Προς το περιεχόμενο

i phone και συγχρονισμός

DJJordan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, ένα φιλαράκι έχει το i phone 3gs, και δεν μπορεί να δει ή να διαχειριστεί στον υπολογιστή, τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στο i phone, εγώ όπως και εκείνος δεν έχουμε προηγούμενη εμπειρία απο κάθε είδους συσκευές της Apple, δοκίμασα να to συγχρονίσω μέσω του i tunes αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να δω τι χώρο καταλαμβάνουν οι εικόνες, οι ήχοι τα βίντεο, οι εφαρμογές κλπ. Ο φίλος μου τώρα, θέλει να ανοίγει τη μονάδα δίσκου που εμφανίζεται στον υπολογιστή μου όταν συνδέει το i phone και να μεταφέρει ή να βλέπει τα περιεχόμενα, αλλά η μονάδα φαίνεται κενή, μήπως τα i phone έχουν διαφορετική διαμόρφωση και πρέπει να εγκαταστήσω το mac drive για παράδειγμα, ώστε να αναγνωρίσουν τα windows τη διαμόρφωση στο δίσκο του i phone; τουλάχιστον να μου δείξει κάποιος πως μέσω του i tunes, μπορώ μεταφέρω τις φωτογραφίες από το i phone στον υπολογιστή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Ο συγχρονισμος του iphone γινεται μονο μεσω του itunes και δεν χρειαζεται να βαλεις καποιο extra προγραμμα για να περασεις αρχεια μεσα (μην περιμενεις κατι σε copy-paste, σαν να ηταν ενας ακομα εξωτερικος σκληρος δισκος).

Με ενα search για how to sync iphone with itunes στο goole θα βρεις μπολικα tutorials, οπως και στο youtube εαν σου φαινεται πιο ευκολο.

Ενα tutorial απο την apple για το sync itunes με ipod, το οποιο ουσιαστικα ειναι το ιδιο με αυτο του iphone.

http://www.apple.com/itunes/how-to/#video-sync

μια χαρά τα λέει ο φίλος από πάνω!

απλά σκέψου δηλαδή ότι το itunes είναι το iphone σου..ότι θές τα πετάς στο itunes!ακόμα και με copy-paste πχ στη μουσική!

ε αφού βάλεις ότι γουστάρεις,κάνεις τον συγχρονισμό σου με το iphone και είσαι έτοιμος!

pc - itunes - iphone .. το itunes είναι ο διαμεσολαβητής! :P

στην αρχή όντως φαίνεται δύσκολο,αλλά άμα το μάθεις θα δεις ότι είναι αρκετά εύχρηστο και εύκολο!

ψάξε Tutorials στο google!

Αν και δεν το χω ψάξει καλά ακόμα, αυτό που με ενδιαφέρει κατά βάση, είναι να περάσω στον υπολογιστή ο,τι υπάρχει στο i phone, και με ένα συγχρονισμό που έκανα δεν μου πέρασε τίποτα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μπορεις να μεταφέρεις οποιοδηποτε τυπο αρχειο η μονο μουσικη εικονες βιντεο?

Μεσω itunes μονο αυτα.

τα βίντεο πρέπει να μετατραπούν σε άλλη μορφή. μπορείς να βρεις freeware προγράμματα που κάνουν αυτή την δουλειά. εικόνες και μουσική τις πετάς μέσα στο iTunes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...