Members gsarig Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Members Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 4.3, δυο μέρες πριν την αναμενόμενη κυκλοφορία του, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 11 Μαρτίου, ώστε να συμπέσει με την κυκλοφορία του iPad 2. Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών, περιλαμβάνεται η υποστήριξη της λειτουργίας του Personal WiFi Hotspot, μέσω του οποίου μπορείτε να μοιράσετε την 3G σύνδεση που έχετε στο iPhone με άλλες συσκευές μέσω WiFi, video streaming μέσω AirPlay, καλύτερη απόδοση της JavaScript στον Safari κ.α. Η νέα αυτή έκδοση του λειτουργικού είναι η πρώτη που αφήνει εκτός υποστήριξης τις συσκευές iPhone 3G και μπορείτε να την εγκαταστήσετε μέσω του iTunes. Site: cnet.com
alexpen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Πολυ καλο το wifi hotspot! Στο android παιζει πολυ καλα παντως!
THEMACHINE Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το hotspot το έχει κλειδωμένο η vodafone........μάλλον θα κάνω αίτηση για φορητότητα να πάω Cosmote
Gallahad23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Σαν να αρχισαν να βάζουν σιγά-σιγά το 3g στην άκρη... Αχρηστευσε και αυτή η συσκευή... Sent from my iPhone using Insomnia
Vice Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 R.I.P. iPhone 3G 11/07/2008 - 09/03/2011 Αντε για καφεδάκι σκέτο τώρα...
alexzzz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το hotspot το έχει κλειδωμένο η vodafone........μάλλον θα κάνω αίτηση για φορητότητα να πάω Cosmote Το έλεγαν τα παιδιά που είχαν την beta και ήμουν προετοιμασμένος. Κρίμα και το ήθελα...
leukonas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Το έλεγαν τα παιδιά που είχαν την beta και ήμουν προετοιμασμένος. Κρίμα και το ήθελα... Τι εννοείται όταν λέτε κλειδωμένο?Δεν γίνεται να ενεργοποιηθεί?
iolakos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Το hotspot το έχει κλειδωμένο η vodafone........μάλλον θα κάνω αίτηση για φορητότητα να πάω Cosmote με wifi? εγώ συνδεσα πρώτα το ιpad και δούλεψε κανονικά και μετά και το macbook και αυτό δούλεψε κανονικά. δεν με πέταξε στην σελίδα του καρτοιντερνετ
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 R.I.P. iPhone 3G 11/07/2008 - 09/03/2011 Αντε για καφεδάκι σκέτο τώρα... Welcome to my world χρηστης iphone 2G
Highlander Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Είχα διαβάσει και εγώ ότι η vod@ το έχει κλειδωμένο. Σε HTC όμως, παίζει κανονικά χωρίς θέμα. Προφανώς είναι διαφορετικός ο τρόπος που παίζει στο iPh0ne.
alexzzz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Είχα διαβάσει και εγώ ότι η vod@ το έχει κλειδωμένο. Σε HTC όμως, παίζει κανονικά χωρίς θέμα. Προφανώς είναι διαφορετικός ο τρόπος που παίζει στο iPh0ne. Στο iphone κατεβάζεις και carrier settings... εκεί γίνεται η δουλειά
parapligas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια κανενασ που να εκανε το update sto Ipad ?? εγω το εκανα και τον διακοπτη gestures δεν τον βλεπω πουθενα !!!
teopasxal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 3πλασιος χρόνος για boot σε 3GS μετα απο το update.. Sent from my iPhone using Insomnia
basilis5 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 απαράδεκτη η apple για άλλη μια φορά. αφου πέταξε την 1η γεννια εξω προ πολλου, και εστω οτι ειχε μια λογική αυτο, τωρα πεταξε εξω την 2 γεννια. γιατι;για να αγοράσουμε ολοι οτι καινουργιο κυκλοφορει; εχει δλδ δυνατότητες η 3 γεννια που δεν μπορει να τις εχει η 2η; με το cydia κανεις παπαδες που ακομα και τωρα η 2 γεννια δεν τους υποστηριζει,οποτε ο μυθος του hardware φραγμού καταρρίπτεται. Αρα θυσιάζουμε τα παντα στο βωμο του κερδους και του marketing. Πραγματικα, απογοητεύτηκα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα