Προς το περιεχόμενο

Το Kinect μετράει 10 εκ. πωλήσεις και μπαίνει στα Guinness Records!

Tigran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιλάω για τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις του kinect και όχι για τις κονσόλες xbox360. :rolleyes:

"κατά το πρώτο δίμηνο κυκλοφορίας της συσκευής μεταξύ 4/11/10 και 3/1/2011, η Microsoft πουλούσε κατά μέσο όρο 133,333 Kinect ημερησίως!"

πηγή

Η οποία πηγή έχει πάρει το άρθρο που έχω συντάξει για το insomnia lol :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι 10m πωλήσεις Kinect από τους 52.6m ιδιόκτήτες Xbox360 (και καλά)...φοβερόοοο, που έλεγε και ο Μπονάτσος...

δεν στάθηκα στο γεγονός ότι πουλάει το Kinect, αλλά στο ότι είπες πως θα σταματήσει να πουλάει το Wii....

για να δούμε όταν θα κλείσει ένα χρόνο κυκλοφορίας τι παιχνίδια θα έχουν βγει για αυτό :rolleyes:

Εγώ παίρνω παράδειγμα τον εαυτό μου και όσους ξέρω που σκεφτόντουσαν να πάρουν πριν βγει το kinect ένα wii για το διαφορετικό που προσφέρει και έπειτα το μετάνιωσαν. Ότι και να λέμε το καινούριο και διαφορετικό πουλάει γιατί ο κόσμος αυτό ψάχνει. Μην μου πεις ότι το wii έχει μέλλον σαν κονσόλα γιατί ο χειρισμός του πλέον είναι ξεπερασμένος. Μπορεί να μην σταματήσει να πουλάει (εδώ το ps2 πούλαγε μέχρι πριν λίγο καιρό ίσως ακόμα) γιατί στηρίζεται σε κάποια games που δεν θα τα βρείς αλλού αλλα αυτοί που δεν νοιάζονται για τα exclusives δεν νομίζω να δυσκολευτούν να του ρίξουν άκυρο. Όσο για τα παιχνίδια που λες είμαι σίγουρος ότι θα βγούν. :devil: :devil:

Η οποία πηγή έχει πάρει το άρθρο που έχω συντάξει για το insomnia lol :rolleyes:

λολ!! :shock: ^_^

Επεξ/σία από nicoc89

• Super Moderators

δεν είπα ότι έχει μέλλον, αλλά προφανώς εννοώ ότι είναι σταθερή αξία και για αυτό θα συνεχίσει να πουλάει...

Ποοο φανταστείτε αυτούς που δεν είχαν ήδη κονσόλα XBOX και το Kinect τους έκανε να αγοράσουν όλο το πακέτο... ξεφεύγουμε πολύ... Εγώ παιδιά που το είδα το Move μου άρεσε πιο πολύ... δεν έχει καθόλου lag. Το μόνο που με απογοητεύει στο Kinect είναι ότι δεν πιστεύω να υπάρξουν hardcore games και fps.

Για παράδειγμα σκεφτείτε ένα καινούργιο Prince of Persia. Άντε να κάνεις εσύ τα άλματα, αλλά πως θα καταλαβαίνει ο ασθητήρας την κινήση σου οταν εσύ βαράς με σπαθί? Αντε και να μου πείτε ότι το gameplay του POP είναι αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθεί στο Kinect. Πάρτε ένα απλό sword game και σκεφτείτε το και πείτε μου. Kαι οπωσδήποτε σκεφτήτε ένα FPS. Τι θα βγάζουμε μπροστά το δάχτυλο και θα κάνουμε "πίου πίου" ?? Και το βασικότερο: Πως θα κινούμαστε μες την πίστα?? Αυτό ειδικά με την μετακίνηση στην πίστα το απέδειξε ήδη το Ποδόσφαιρο του Kinect Sports και φένεται πως είναι αδύνατον...

Αν έχετε αντίρριση με αυτά που είπα εκφραστείτε ελεύθερα! :rolleyes:

ναι 10m πωλήσεις Kinect από τους 52.6m ιδιόκτήτες Xbox360 (και καλά)...φοβερόοοο, που έλεγε και ο Μπονάτσος...

δεν στάθηκα στο γεγονός ότι πουλάει το Kinect, αλλά στο ότι είπες πως θα σταματήσει να πουλάει το Wii....

για να δούμε όταν θα κλείσει ένα χρόνο κυκλοφορίας τι παιχνίδια θα έχουν βγει για αυτό :rolleyes:

Πολλοί αγόρασαν Kinect μαζί με X360 bundle.

