fragment_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 εκτός το Iphone 3g? τραγικη apple ουτε ενας χρονος δε περασε που ξοδευτηκε μιση περιουσια για την μπακατελα σου. υστερα απο την εσκεμενη σιγανοπαπαδιστικη υπουλη συμπεριφορα σου να σερνεις το 4.χ στο Iphone 3g το 'θαψες ... εύγε! ios3 δαγκωτό μεχρι να σε ξεπουλήσω
FarCry Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μόλις αναβαθμισα σε ipad wifi την 4.3 και δεν βλέπω πουθενά gestures menu.Καμμιά ιδέα; δεν εχει
parapligas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δεν έχει;; Μην μου πείτε πως και αυτό θα είναι καμοια πατέντα πάλι της απλ. Του στυλ τα. ´gestures¨. Θα είναι διαθέσιμο στο Ιπαδ 2 ;;;
FarCry Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δεν έχει;; Μην μου πείτε πως και αυτό θα είναι καμοια πατέντα πάλι της απλ. Του στυλ τα. ´gestures¨. Θα είναι διαθέσιμο στο Ιπαδ 2 ;;; οχι γενικα δεν εχει.
FarCry Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Gesture_recognition
Zeknafein Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Για μισο... εμεις που εχουμε το 3g δηλαδη να κανουμε το update? ή δεν εχουν φτιαξει τα τυχων κολληματα που ειχε; γιατι όλες οι εκδόσεις μετα την 3.1.3 στο 3g κολανε. φοβάμαι και μονο να το συνδεσω :P
injen Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Για μισο... εμεις που εχουμε το 3g δηλαδη να κανουμε το update? ή δεν εχουν φτιαξει τα τυχων κολληματα που ειχε; γιατι όλες οι εκδόσεις μετα την 3.1.3 στο 3g κολανε. φοβάμαι και μονο να το συνδεσω :P Δεν υπαρχει update για τα 3g φιλε μου Sent from my iPhone using Insomnia
Gallahad23 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δηλαδή οι κάτοχοι των 3gs πόσο καιρό έχουν ακόμα για updates?? γιατί μου φαινεται το έχουν ξεφτυλισει... Φραγκοφονιαδες... Δεν μας τρέχουν από τα πατζακια ρεεεεεεεε!!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
FELIX Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δηλαδή οι κάτοχοι των 3gs πόσο καιρό έχουν ακόμα για updates?? γιατί μου φαινεται το έχουν ξεφτυλισει... Φραγκοφονιαδες... Δεν μας τρέχουν από τα πατζακια ρεεεεεεεε!!!!! Sent from my iPhone using Insomnia το 3g με οτιδηποτε πανω απο 3.1.3 γινεται αργο και αχρηστο,οποτε τι να τα κανεις τα updates?για να τρεχει τα νεα αππς και παιχνιδακια? ασε που η μπαταρια δεν θα βγαζει ουτε μερα χωρις φορτιση.μια χαρα ειναι και ετσι.
FarCry Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 το 3g με οτιδηποτε πανω απο 3.1.3 γινεται αργο και αχρηστο,οποτε τι να τα κανεις τα updates?για να τρεχει τα νεα αππς και παιχνιδακια? ε οχι. ειναι ελαχιστα πιο αργο στην 4.2.1 δεν κανει διαφορα http://vimeo.com/17100478
Zeknafein Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 το 3g με οτιδηποτε πανω απο 3.1.3 γινεται αργο και αχρηστο,οποτε τι να τα κανεις τα updates?για να τρεχει τα νεα αππς και παιχνιδακια? ασε που η μπαταρια δεν θα βγαζει ουτε μερα χωρις φορτιση.μια χαρα ειναι και ετσι. Δηλαδη λες οτι φταιει που το 3g μου το εχω 4.1.2 για την μπαταρια; Γιατι και εμενα πολυ γρηγορα τελειωνει! Πάντως εγώ λεω να αρχισω να μαζευω λεφτα απο τωρα για το iPhone 10 ετσι πως εγινε...
peterhammill Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ευτυχως οι μαγκες βρηκαν τροπο να ενεργοποιηθει το multigesture menu στα settings του iPad. http://www.engadget.com/2011/03/14/how-to-enable-multitasking-gestures-in-ios-4-3/ Το μονο που χρειαζεται ειναι 5$ για το XCode που ξεκλειδωνει και τη ρυθμιση χωρις να εισαι developer.
yiannis_1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ρε παίδες τι νευρική κρίση και τι παραλήρημα είναι αυτό??? Μια χαρά είναι οι παλιές εκδόσεις 4 του ios ποιός ο λόγος για το σκάλισμα. Internet tethering γίνεται και μάλιστα χωρίς περιορισμούς, εδω και χρόνια σε jailbroken iphone ακόμα και με την 3 version του λειτουργικού. Και γενικότερα σχεδόν ότι βγάζει η apple εχει βγεί σε προγραμματάκι χρόνια πριν η apple αποφασίσει να το δώσει. Εγω εχω αρχίσει ενα άτυπο παιχνίδι με τον εαυτό μου να δω πόσο καιρό θα μείνει up το 3gs χωρίς να μπλοκάρει και εχω μείνει μα....ς Ούτε αναβαθμίσεις ούτε τπτ δε με ενδιαφέρουν πιά. Αναβαθμίζω μόνο εφαρμογές και το λειτουργικό δεν επανεκκινεί ποτέ, δεν σκαλώνει λόγο άριστης διαχείρησης μνήμης και γενικά γιατί δε χρειάζεται restart. Μόνο μην τύχει να μείνω απο bat εχω άγχος. Σε καμιά 300 μέρες θα του ανάψω και κεράκι γενεθλίων. Βρείτε και εσείς καμιά παρόμοια ασχολία και σταματήστε την γκρίνια με τα μίνι updates. Δηλαδή τι περιμένατε να σας ανεβάσει το hardware η apple μέσω αναβάθμισης??? Λες και τα droid παίρνουν όλες τις αναβαθμίσεις... PS 3GS - IOS 4.1.2 - Limerain
xaiko Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 ρε παιδια εγω με το 4g εκανα το updaite μεσο itunes σε 4.3 και μετα οταν ανοιξα το κινιτο ειχε εξαφανιστει το cydia και instaluz.. Τωρα? πως τα ξαναβρισκω αυτα????? απαντιστε plz αα και κατι ακομα.. καπια aplications οταν παταω να ανοιξουν, αυτα δεν προλαβενουν να ανοιξουν και ξανακλινουν..Γιατι γινετε αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα