REDODIN7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μπράβο για το marketing της Microsoft θες να πεις Φιλε μου ειμαι γενιμα θρεμα playstation αλλα δεν μπορω να μην σχολιασω το γεγονος οτι ενω η sony απλα αντεγραψε την nintendo η microsoft εφτιαξε κατι αλλο πιο καινοτομο και το πλασαρε καταληλα με αποτελεσμα να τα οικονομησει
overclocker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Για να λέμε όμως και τα πράγματα με το όνομα τους και η Nintendo και η Microsoft αντέγραψαν ή δανείστηκαν ιδέες από την Sony (Eye Toy & παράλληλα projects) η οποία τα είχε όλα αυτά που βλέπουμε σήμερα από τους ανταγωνιστές της και απλά τα είχε αφήσει σε ένα συρτάρι κάπου να τα τρώει η σκόνη.
nikos5800 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Για να λέμε όμως και τα πράγματα με το όνομα τους και η Nintendo και η Microsoft αντέγραψαν ή δανείστηκαν ιδέες από την Sony (Eye Toy & παράλληλα projects) η οποία τα είχε όλα αυτά που βλέπουμε σήμερα από τους ανταγωνιστές της και απλά τα είχε αφήσει σε ένα συρτάρι κάπου να τα τρώει η σκόνη. αποκλειετα να εισαι Playstation fanboy
egw_eimai_re Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Για να λέμε όμως και τα πράγματα με το όνομα τους και η Nintendo και η Microsoft αντέγραψαν ή δανείστηκαν ιδέες από την Sony (Eye Toy & παράλληλα projects) η οποία τα είχε όλα αυτά που βλέπουμε σήμερα από τους ανταγωνιστές της και απλά τα είχε αφήσει σε ένα συρτάρι κάπου να τα τρώει η σκόνη. Για να λεμε τα πράγματα με το όνομα τους αυτο το έφτιαξε η σονυ;
KilliK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 μα τωρα ειναι αυτο επιχειρημα; http://www.youtube.com/watch?v=9kBMscW_dVg
brightblade Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Εγω αν και απεχθανομαι τις κονσόλες το kinect με εκανε να αγοράσω μια μετα απο 15 χρόνια. Και το πιο τρελό? Πιο πολυ παιζει η δικια μου που εβλεπε video game και ετρεχε μακρια. Έχει κολλήσει!
RedPanda Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Φιλε μου ειμαι γενιμα θρεμα playstation αλλα δεν μπορω να μην σχολιασω το γεγονος οτι ενω η sony απλα αντεγραψε την nintendo η microsoft εφτιαξε κατι αλλο πιο καινοτομο και το πλασαρε καταληλα με αποτελεσμα να τα οικονομησει Μην το πολώνουμε το θέμα, δεν πάω να υπερασπιστώ τη Sony, σαν gamer δεν μπορώ να μην σχολιάσω κάτι που έκανε επιφανειακό θόρυβο χωρίς να έχει ουσία. Και οι δύο εταιρίες αντέγραψαν τη τάση που πέρασε η Nintendo. Το θέμα είναι αυτό που λες, η microsoft "πλάσαρε κατάλληλα", έκανε σωστό marketing διαβάζοντας το αμερικανικό κοινό το οποίο θέλει μεγάλους τίτλους και υποσχέσεις όπως "καινοτόμο", "πρωτοποριακό" κτλ. Ενώ η Nintendo έχει χρησιμοποιήσει στο έπακρο τις εφαρμογές της τεχνολογίας του wii, το kinect έμεινε στις υποσχέσεις. Και συγκριτικά με sony τώρα, το kinect μου φαίνεται ποιο ολοκληρωμένο προϊόν, γιατί το move δείχνει την άπληστη λογική της Sony που θέλει συνέχεια να αγοράζεις κομμάτια: move controller, sub sontroller, eye camera, sharp shooter...
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 το ps3 ειναι καλυτερο απο το xbox Είναι καλύτερο σε τι ? σε τίτλους ? γραφικά? πρωτοτυπία?..αν θέλουμε να μιλήσουμε αντικειμενικά και όχι σαν fanboys μπορούμε να πούμε ότι το καθένα έχει τα θετικά του και στην ουσία είναι θέμα γούστου. Εμενα προσωπικά για να με κάνει μια κονσόλα να ασχοληθώ μαζί της επειδή έχω σταματήσει να παίζω εδώ και χρονια θα πρέπει να μου προσφέρει κάτι διαφορετικό και το kinect μου φαίνεται αρκετά διαφορετικό και ωραίο .. βεβαια δεν πρόκειται να το αγοράσω τώρα θα περιμένω να πέσει πολύ η τιμή του και να βγούν και αρκετά παιχνίδια. τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας τα ακούω από μικρό παιδάκι ότι θα βγούν και έφτασα 21 χρονων και ακόμα τίποτα..
egw_eimai_re Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 το ps3 ειναι καλυτερο απο το xbox Σοβαρό επιχείρημα. Και αφου ειναι καλύτερο τι μπαίνεις εδω μέσα να ποστάρεις ότι την έχεις μεγαλύτερη;
Orion_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 wii uber alles και δεν πιστεύω να αμφιβάλλει κανείς . Οι πωλήσεις το δείχνουν
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 wii uber alles και δεν πιστεύω να αμφιβάλλει κανείς . Οι πωλήσεις το δείχνουν έχει αθλια γραφικά (δεν δίνω βάση σε αυτό αλλα δεν αντέχονται) και πλέον ο χειρισμός του δεν είναι πρωτότυπος αλλα ξεπερασμένος (από την στιγμή που κυκλοφόρησε το kinect) γιαυτο δεν βλέπω πλέον τον λόγο να ασχοληθεί κανεις μαζί του. Πούλησε πολύ όσο ήταν πρωτότυπο όμως βγήκε κάτι καλύτερο οποτε los πούλος που λέμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Πούλησε πολύ όσο ήταν πρωτότυπο όμως βγήκε κάτι καλύτερο οποτε los πούλος που λέμε. Total και μέχρι στιγμής φέτος (2011) los poulos πράγματι... ...ΝΟΤ
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Total και μέχρι στιγμής φέτος (2011) los poulos πράγματι... ...ΝΟΤ Μιλάω για τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις του kinect και όχι για τις κονσόλες xbox360. "κατά το πρώτο δίμηνο κυκλοφορίας της συσκευής μεταξύ 4/11/10 και 3/1/2011, η Microsoft πουλούσε κατά μέσο όρο 133,333 Kinect ημερησίως!" πηγή και συνέκρινε μου τώρα αποτελέσματα του wii που πωλείτε από November 19, 2006 και ps3 November 11, 2006 με το kinect November 4, 2010 Και βέβαια θα πω και θα το ξαναπώ los πούλος γιατί με 4-5 χρονια διαφορα είναι γέλιο να μου δείχνεις στατιστικά πωλήσεων, για να δούμε όταν κλείσει ένα χρόνο (και όχι 4-5) κυκλοφορίας το kinect (που πολλοί αγόρασαν κονσόλες μονο και μονο επειδή βγήκε) να δούμε τι πωλήσεις θα έχουν κάνει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 ναι 10m πωλήσεις Kinect από τους 52.6m ιδιόκτήτες Xbox360 (και καλά)...φοβερόοοο, που έλεγε και ο Μπονάτσος... δεν στάθηκα στο γεγονός ότι πουλάει το Kinect, αλλά στο ότι είπες πως θα σταματήσει να πουλάει το Wii.... για να δούμε όταν θα κλείσει ένα χρόνο κυκλοφορίας τι παιχνίδια θα έχουν βγει για αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα