Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Εδω και καμποσα χρονια εχω το παραπανω router το οποιο εδινε η forthnet. Μεχρι πριν τρεις ημερες δεν ειχα κανενα προβλημα. Προχθες αρχισαν τα προβληματα συνδεσης, αλλα μετα απο αρκετα restarts του router συνδεοταν. Χθες δεν συνδεοταν καθολου. Πηρα τηλεφωνο την τεχνικη υποστηριξη της forthnet αλλα δεν βρηκαν προβλημα στην γραμμη. Την Δευτερα θα μου στειλουν τεχνικο ο οποιος θα κανει ελεγχο της γραμμης κλπ. Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως στο εικονιδιο Power αναβει η κοκκινη λυχνια, πραγμα το οποιο δεν μου φαινεται λογικο. Δεν εχω γνωσεις περι του θεματος, αλλα θεωρω πως και προβλημα της γραμμης/forthnet να ηταν, θα επρεπε να ειναι πρασινο το power (γιατι θεωρω πως εχει να κανει με την κατασταση του router και οχι της γραμμης, κανω λαθος?). Τελος παντων, υπαρχει καποιος τροπος να κοιταξω μονος μου αν ειναι θεμα router τελικα, ουτως ωστε να παρω καποιο αλλο λ.χ. αντι να περιμενω την Δευτερα να μου πει ο τεχνικος το ιδιο πραγμα? Και reset του εχω κανει. Αυτην τη στιγμη οι μονες ενδειξεις που αναβουν ειναι το power (κοκκινο) και το Lan (με την εικονα του PC πρασινη). Ανα διαστηματα αναβοσβηνει και το DSL (ενδειξη την οποια ο τεχνικος που μιλησα επιχειρησε να κρατησει αναμενη απ'ο,τι μου ειπε). Τελος δεν εχω καποιο αλλο router να δοκιμασω. Εντιτ: εχω την εντυπωση πως μεχρι χθες που μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη και πριν κανει ο τεχνικος ο,τι εκανε, το Power led ηταν πρασινο. Δεν παιρνω και ορκο βεβαια. Εντιτ2 (ενα ενα τα θυμαμαι): Παρατηρησα επισης πως δεν μπορω να μπω μεσω του browser στην σελιδα για ελεγχο του router παρολο που φαινεται συνδεδεμενο με τον υπολογιστη (green led).
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 το κανεις reset default.αν παραμεινει κοκκινο και δεν μπορεις να μπεις Interface παρε νεο ρουτερ και ακυρωσε το ραντεβου.το ρουτερ μαλλον τα παιξε.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Thanks poulinos Το reset το ειχα κανει δυο τρεις φορες, αλλα το ledακι δεν λεει να αλλαξει χρωμα. Οποτε παμε για αλλο router κατα τα φαινομενα. Μ'αρεσει που θα με χρεωναν και 60 ευρω "αν το προβλημα εχει να κανει με κατι αλλο εκτος απο τις γραμμες της forthnet ή του OTE. Thanks και παλι ΕΝΤΙΤ: και μια που το θιγουμε, ποιο θα μου προτεινες να επιλεξω? Το εχω σε ενσυρματη συνδεση με το laptop, αλλα με ενδιαφερει και το wifi γιατι καποιες φορες συνδεω το κινητο για ανταλλαγη αρχειων (οποτε δεν με ενδιαφερει να ειναι τελειο στον τομεα wifi). Για budget δεν ξερω διοτι δηλωνω αγνοια στις τιμες που παιζουν.
