα απο τον ανταγωνισμο. εχει ομως το πλεονεκτημα των addons και του απολυτου customization. οποτε ναι μενουμε στον firefox.
Gallahad23 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Πολύ καλός browser...αλλά ας περιμένουμε λίγο και τον ie :) Sent from my iPhone using Insomnia
g_alkis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Επειδή τον δοκιμάζω πρώτη φορά, υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω το γκρι χρώμα των toolbars? Χωρίς personas
parsifal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 ...αλλά ας περιμένουμε λίγο και τον ie Κοντός ψαλμός, την επόμενη εβδομάδα βγαίνει η stable του IE9, απ' ο,τι πήρε το μάτι μου κάπου.
leukonas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέχρι να βγει η final θα έχουν βγάλει και την έκδοση 5.....
didakos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 ο καλυτερος browser αυτη την στιγμη.period. επισημη 64bit εκδοση εχει; οχι, αρα δεν ειναι και ο καλυτερος browser αυτη τη στιγμη κατα τη γνωμη μου χωρις να ειναι αυτο το μονο κριτηριο αξιολογησης μου.
EyeofOne Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Πολύ καλός browser...αλλά ας περιμένουμε λίγο και τον ie :) Sent from my iPhone using Insomnia ε όχι ρε παιδιά. Ούτε για αστείο ο IE....
isay Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Πολύ καλός browser...αλλά ας περιμένουμε λίγο και τον ie Με το καλό να ορίσει ... και να μείνει στους update servers. Όχι ρε φίλε (στην ms αναφέρομαι, οχι στον Gallahad23) ΔΕΝ θέλω να κάνω update τον ΙΕ, γιατι τον χρησιμοποιώ μόνο 4-5 φορές το μήνα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 προσωπικη μου αποψη (4 χρονια ff user, 1 χρονο chrome user), δωστε μια ευκαιρια στον ΙΕ 9
makischa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 προσωπικη μου αποψη (4 χρονια ff user, 1 χρονο chrome user)... CHROME
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Αν δεν τα δοκιμασεις ολα δεν μπορεις να εκφερεις σφαιρικη και εμπεριστατωμενη αποψη ομως φιλε μου, δεν συμφωνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα