ioannnis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Συμφωνα με πληροφοριες ο Κανταφι ερχεται στη χωρα μας. Υπαρχει κανεις απο δω που προσφερεται να τον φιλοξενησει?
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αν φέρει και το μπαλέτο στηνουμε ανετα το τσαντήρι του στην αυλή του παππου και μένω και γω μαζι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Aν ερθει οντως ο Κανταφι, θα κλειδωθει το εν λογω thread λογω παραβιασης του policy (αναφορα σε πολιτικο προσωπο της χωρας), οποτε ημουν κι εγω εδω
digimyth Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Εγώ προτίθεμαι άνετα αν μου δώσει μερικά εκατομμύρια. Άντε και 1 μόνο μου φτάνει
salazar1991 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Με 1.000.000 ευρωπουλακια του δινω το κοτετσι της γιαγιας μου,το οποιο να σημειωσω οτι εχει φοβερη θεα
UpToDate_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Έρχεται και η πτώχευση. Ενδιαφέρεται κανείς να με φιλοξενήσει εξωτερικό;
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 σαν παλιος αποφοιτος της σσε μπορεί να έρθει για να συναντησει τιποτα φιλαράκια του που σπουδασανε μαζί... An early conspirator, he began his first plan to overthrow the monarchy while in military college. He received further military training in the Hellenic Military Academy in Athens, Greece[9] []and in the United Kingdom.[10] http://en.wikipedia.org/wiki/Muammar_Gaddafi#Early_life
wert Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 H κόρη πάντως κάτι λέει! Μια χαρά είναι η κόρη... Ρε μπας και δώσει κάνα φράγκο ο μπαμπάς και ξεχρεώσουμε κάτι ντις; ????/ Λέτε ρε να δούμε άσπρη μέρα από κάναν μαύρο;
De@th L0rd Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τι πιπόχειλα είναι αυτά γαμώ το Botox μου; Αλλά δε θα πάρω. Δε συνεργαζόμαστε με τρομοκράτες.
chill Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δεν δεχόμαστε λαθρομετανάστες... Άμα μείνει άπλυτος κανέναν χρόνο και κάνει καμιά απεργία πείνας γιατί να μην τον δεχθούμε? Ξέρω ένα φανάρι στην....Γαύδο που χρειάζεται εσπευσμένα τις υπηρεσίες κάποιου λάθρο..... Μουαμάρ ακούς ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.