JERONIMO888 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Εκπομπή με φάρσες σε ανυποψίαστους πελάτες σε καφετεριες,bar,εστιατόρια. Σήμερα ήταν η πρεμιέρα στις 21:00 και δεν μπορούσα να φάω μια μπουκιά για 2 λεπτά από τα γέλια, το ωραίο είναι ότι δεν είναι στημένη φάρσα από πριν έτσι ώστε ο ένας από την παρέα να ξέρει τι πρόκειται να συμβεί, αυθεντικό γέλιο και ακραίες καταστάσεις, λιώσαμε στα γέλια
bnvdarklord Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 fuuuuuuuck το έχασα http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=b_qx_k_k_f%24z0_po%3d
ravend Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 εμένα μου φάνηκε σχετικά στημένο. και στημένο να μην ήταν οι τυπάδες που είναι εκεί μου φάνηκαν πολύ κρύοι,εντελώς fake οι φάρσες..και καλά..η κάμερες δεν φαίνοντε στο εκάστοτε χώρο??
KilliK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 στημενο καργα ηταν.ο χοντρος με την μανα πρεπει να εχει σιγουρα ξαναπαιξει καπου αλλα δεν μπορω να θυμηθω που.
sheik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Χαχα το βλεπω τωρα, στημενο ξεστημενο εχει τρελο γελιο το σκηνικο με τη μανα και τον γιο. Ασε που εμενα δε μου φαινεται στημενο....ακομα Eλιωσα με το "dolby digital" σκηνικο που μολις ακουει για την εγγυμοσυνη ο γιος λεει την ακουσα και pro logic :-D
SteveAngello Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το είδα και γώ, δεν το πρόλαβα από την αρχή όμως. Καλά εκεί που λέει στο γιο της η γριά ότι είναι έγκυος έπεσα κάτω. Μέχρι και αβγό τον τάισε. axaxaxaxxa. Θυμάμαι και παλιά μια παρόμοια εκπομπή που έβλεπα αλλά εκεί κάνανε πλάκα σε περαστικούς. Αρκετά λεφτά πάντως, μια χαρά. εμένα μου φάνηκε σχετικά στημένο. και στημένο να μην ήταν οι τυπάδες που είναι εκεί μου φάνηκαν πολύ κρύοι,εντελώς fake οι φάρσες..και καλά..η κάμερες δεν φαίνοντε στο εκάστοτε χώρο?? Ναι εσύ όταν βγαίνεις κάπου ελέγχεις τον χώρο δεξιά κι αριστερά μην τυχόν και έχει κάμερες...
JERONIMO888 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Οι καμερες ηταν κρυμενες και μακρια απο τον "στοχο" ετσι ωστε να μην μπορει να τις δει... τα μικροφωνα ηταν μεσα στις γλαστρες κρυμμενα. Οι αντιδρασεις ηταν πολυ αυθεντικες για αυτο ειχε και τοσο χαβαλε, ετρεμαν απο το αγχος και απο τις καφριλες που τους εβαλαν να κανουν και ιδρωσαν για προσποιησου το αυτο αν μπορεις.
kage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 το concept ειναι γνωστο εδω και χρονια απο το mtv.βεβαια εκει καποιος φιλος κανονιζε τις πλακες... στους τιτλους τελους λεει πως ειναι βασισμενο στο "deal with it" keshet broadcasting τις μικρες καμερες οκ τις καταλαβαινεις ποτε δειχνουν εικονα αλλα τις βασικες δεν ξερω πως τις κρυψαν... το ασυρματο ακουστικο που βαζουν στο αυτι μαλλον θα ναι απο καμμια ταινια του james bond:P
sheik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Οι 2 πρωτες φαρσες δεν παιζει να ηταν στημενες, τουλαχιστον και να ηταν, δεν εδωσαν τετοιο δικαιωμα. Η τελευταια ωστοσο μου φανηκε καπως. Λιγο ψυχραιμες αντιδρασεις απο την κοπελα(η οποια μου φαινεται γνωστη) συν το γεγονος οτι οταν τον πηραν αυτον μεσα στο κρυφο δωματιο να του πουν για την φαρσα ουτε εξεπλαγειν ουτε τιποτα, λες και το'ξερε...
Darky Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Καλη φαση ηταν.Δυσκολα μπορεις να πεις πως ηταν στημενο γιατι φανηκε αρκετα real,ειχε βεβαια τα περιεργα του στον τελευταιο μονο.Ο τυπος με το κοκτειλ φανηκε πολυ αληθινος για να ειναι στημενος.
ravend Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Το είδα και γώ, δεν το πρόλαβα από την αρχή όμως. Καλά εκεί που λέει στο γιο της η γριά ότι είναι έγκυος έπεσα κάτω. Μέχρι και αβγό τον τάισε. axaxaxaxxa. Θυμάμαι και παλιά μια παρόμοια εκπομπή που έβλεπα αλλά εκεί κάνανε πλάκα σε περαστικούς. Αρκετά λεφτά πάντως, μια χαρά. Ναι εσύ όταν βγαίνεις κάπου ελέγχεις τον χώρο δεξιά κι αριστερά μην τυχόν και έχει κάμερες... χιούμορ.. απλά μια παραγωγή τέτοιου τύπου θέλει την οργάνωση της και το στήσιμο της.θεωρώ αδύνατο να μην το γνώριζε ούτε ένα απο τα άτομα του χώρο.
sheik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ενταξει σιγουρα καποιοι πελατες θα ειναι μιλημενοι. Εμενα αλλο με προβληματιζει. Δε "φοβουνται" απο την παραγωγη το τι θα συζητησουν εκει τα υποψηφια θυματα πριν παρουν τον ενα για την πλακα? Του στυλ καθεσε στο μαγαζι και λεει ο φιλος σου "τι νουνι αυτη η σερβιτορα", "ασε φιλε χθες ξεσκισα την ταδε" κλπ
DKNI Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ε, αυτα τα κοβουν Εμενα μου φάνηκε ότι στις περισσότερες είχαμε να κάνουμε με ερασιτέχνες ηθοποιους/κομπαρσους γιατι δείχναν μια ανεση και βασικα δεν κολλαγαν πολυ. Ξερεις, σαν να επαιζαν ενα συγκεκριμενο σενάριο που ειχαν μελετησει ενω αμα πας εξω θα δεις οτι η συμπεριφορα των ανθρωπων και οι διαολογοι δεν εχουν αυτη την ομαλη ροη που ειχε (πχ σε αντιθεση με την τηλεοραση, οι κανονικοι άνθρωποι μιλάνε συχνα πριν τελειωσει ο αλλος) Αλλα βεβαια, μια εκπομπη οταν ξεκιναει ειναι λογικο να χρησιμοποιει δοκιμασμενους. Νομιζω οτι απο το 3ο-4ο επεισοδιο θα εχει πραγματικους Παντως εμένα μου άρεσε, περισσότερο από τύπου punk'd αφου ειναι πολλες φαρσες σε καθε case
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.