ALXIOA Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 πριν λιγο παιδια η κορη μου πεταξε ενα πλαστικο παιχνιδι με δυναμη κ αυτο πηγε κ καρφωθηκε ακριβως στην οθονη της τηλεορασης..!! οπου επιφανειακα το κρυσταλλο δεν εσπασε ουτε ραγισε ....αλλα απο μεσα μαυρισε η μιση οθονη..εχει κανει ενα αφηρημενο μαυρο σχεδιο .... τι κανω σε αυτην την περιπτωση..??την εκλεισα την ξανανοιξα αλλα τπτ..!! παω για αλλαγη οθονης..??κ ποσο θα στοιχισει...με συμφερει..?? αχχχχχ....ανχωθηκα παρα πολυ..!!! πολυ στεναχωρεθηκααα.. πειτε ρε παιδια καμια λυση..!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Πήρα το πρωί τηλ στο σέρβις Sony στην περιοχή μου.. Του έδωσα serial number k μου είπε πως με συμφέρει να την φτιάξω διότι το κόστος της για αλλαγή οθόνης είναι 320 μαζί με τα τεχνικά.. Όλα κόμπλε..!! Τι να κάνω..;; Αξίζει να δώσω 300 ευρώ να την φτιάξω..;; Βοηθηστε..!!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Να στείλεις τη κόρη σου, στη σχολή καλών τεχνών. Ωραία σχήματα! Πέρα από την πλάκα τώρα. Για το αν αξίζει ή όχι, αυτό θα το κρίνεις εσύ. Η TV που μιλάμε είναι αυτή, σωστά? Η χαμηλότερη τιμή που υπάρχει είναι στα 770 Ευρώ. Θέλεις να αγοράσεις κάποια άλλη? Ποιο μεγάλημ σαν αναβάθμιση κιόλας? Είσαι διατεθειμένος να αρχίσεις ψάξιμο, με μοντέλα και τεχνολογίες? Είσαι διατεθειμένος να δώσεις 800+++ Ευρώ για κάποια καλύτερη? Πόσο εγγύηση έχει ακόμα η σπασμένη? Έχεις την οικονομική δυνατότητα? Λυπάμαι πάντως φίλε για τη TV. Μη στεναχωριέσαι όμως, υγεία να έχουμε πάντα και εσύ και η μικρή σου, να τα σπάει συνεχώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 ναι φιλε αυτη που δειχνεις ειναι..!!εχω εγγυηση ακομα 1 ετος κ κατι..!! οχι δεν ειμαι διατεθιμενος να δωσω παραπανω χρηματα..!!κ βαριεμαι για την ωρα το ψαξιμο..!! μαλλον θα την κανω..::ξερω γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Λόγω του ότι έχει άλλον έναν ολόκληρο χρόνο εγγύηση κ αν μου δώσει κ αυτός εγγύηση για το πάνελ θα την κάνω..!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 6 μήνες είναι η εγγύηση για το ανταλλακτικό, οπότε και να στο αλλάξει θα συνεχίσει να ισχύει η εγγύηση της TV. Δηλαδή ο χρόνος που σου απομένει. Δεν σε απασχολεί με λίγα λόγια η εγγύηση του ανταλλακτικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.