Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αηδία και στημένο. Δεν βρίσκω τον λόγο να γελάσω σε κάτι τόσο το μη-αστείο.
liakos18 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Και οι παρευρισκόμενοι κομπάρσοι είναι! Πληρωμένοι για να αντιδράσουν "φυσιολογικά"!
damian1977 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εννοειται οτι ειναι στημενο....ειναι το εξωφθαλμο αυτο......ισως ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ να ειχε καποιο ενδιαφερον αλλα θα ειχε και πολυ μπινελικι!!!!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εννοειται οτι ειναι στημενο....ειναι το εξωφθαλμο αυτο......ισως ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ να ειχε καποιο ενδιαφερον αλλα θα ειχε και πολυ μπινελικι!!!! Μα αυτο ελεγα και εγω πριν και πηγε να με φαει ο αλλος.2 μανταχαλοι και δεν εριξαν ενα μπινελικι ρε ,δεν μιλησαν ουτε για γκομενες,αν τα βαλεις και τα 3 μαζι φαινεται απο χιλιομετρα οτι ειναι στημενο .
JERONIMO888 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 πας για καφε εσυ δηλαδη και αρχιζεις τα μπινελικια ετσι για να αποδειξεις οτι μπηκε ο αντρακλας στην καφετερια.... ε? επισης αν δεις καποιον αγνωστο να αλειφεται λαδι πεταγεσαι και λες "τι κανεις ρε μουνοπανο εκει βαλε την μπλουζα σου μην σου γαμησω"... ε? και επειδη ετσι συμπεριφερεσαι εσυ πρεπει και ο υπολοιπος κοσμος... . ε?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 πας για καφε εσυ δηλαδη και αρχιζεις τα μπινελικια ετσι για να αποδειξεις οτι μπηκε ο αντρακλας στην καφετερια.... ε? επισης αν δεις καποιον αγνωστο να αλειφεται λαδι πεταγεσαι και λες "τι κανεις ρε μουνοπανο εκει βαλε την μπλουζα σου μην σου γαμησω"... ε? και επειδη ετσι συμπεριφερεσαι εσυ πρεπει και ο υπολοιπος κοσμος... . ε? Φιλε,δεν εισαι καλα μου φαινεται.Εκαναν ολες αυτες τις μαλακιες και οι φιλοι τους δεν τους ειπαν τιποτα[πολυ ηρεμια ρε αδερφακι μου].Δηλαδη ουτε ενα μ@@##$ς δεν τους ξεφυγε[μιλαω για την δευτερη πλακα] Μαλλον εσυ εισαι παρα πολυ ηρεμος ,που ακομα και τα πιο περιεργα πραγματα σου φαινονται normal.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Βασικα παιζει να εχει πεσει και εντιτ. Αποκλειεται να ειναι real time τα σκηνικα. Προφανως γινεται οτι γινεται (σε περιπτωση που δεν ειναι στημενο λεμε) και μετα πεφτει ψαλιδισμα για να μπορεσει να χωρεσει στα πλαισια μιας εκπομπης. Προφανως και δεν μας ενδιαφερει τι λενε στα προσωπικα τους η εκαστοτε παρεα, μονο η πλακα εχει σημασια. Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα. Δεν μπορει να γινεται οτι γινετε μεσα σε μια εκπομπη 30 λεπτων με τετοια συνοχη. Παρα αυτα μου ειναι ποιο πιστευτο οτι ειναι στημενο.
margaritagr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 απ τα σημερινα καλυτερο ηταν αυτο με το ζευγρακι.. πως τον εκαναν ετσι τον φουκαρα
*nenya* Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πόσο θά'θελα να ήμουν στη θέση της κοπέλας. Στο πρώτο 10λεπτο θά'χα φύγει πετόντας κανα γλυκούλι μπινελίκι.
kage Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 το concept ειναι γνωστο εδω και χρονια απο το mtv(disaster date + boiling point).βεβαια εκει καποιος φιλος κανονιζε τις πλακες... στους τιτλους τελους λεει πως ειναι βασισμενο στο "deal with it" keshet broadcasting τις μικρες καμερες οκ τις καταλαβαινεις ποτε δειχνουν εικονα αλλα τις βασικες δεν ξερω πως τις κρυψαν... το ασυρματο ακουστικο που βαζουν στο αυτι μαλλον θα ναι απο καμμια ταινια του james bond:P ειδα και το 2ο επεισοδιο πριν λιγο ειμαι σιγουρος οτι ειναι 100% σκηνοθετημενο.οκ οι γυρω γυρω ειναι κομπαρσοι το γραφει στους τιτλους τελους αλλα σιγουρα πια και οι πρωταγωνιστες.. ολοι στην τριχα,σιδερωμενοι,καλα ρουχα,απατητα παπουτσια,φρεσκοκουρεμενοι και γυμνασμενοι οσοι βγαζουν τις μπλουζες.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Στον δεύτερο δεν φαινότανε όλη την ώρα το ακουστικό που είχε στο αυτί;
lust21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Στη 1η πλακα νομιζω που ειναι 2 κοπελες λεει η μια " συναντηθηκε η μερκελ με τον σαμαρα" γουρλωνει η αλλη κ λεει τον τρυφωνα σαμαρα?! τα χουνε?!?! μουφα ξε μουφα ελιωσα στο γελιο!!!!
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πόσο θά'θελα να ήμουν στη θέση της κοπέλας. Στο πρώτο 10λεπτο θά'χα φύγει πετόντας κανα γλυκούλι μπινελίκι. Για ποιο λογο δεν παιρνετε απο πλακες δεν μπορω να καταλαβω... η αλλη ειπε οτι θα τον χωριζε αν δεν ηταν για πλακα ακου εκει...αν ημουν στην θεση του και το ακουγα αυτο θα την χωριζα εγω και θα επαιρνα και τα 4 χιλιαρικα που με τα @@ μου πηρα ετσι και αλλιως.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Για ποιο λογο δεν παιρνετε απο πλακες δεν μπορω να καταλαβω... η αλλη ειπε οτι θα τον χωριζε αν δεν ηταν για πλακα ακου εκει...αν ημουν στην θεση του και το ακουγα αυτο θα την χωριζα εγω και θα επαιρνα και τα 4 χιλιαρικα που με τα @@ μου πηρα ετσι και αλλιως. Προσπαθει να σου πει,τι θα εκανε μια κανονικη κοπελα και οχι μια στημενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.