• Super Moderators

Πολλοί αγόρασαν Kinect μαζί με X360 bundle.

αλλά όπως βλέπεις το 2011 δεν του έχει δώσει κάποιο boost της προκοπής ώστε να περάσει τις άλλες 2 κονσόλες σε πωλήσεις των 3 πρώτων μηνών...

αλλά όπως βλέπεις το 2011 δεν του έχει δώσει κάποιο boost της προκοπής ώστε να περάσει τις άλλες 2 κονσόλες σε πωλήσεις των 3 πρώτων μηνών...

Δεν έχει σημασία. Σαν stand-alone gadget έχει αφήσει ήδη εποχή. Μην ξεχνάς την έλλειψη exclusives για το 360 αυτόν τον καιρό. Με το Gears of War 3 οι πωλήσεις θα εκτοξευθούν πάλι.

παρατηρησις:

το Κινεκτ εκανε πωλησεις κυριως στην υπαρχουσα βαση κατοχων xbox

το Wii εκανε πωλησεις σε μια ευρυτερη πελατειακη βαση,ανεξαρτητως αν ηταν nintendo fans,χbox η σoνυ consoles κατοχοι,απλοι gamers η ακομα και μη gamers.

Αυτη την υπερβαση εκανε το Wii,κατι που το Kinect απετυχε να κανει προφανως.

Γιαυτο ρωτησα στο πρωτο ποστ μου τι ακριβως σημαινουν αυτα τα νουμερα και απο ποια οπτικη γωνια πρεπει να αναλυθουν.

Tilemaxx αν είναι της προκοπής προφανώς θα αποθεωθούν

πέστα ρε Killik...

Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι ένα νέο gadget δεν έχει περιθώρια για καλύτερα παιχνίδια. Μερικοί τονίζουν την έλλειψη τίτλων, λες και το Kinect κυκλοφορεί 5-6 χρόνια ξερωγώ.

• Super Moderators

εγώ τονίζω την έλλειψη τίτλων της προκοπής, το να έχει παιχνίδια γενικότερα αλλά να είναι αδιάφορα δεν μου λέει κάτι...

http://www.kgames.org/games/star-wars-kinect/

εδώ θα φανεί αν αξίζει, υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο :P

Εγω εχω και τα 2 δηλαδη χβοχ 360 κινεκτ και ps3 αλλα οχι move το εχει φιλοσ μου, η διαφορα ειναι οτι το κινεκτ θελει χωρο να το ευχαριστηθεισ ενω το move ακομα και στο μισο μετρο που λεει ο λογοσ ειναι αρκετο.Το κινεκτ δεν χρειαζετε χειριστιριο να κρατασ ενω το move θελει επισησ κανει το λαθοσ οπωσ το wii να βγαζει εξαρτηματα οπωσ πιστολι, ρακετα τενισ η μπαστουνι γκολφ κτλ κατι που δεν θελει το κινεκτ μονο το σωμα σου τωρα οσο αφορα το θεμα ακριβειασ το move ανταποκρινετε πιο καλα στισ κινησεισ ενω παρατηρω μια καθυστερηση στο κινεκτ και καμια φορα αλου σημαδευεισ αλου παει εχω ενα παιχνιδι που χτυπασ πεναλτυ στο κινεκτ μου βγηκε η πιστη να ριξω ειδικα στα στημενα φαουλ με τισ 5 προσπαθειεσ επιανα μπαλα και ειχα γυρω στα 5 μετρα ελευθερο χωρο αυτα ειχα να πω οσο για τισ συγκρισεισ χβοχ-ps3 ειναι ματαιο το καθενα εχει διαφορετικη φιλοσοφια οπωσ δωρεαν psn λογαριασμο ενω το xbox live to πληρωνεισ ,facebook,twitter,zune last fm netflix ola αυτα τα εχει το χβοχ κατι που δεν εχει ο αντιπαλοσ ακομα πιο ευχρηστο και φιλικο περιβαλλον βρισκεισ πανευκολα φιλουσ παιχνιδια ακομα και τα invite για ενα διπλο ασ πουμε στο φιφα με ενα φιλο γινεται πανευκολα ενω sto ps3 ακομα παλευω να παιξω διπλο στο pro 11 μετα απο invite οσο για τουσ τιτλουσ το καθενα εχει μοναδικουσ οπωσ gran turismo,crash,sonic,sly cooper,ratch clanket και αλλα το χβοχ εχει allan awake,gears of wars,halo, forza ο καθενασ συμφωνα με το τι θελει τι λεφτα διαθετει αποφασιζει και αγοραζει αυτη ειναι η γνωμη μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...