Προς το περιεχόμενο

Εκπαιδευτικά courses εταιριών πληροφορικής σε αει και τει

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να υπάρξει μια καταγραφή σε αυτό το topic, εκπαιδευτικών προγραμμάτων διαφόρων μεγάλων εταιριών πληροφορικής, που υλοποιούν αυτές οι εταιρίες σε ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμο να γινει αυτή η καταγραφή, ώστε να φανεί στην πράξη μια απτή σύνδεση της αγοράς πληροφορικής, με τον εκπαιδευτικό κλάδο της πληροφορικής, καθώς δεν ξέρω αν έχει νόημα να μην συνδεδεμένα με κάποιο τρόπο τα μεν με τα δε.

Δυστυχώς οι πληροφορίες που έχω μέχρι τώρα είναι κάπως συγκεχυμένες, αλλά δεν θα τις χαρακτηρίζει ως μη ακριβείς. Έχω ακούσει ότι η microsoft υλοποιεί κάποια courses σε ΑΕΙ-ΤΕΙ. Επίσης η google τρέχει την καμπάνια της για adwords-adsense(marketing challenge) σε εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο(και στην Ελλάδα). Επίσης πρόσφατα διάβασα για συνεργασία της apple με εκπαιδευτικό ίδρυμα της Θεσσαλίας, για το ios. Ακόμη, η cisco έχει στο πρόγραμμά της τέτοιες συνεργασίες με ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Τέτοιες πληροφορίες θεωρώ ότι ποικιλοτρόπως θα ήταν χρήσιμες αν καταγράφονταν, είτε αν κάποιος έχει ίδια πείρα(πχ σπουδάζει σε αεί-ΤΕΙ που τρέχει κάποιο πρόγραμμα από κάποια εταιρία πληροφορικής της αγοράς), είτε αν έχει δει κάποιο σχετικό δημοσίευμα κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...