elisto Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 παιδια υπαρχει καποιο free προγραμμα για λογότυπου site? σε καμία περιπτωση δεν θελω πληρωμένω γιατι εχω κατι συγκεκριμένο στο μιαλό μου!! ευχαριστω εκ των προτέρων
TheELF Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Όταν λέμε λογότυπο; Τι γνώσεις έχεις; Επιλογές είναι αν έχεις γνώσεις 1.vector Inkscape 2.bitmap Gimp πρόσεχε πάντα να κατεβάσεις για το λειτουργικό που έχεις. Αν δεν έχεις γνώσεις http://www.google.gr/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=online+logo+maker+free#hl=el&pq=online%20logo%20maker%20free&xhr=t&q=free+online+logo+maker&cp=22&pf=p&sclient=psy&aq=0&aqi=&aql=&oq=free+online+logo+maker&pbx=1&fp=5baddc5d272f27&bs=1
JohnXarxas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 ακόμα και με το power point μπορείς να το κάνεις αυτό. λίγο πιο ερασιτεχνικά, αλλά μπορείς δεν ξέρω και πολύ από επεξεργασία εικόνας, αλλά χρησιμοποιώ ότι ξέρω από photoshop, power point, windows draw, photofiltre κλπ μαζί κι όμως, βγαίνει αποτέλσμα
elisto Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Όταν λέμε λογότυπο; Τι γνώσεις έχεις; Επιλογές είναι αν έχεις γνώσεις 1.vector Inkscape 2.bitmap Gimp πρόσεχε πάντα να κατεβάσεις για το λειτουργικό που έχεις. Αν δεν έχεις γνώσεις http://www.google.gr/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=online+logo+maker+free#hl=el&pq=online%20logo%20maker%20free&xhr=t&q=free+online+logo+maker&cp=22&pf=p&sclient=psy&aq=0&aqi=&aql=&oq=free+online+logo+maker&pbx=1&fp=5baddc5d272f27&bs=1 gimp το δουλευω κανα 2 χρονια βασικα αυτο δουλευω!!
At0m0 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Άν και είναι για τα ακατανόμαστα windowz -> paint.net
TheELF Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 παιδια το λογατυπο θα ειναι σε .gif Α,αφού είναι έτσι..σε βολεύουν όλα τα παραπάνω. Αν δεν περιγράψεις ποιο συγκεκριμένα το τι θες να κάνεις απλά θα μαζέψεις ονόματα προγραμμάτων, σχετικά και μη.
elisto Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Α,αφού είναι έτσι..σε βολεύουν όλα τα παραπάνω. Αν δεν περιγράψεις ποιο συγκεκριμένα το τι θες να κάνεις απλά θα μαζέψεις ονόματα προγραμμάτων, σχετικά και μη. λογοτυπο για site πολυκαταστημα ειναι!!
TheELF Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 λογοτυπο για site πολυκαταστημα ειναι!! Εντός η εκτός πρωτεύουσας; Ρε αδερφέ τι λογότυπο είπαμε,θες να έχει μόνο όμορφα γράμματα με εφέ και 3d και τέτοια; Θες να είναι φωτογραφίες που θα της επεξεργαστείς και θα της «μιξάρεις»; Θες να είναι σε στυλ floral που είναι και τρέντη; Τι θες να κάνεις; Και ποιο συγκεκριμένα τι επιπλέον βοήθεια θες;;;;;
elisto Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εντός η εκτός πρωτεύουσας; Ρε αδερφέ τι λογότυπο είπαμε,θες να έχει μόνο όμορφα γράμματα με εφέ και 3d και τέτοια; Θες να είναι φωτογραφίες που θα της επεξεργαστείς και θα της «μιξάρεις»; Θες να είναι σε στυλ floral που είναι και τρέντη; Τι θες να κάνεις; Και ποιο συγκεκριμένα τι επιπλέον βοήθεια θες;;;;; δεν θα ηθελα και φλωρικο λογοτυπο χαχαχαχα για 3d η αλλιως απλό και να ειναι κατι ωραιο για λογοτυπο site σε δυο χρωματα κοκκινο και πρασινο ή μαυρο (αυτο δεν το εχω αποφασίσει σαν του amazon καπως πιστευω να εγινα υπερκατανοητός ευχαριστω και παλι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.