Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας γραφικών για hd ready tv

Titan91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα πήρα την απόφαση να συνθέσω ένα καινούργιο pc καθώς ο τωρινός τα έχει φάει τα ψωμιά του. Έχω κατασταλάξει σε όλα, εκτός της κάρτας γραφικών. Πιο συγκεκριμένα έχω μια hd ready τηλεόραση 32' για monitor με μέγιστη ανάλυση 1366x768. Ποια κάρτα θα μου προτείνατε να αγοράσω με δεδομένο οτι το pc θα προορίζεται κυρίως για gaming και με budget γύρω στα 250Ε;

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα πήρα την απόφαση να συνθέσω ένα καινούργιο pc καθώς ο τωρινός τα έχει φάει τα ψωμιά του. Έχω κατασταλάξει σε όλα, εκτός της κάρτας γραφικών. Πιο συγκεκριμένα έχω μια hd ready τηλεόραση 32' για monitor με μέγιστη ανάλυση 1366x768. Ποια κάρτα θα μου προτείνατε να αγοράσω με δεδομένο οτι το pc θα προορίζεται κυρίως για gaming και με budget γύρω στα 250Ε;

Μονο και μονο για να εξαντλησω το budget:Link

Παντως,αν και καλο θα ηταν να μας πεις με τι ειδους παιχνιδια ασχολεισαι οπως και απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα,και με μια τετοια θα εισαι καλυμενος:Link.

Δημοσ.

Από παιχνίδια γενικά λίγο απ' όλα και κανά rpg και το crysis 2 που βγαίνει σε λίγες μέρες. Επεξεργαστή έχω τον i7-950 και τροφοδοτικό 700w.

Δημοσ.

Στην ανάλυση που παίζεις είσαι αρκετά cpu-bounded, γι' αυτό και δε θα πρότεινα κάτι περισσότερο από 6850.

Αν κάποιος έχει άλλη άποψη, ευχαρίστως να την ακούσουμε :-)

Δημοσ.

Συμφωνω Φανη,σε αυτη την αναλυση που ειναι το παλικαρι οτιδηποτε πανω απο 6850 περιττο ειναι.Το Crysis 2 θα το παιζει μια χαρα η 6850.Μην περιμενεις και τεζα αλλα παραπανω και απο ικανοποιητικα.Λογω της ιστοριας που εχει πιστευω οτι η High Quality αναλυση του + τα φιλτρα θα ζοριζει και τα δυνατοτερα setup.

offtopic:

Εδω λενε θα θελουμε 6πυρηνο για να παιξουμε το Brotherhood.Ξυπνησανε αποτομα και ειπανε να εκμεταλευτουν το hardware.Να το εκμεταλευτουνε δεν λεω,να μην το χαντακωσουν ομως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...