Προς το περιεχόμενο

Πλάκα κάνεις

JERONIMO888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καπου εχω ξαναδει τον αλβανο που παιζει το ζευγαρι με την ξνερωτη γκομενα αρα και εγω λεω οτι ειναι στημενο τωρα... αλλα και παλι βγαζει γελιο

Στημενο?χι ρε φιλε ,αληθεια?Λογικευτηκες?Μπραβο....

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παντως, ολως τυχαιως, μαζι με τη παρεα μου παιξαμε κομπαρσοι σε ενα επεισοδιο. ειναι σε αυτο που καθεται ενα ζευγαρακι στο Ολυμπικο (καφετερια στο ΣΕΦ) και η κοπελα ειναι μιλημενη, μιλαει με γαβ, τρωει αηδιαστικα ενα κλαμπ σαντουιτς και του κανει προταση γαμου. σε αυτο το επεισοδιο, στο φοντο φαινεται μια μεγαλη παρεα που καθεται μπροστα στο τζακι και ειναι ενα club στο οποιο συμμετεχω και κοβουμε πιτα. η πλακα ειναι οτι κανεις μας δεν πηρε πρεφα οτι γυριζεται εκπομπη. μονο ενα παιδι μου ειπε "ρε μλκ εχω κανει νοημα 3 φορες στη σερβιτορα και αυτη με γραφει" και ηταν η σερβιτορα του τηλεπαιχνιδιου που δεν εξυπηρετουσε αλλα τραπεζια προφανως... πολυ γελιο!! εγω ειμαι αυτος με το μπλε φουτερ..!! επεισοδιο 23/3/2011 νομιζω...

Δημοσ.

εμετικη εκπομπη.ξεφτιλιζονται οι ανθρωπινες σχεσεις με σκοπο να γινει τηλεθεαση και καποιοι να βγαλουν λιγα ψωροευρο.παρομοια εκπομπη με την " στιγμη της αληθειας",big brother ,κτλπ.αυτη ειναι η λεγομενη trash tv.

υγ.και εγω κανω χαβαλε και καραγκιοζλικια αλλα δεν τα βγαζω στην τβ.κατι πρεπει να κραταμε και για την παρτη μας.ελεος δηλαδη....

σημεια των καιρων.

Δημοσ.

εμετικη εκπομπη.ξεφτιλιζονται οι ανθρωπινες σχεσεις με σκοπο να γινει τηλεθεαση και καποιοι να βγαλουν λιγα ψωροευρο.παρομοια εκπομπη με τον "ορο της αληθειας",big brother ,κτλπ.αυτη ειναι η λεγομενη trush tv.

υγ.και εγω κανω χαβαλε και καραγκιοζλικια αλλα δεν τα βγαζω στην τβ.κατι πρεπει να κραταμε και για την παρτη μας.ελεος δηλαδη....

σημεια των καιρων.

δηλαδη το προβλημα σου ειναι οτι τα δειχνουν στην τηλεοραση και παιρνουν λεφτα ενω οταν εσυ εγινες ρομπα δεν πηρες τιποτα...

Δημοσ.

δεν ειπα αυτο.ειπα οτι σημερα στο βωμο του χρηματος τα παντα ξεπουλιωνται.δεν μπορεις να πουλας τις προσωπικες στιγμες σου.τις πλακες και οτι κανεις με τους δικους σου τα κρατας για σενα.δεν τα πουλας.δεν ειναι εμπορευσιμο ειδος οι σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων.αυτο που γινεται σημερα στην τβ δειχνει οτι πιασαμε πατο.

εμμεσως το παραδεχεται και ο ιδιος ο παρουσιαστης της εκπομπης.δες απο το 41:29 εως 42:30 της πρωτης εκπομπης τι εννοω. http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=b_qx_k_k_f%24z0_po%3d τα δικα του μυστικα δεν τα λεει on air αλλα να καθεται να βλεπει τα μυστικα των αλλων δεν τον πειραζει,σιγα τωρα,δε βαριεσαι, ασε τους να ξεφτιλιστουν λεφτα θα βγαλουμε,δουλεια ειναι... ο νοων νοητω.

υγ,δεν εχω κατι προσωπικο με την συγκεκριμενη εκπομπη αλλα γενικα με την trash tv.

Δημοσ.

εμετικη εκπομπη.ξεφτιλιζονται οι ανθρωπινες σχεσεις με σκοπο να γινει τηλεθεαση και καποιοι να βγαλουν λιγα ψωροευρο.παρομοια εκπομπη με τον "ορο της αληθειας",big brother ,κτλπ.αυτη ειναι η λεγομενη trush tv.

σημεια των καιρων.

1)Ειναι "Στιγμη της αληθειας"

2)Ειναι "Trash TV"

Δημοσ.

1)Ειναι "Στιγμη της αληθειας"

2)Ειναι "Trash TV"

δικιο εχεις .μπερδευτικα.ευχαριστω.κατσε να το διορθωσω

Δημοσ.

Στημενο ή οχι, το θεμα ειναι οτι εγινε κακογουστο και οι "πλακες" εχουν να κανουν με αηδιες και αφορουν προσωπικες στιγμες κατι το οποιο κανει την εκπομπη reality-κλειδαροτρυπας. Θα μπορουσε καλλιστα να ειναι μια εκπομπη με εξυπνες φαρσουλες, ευρηματικες και χωρις να προσβαλλουν τη νοημοσυνη των εμπλεκομενων αλλα και των τηλεθεατων.Βεβαια απο ελληνικη tv τι να περιμενει καποιος.Παει γαντι με ολα τα υπολοιπα σε αυτη τη χωρα.Επισης προσεξα οτι οι "σεναριογραφοι" ειναι 2 γυναικες.Μαλιστα.Μαλλον θα επρεπε να ντρεπονται για αυτο το αποτελεσμα.

Δημοσ.

καλα μην νομιζεις οτι και στο εξωτερικο εχουν καλυτερη τηλεοραση.τα ιδια και ισως και χειροτερα.

η βασικη διαφορα ομως ειναι πως μαζι με τα σκουπιδια παραγουν και προβαλλουν πολυ ποιοτικο υλικο για ολο το δημογραφικο ευρος του τηλεοπτικου κοινου.στην ελληνικη τηλεοραση το 90% που παραγεται και προβαλεται ειναι σκουπιδια.

Δημοσ.

νομίζω ότι επαναλαμβάνονται οι πλάκες, δεν έχει πλέον ενδιαφέρον

Oντως μετα απο λιγο αρχιζει και κατανταει κουραστικο/ανιαρο...

Δημοσ.

Oντως μετα απο λιγο αρχιζει και κατανταει κουραστικο/ανιαρο...

Ναι αλλά είδατε κάτι βυζάρες που είχε η τύπισσα στην τελευταία φάρσα χτες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...