SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 fake οσο δεν παει.Δηλαδη συγνωμη ,του λεει η μανα του ελα εδω,τον τραβαει απο το χερι να κατσει στα ποδια της και αυτος δεν λεει τιποτα?Τοσο φυσικο ειναι ενας 40αρης να καθετε στα ποδια της μανας του μεσα σε καφε? fake οσο δεν παει.Δηλαδη συγνωμη ,του λεει η μανα του ελα εδω,τον τραβαει απο το χερι να κατσει στα ποδια της και αυτος δεν λεει τιποτα?Τοσο φυσικο ειναι ενας 40αρης να καθετε στα ποδια της μανας του μεσα σε καφε?
JERONIMO888 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Επειδη δεν θα το εκανες ΕΣΥ προσωπικα ποτε, δεν σημαινει οτι και οι υπολοιποι 6 δις ανθρωποι ειναι ΙΔΙΟΙ με εσενα και εχουν τις ιδιες αντιδρασεις και τα ιδια γουστα, μακαρι καποιοι να το καταλαβαιναν αυτο.
SteveAngello Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Βασικά παίζει ρόλο το σε τι είναι συνηθισμένος κάποιος. Αν ο κολλητός σου είναι σοβαρός και ξαφνικά αρχίζει να σου κάνει χαζά, θα πείς τι έπαθε τώρα. Ο χοντρός πρέπει να τον ταΐζει κεφτεδάκια η μάνα του που και που οπότε δεν του έκανε και πολύ εντύπωση το αβγό. Ο δεύτερος δεν ήξερε να παίζει, γι αυτό και με την μια καρφώθηκε. Ο τελευταίος με την γκόμενα πρέπει να ταν τρελιάρης, οπότε το παιξε καλά. Προσωπικά μου φαίνονται φυσιολογικές οι όλες φάσεις μιας και έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις. Τώρα αν έχουν κείμενο, είναι δεν είναι στημένο λίγη σημασία έχει... Επίσης αυτό που λέει ο jeronimo, αν αναρωτιέστε μερικοί "μα καλά υπάρχουν τέτοιοι τύποι;" η απάντηση είναι ναι υπάρχουν. Απλά χιούμορ.. απλά μια παραγωγή τέτοιου τύπου θέλει την οργάνωση της και το στήσιμο της.θεωρώ αδύνατο να μην το γνώριζε ούτε ένα από τα άτομα του χώρο. Εννοώ οτι μην νομίζεις ότι έχουν τους προβολείς πάνω τους και 10 κάμεραμαν να τους τραβάνε. Είναι οι κάμερες του καταστήματος. Σίγουρα πιο πρίν έχουν προετοιμάσει τον χώρο. Δεν θέλει και πολύ σκέψη.
lalanis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Και fake να ήταν , είχε πολύ χαβαλέ... Και οι παρουσιαστές παρότι το παίζουν μπρατσώνια και μουσκουλιάρηδες, έχουν γέλιο...
hanzo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=b_qx_k_k_f%24z0_po%3d ευχαριστώ Ελα ρε παιδες κατευθείαν να το σκίσετε ... εγω πάντως έλιωσα. Η μάνα είπε τον γιο της ''ρε τον μπούλη έφαγε και το αυγό του ''
TH_boy_20 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 μπορείτε να μου πείτε για κάθεστε και βλέπετε π@Π@*ιες!!?? δεν λέω επιλογή του καθενός είναι να βλέπει ότι νομίζει αλλά άμα υποστηρίζουμε προγράμματα σαβούρες,σαβούρες θα εξακολουθούν να μας σερβίρουν!!
panospc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Είδατε όταν αυτός αλειφόταν με το λάδι πως τον κοίταζε ο άλλος από πίσω; δείχνει να γούσταρε
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Είδατε όταν αυτός αλειφόταν με το λάδι πως τον κοίταζε ο άλλος από πίσω; δείχνει να γούσταρε κακο image εβαλες,2 δευτερα μετα ,αρχισε να γλειφετε
salazar1991 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Είδατε όταν αυτός αλειφόταν με το λάδι πως τον κοίταζε ο άλλος από πίσω; δείχνει να γούσταρε Χαχαχαχαχα.Λιωωωωωώνω!!!
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Η ατακα της μαμας παντως ηταν κορυφη "μεχρι και το αυγο του εφαγε ο μπουλης". Εμενα προσωπικα το σκηνικο με τη μανα και το γιο μου φανηκε νορμαλ μιας και γνωριζω πολλους τετοιους που στα 35-40 τους ακομα η μανα τους ειναι αυτη που τους κανακευει.
margaritagr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 fake η οχι εγω γελασα οποτε λιγο με νοιαζει!
sno0py Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Aσχετο αλλα το στρινγκ της κοπελιας στην λαστ πλακα κοντευει να φτασει στην πλατη προς το τελος
nikos21aek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Είδατε όταν αυτός αλειφόταν με το λάδι πως τον κοίταζε ο άλλος από πίσω; δείχνει να γούσταρε Σε μια φάση νόμιζα ότι θα του την έπεφτε η πούστρα.Ο άλλος έγινε ρεζίλι στο εστιατόριο και πήρε 4000,αυτός έγινε ρεζίλι σε όλο το πανελλήνιο.Και να ήταν και κρυφή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.