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 καταρχην πες μας και χαρακτηριστικα γραμμης.τωρα για ρουτερ 60-80 ευρω netgear dgn2200 100-120 zyxel 660hw τα καινουρια που ειναι και n.αν παρεις stick n για το pc η αν υποστηριζει n θα παιζει καλυτερα ειδικα σε μεταφορα αρχειων αν δωσεις 150 + draytek vigor 2710.οτι αντεχει η τσεπη σου αν η γραμμη σου ειναι τελειως χαλια με κανα 50 attenuation που δεν νομιζω thomson που ειναι σταθερο.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 καταρχην πες μας και χαρακτηριστικα γραμμης.τωρα για ρουτερ 60-80 ευρω netgear dgn2200 100-120 zyxel 660hw τα καινουρια που ειναι και n.αν παρεις stick n για το pc η αν υποστηριζει n θα παιζει καλυτερα ειδικα σε μεταφορα αρχειων αν δωσεις 150 + draytek vigor 2710.οτι αντεχει η τσεπη σου αν η γραμμη σου ειναι τελειως χαλια με κανα 50 attenuation που δεν νομιζω thomson που ειναι σταθερο. Bασικα την κλασικη 24ρα της forthnet εχω και θα ελεγα πως ειναι αρκετα καλη γιατι βρισκεται κοντα σε κομβο (και γενικα δεν ειχα θεματα ποτε). Μαλλον στο πρωτο με βλεπω, τα αλλα τα θεωρω too much (η μεταφορα των αρχειων περιοριζεται σε πολυ μικρα). Οποτε netgear it is! Σε ευχαριστω και παλι
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 ενταξει αν εισαι κοντα δεν χρειαζεσαι thomson.και το zyxel με το n δεν ξεφευγει πολυ απο λεφτα και ειναι πολυ ποιοτικο.το netgear αν μπορεις απο κανα πλαισιο που σε καποια δινει lifetime warranty εστω και αν το δινει λιγο πιο ακριβα αξιζει.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 πλαισιο που σε καποια δινει lifetime warranty εστω και αν το δινει λιγο πιο ακριβα αξιζει. Αυτο θα κανω, θενξ για το τιπ, αν ισχυει και για το συγκεκριμενο ειναι ο,τι πρεπει!
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 δεν δινει για ολα τa netgear.για αυτο δινει αν το βρεις γιατι οταν το πλαισιο λεει σε συγκεκριμενα καταστηματα και εκθεσιακο κομματι τοτε... http://www.plaisio.g...2000-100ISS.htm τα μισα Netgear τα εχει σε ενα καταστημα μονο.οποτε μπες στο skroutz.gr και δες που το εχουν πιο φτηνα γιατι το πλαισιο με το stock του δεν τ απαει καλα.θα παρεις τηλ θα σου πουν οτι υπαρχει αλλα δεν μπορεις να το κανεις κρατηση και θα τρεχεις μεχρι εκει για να σου πουν στο τελος οτι δεν το εχουν.οποτε δες skroutz gia netgear 2000 η 2200.εκτος αν θες να πας σε κανα zyxel στο 100 ευρω.
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Poulinos δεν ειχα δει το ποστ σου.. Οποτε πηγα στο Πλαισιο που βρισκεται στο Mall, οπου υπηρχε (τυχερος), δεν ηταν εκθεσιακο (δις τυχερος) και ειχε lifetime εγγυηση (τρις τυχερος). Και τωρα εχω ιντερνετ :) Thanks man
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 για αυτο σου ειπα οτι το πλαισιο δεν ξερει τι εχει και που το εχει.μια χαρα.δες και για firmware update αμα εχει και καντου.και ακυρωσε το ραντεβου με την forthnet.
gtsamour Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ πρόβλημα παρουσίασε και το δικό μου D-Link 2640B... Αποδεδειγμένα έφτεγε το τροφοδοτικό που μάλλον τα είχε παίξει και δεν έδινε το απαιτουμενο ρεύμα. Δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό και απο τότε (εδώ και 1 χρόνο περίπου) λειτουργεί κανονικά.
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 μπορει απλα το να βρεις αλλο τροφοδοτικο για αυτο ειναι λιγο δυσκολο και το να πας να αγορασεις ειναι αρκετα λεφτα σε μερικες περιπτωσεις.εκτος αν μπορει καποιος να βρει κανα παρομοιο απο κανα αλλο ρουτερ που να ειναι τα ιδια volt.
gtsamour Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Το συγκεκριμένο είναι πολύ συνηθισμένο αν θυμάμαι καλά. Χρησιμοποίησα το 12V ενός απο τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που έχω. Ολοι οι εξωτερικοί 3.5'' παίρνουν ίδια τροφοδοτικά 12V οπότε...
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 αρκει να ειναι και του modem 12 v και οχι 9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.