JERONIMO888 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Προσπαθει να σου πει,τι θα εκανε μια κανονικη κοπελα και οχι μια στημενη. αφου ειπαν 2 φορες μαλακα και εβαλαν και μπιπ αρα δεν ειναι στημενο με τα κριτηρια σου.. ΦΕΗΛ ειναι τελειως φυσικο να κανεις πλακα με την κοπελα σου και να σε χωρισει ε? αν εχεις τετοια κοπελα πραγματικα σε λυπαμαι
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 αφου ειπαν 2 φορες μαλακα και εβαλαν και μπιπ αρα δεν ειναι στημενο με τα κριτηρια σου.. ΦΕΗΛ ειναι τελειως φυσικο να κανεις πλακα με την κοπελα σου και να σε χωρισει ε? αν εχεις τετοια κοπελα πραγματικα σε λυπαμαι Aν η κοπελα δεν το ξερει οτι ειμαι σε show,και ενω μου λεει να σταματησω δεν σταματαω,την κανω ρομπα και συνεχιζω ,ναι ευκολα μπορει να σε χωρισει. Μην παιρνεις εμενα σαν κριτηριο,γυναικα μελος στο φορουμ σου εδωσε την απαντηση . Πόσο θά'θελα να ήμουν στη θέση της κοπέλας. Στο πρώτο 10λεπτο θά'χα φύγει πετόντας κανα γλυκούλι μπινελίκι.
3leven Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Γιατι κολλατε ολοι στο αν ειναι στημενο η οχι?? Φυσικα και ειναι στημενο.. Ο αλλος εχτες εκανε στο μαγαζι μεσα το ταξι αλλα δεν ειδα κανενα να γελαει.. Εγω προσωπικα θα γελουσα , δυνατα κιολας , για να με ακουσει κιαυτος.. Το θεμα ειναι αν γελατε.. Εγω οταν βλεπω τον Πουμπουρα να γελαει ετσι οπως γελαει , γ@μιεμαι στο γελιο! Η εκπομπη τα σπαει! Οσοι τρωγεστε μονοι σας για το αν ειναι η οχι fake , τοτε απλα , get a life!
3leven Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μα δεν ειναι στημενο εκει κολλαμε Eνας λογος παραπανω
Eversor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Από τη στιγμή που είναι μια εκπομπή που σου προσφέρει γέλιο, αξίζει να τη δεις. Τώρα από εκεί και πέρα, πολλά θα ακουστούν για το αν είναι στημένη ΄ή όχι αλλά, who care's?
Tony_Montana Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 εννοείται ότι εχει απειρη πλακα αλλα... υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι δεν είναι στημένο? μηπως και οι οικογενειακές ιστορίες είναι αληθινές?
Eversor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 εννοείται ότι εχει απειρη πλακα αλλα... υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι δεν είναι στημένο? μηπως και οι οικογενειακές ιστορίες είναι αληθινές? Νταξ, είναι σαν να συγκρίνουμε 2 ανόμοια πράγματα. Οι οικογενειακές ιστορίες, κάνουν μπαμ ότι είναι στημένες, και μπορείς να το καταλάβεις από το στήσιμο πλάνων, μέχρι και τους διαλόγους - σενάριο - ηθοποιούς. Το ένα είναι φάρσες, που στημένες και να 'ναι, μερικές από αυτές είναι αρκετά επιτυχημένες, καθώς και οι αντιδράσεις από αυτούς που τις πατάνε.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 εννοείται ότι εχει απειρη πλακα αλλα... υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι δεν είναι στημένο? μηπως και οι οικογενειακές ιστορίες είναι αληθινές? Δηλαδη ας πουμε δεν παιζει με τιποτα το σεναριο απλα να εχει πεσει εντιτ προκειμενου να πλαισιωσει τις φαρσες το καναλι σε εκπομπη της μισης ωρας ε?
marantonis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δηλαδη ας πουμε δεν παιζει με τιποτα το σεναριο απλα να εχει πεσει εντιτ προκειμενου να πλαισιωσει τις φαρσες το καναλι σε εκπομπη της μισης ωρας ε? Τωρα τα παραλες...
KilliK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 την κοπελα με το στρινγκ την εχω ξαναδει.Οπως και τον μπουλη με την μαμα του.το ιδιο λεει και ο αδερφος μου. Πρεπει να εχουν ξαναπαιξει και σε αλλες εκπομπες/σοου και τους ανακυκλωσανε ως συνηθως. Νομιζω στο Love Bites πρεπει να τους εχω πετυχει.Για να τσεκαρω την εταιρεια παραγωγης στα 2 παιχνιδια.
kage Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Νταξ, είναι σαν να συγκρίνουμε 2 ανόμοια πράγματα. Οι οικογενειακές ιστορίες, κάνουν μπαμ ότι είναι στημένες, και μπορείς να το καταλάβεις από το στήσιμο πλάνων, μέχρι και τους διαλόγους - σενάριο - ηθοποιούς. Το ένα είναι φάρσες, που στημένες και να 'ναι, μερικές από αυτές είναι αρκετά επιτυχημένες, καθώς και οι αντιδράσεις από αυτούς που τις πατάνε. οι οικογενειακες ιστοριες γραφουν οτι ειναι αναπαρασταση.(το γραφαν απο την αρχη "Στόχος του προγράμματος είναι να δείξει, με όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό τρόπο, ιστορίες της καθημερινότητας, να παρουσιάσει τη ζωή και τα προβλήματα απλών ανθρώπ" οι "πλακα κανεις" θεωρουν τον κοσμο τοσο κοιμισμενο(ενταξει οι περισσοτεροι ειναι) οτι το περνανε για αληθινες πλακες.. οι ηθοποιοι θαρρω() πως εχουν καλεστει απο προηγουμενες οντισιονς για αλλες εκπομπες...οπως γινοταν και στο taxi του mega που και εκει το σεναριο ελεγε οτι παιρνουν αγνωστα ατομα απο τον δρομο!
mary Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια δεν ειναι τοσο στημενα οσο ολοι υποστηριζεται σα να ησασταν της παραγωγης. Στο Taxi Girl του μεγκα δηλωσε συμετοχη στο μεγκα μια φιλη.Οταν ηρθε η σειρά της ή οταν κληρώθηκε, της ειπαν να εισαι σε εκεινο το δρομο ταδε ωρα και θα σε παρουμε με το ταξί να παίξεις. Το μονο στημένο(ας το πω ετσι) ήταν το απο που θα τη παρουν και που θα την αφήσουν. Δυστυχως δε κερδισε κάτι.
Tony_Montana Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μετα το τρίτο επίσοδιο δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ακομα ότι δεν είναι στημένο
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 καπου εχω ξαναδει τον αλβανο που παιζει το ζευγαρι με την ξνερωτη γκομενα αρα και εγω λεω οτι ειναι στημενο τωρα... αλλα και παλι βγαζει γελιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.