Προς το περιεχόμενο

Asus tv tuner

lionma_jp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,μολις πηρα απο ενα φιλο την καρτα της asus tv-tuner http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808043

και την εβαλα στο pc.Εχω μια mb asrock p45de3 με ddr3 με os win7 x64 κτλ...Το προβλημα ειναι οτι τα windows δεν την αναγνωριζουν,δλδ η καρτα δεν φαινεται ουτε στην διαχειριση συσκευων με καποιο ερωτηματικο.Κατεβασα διαφορα drivers και προσπαθωντας να τα βαλω μου εβγαζε προειδοποιηση οτι δεν υπαρχει καρτα.Αλλαξα επισης και slot αλλα τιποτα!

Μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του;

Δημοσ.

Καλησπερα,μολις πηρα απο ενα φιλο την καρτα της asus tv-tuner http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808043

και την εβαλα στο pc.Εχω μια mb asrock p45de3 με ddr3 με os win7 x64 κτλ...Το προβλημα ειναι οτι τα windows δεν την αναγνωριζουν,δλδ η καρτα δεν φαινεται ουτε στην διαχειριση συσκευων με καποιο ερωτηματικο.Κατεβασα διαφορα drivers και προσπαθωντας να τα βαλω μου εβγαζε προειδοποιηση οτι δεν υπαρχει καρτα.Αλλαξα επισης και slot αλλα τιποτα!

Μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του;

Αν η καρτα δεν φαινεται ουτε στην διαχειριση και αφου την δοκιμασες και σε αλλο σλοτ,δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι.Αν μπορεις δοκιμασε την και σε καποιο αλλο pc.Στον φιλο σου δουλευε κανονικα?

Δημοσ.

Χμμ κάπου έχω κι εγώ ξεχασμένη την υβριδική έκδοση του συγκεκριμένου tv tuner, θα την τσεκάρω στα 7 γιατί στα ΧΡ έπαιζε κανονικά.

Δημοσ.

Άσχετα,για να μην δίνει σημάδια ζωής ούτε στην διαχείριση είναι χαλασμένη,εκτός και αν είναι απενεργοποιημένα τα PCI του Η/Υ(λέμε τώρα).

Δημοσ.

Τελικα μαλλον το θεμα ηταν της μητρικης.Μετα απο πολλα κουμπωματα κ ξεκουμπωματα στα 2 slots την βρηκε κ εκανα εγκατασταση κ τους drivers απο το built-in windows 7 οπως λεει μεσα στο site η asus.Τωρα παιδευομαι για να βρω ενα καλο κ ευχρηστο software για την καρτα.Ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ.

Απ' όσο θυμάμαι (πάνε και 2+ χρόνια), μόνο με το PowerCinema της Cyberlink είχα καταφέρει να τη δουλέψω ανθρώπινα.

Αυτό στα ΧΡ βέβαια, δεν τη δοκίμασα σε άλλο λειτουργικό.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα και παλι.Αφου επεσε κ εσπασε η TV αναγκαστηκα να ξεσκονισω παλι το TV-TUNER.Το θεμα ειναι οτι εχω παρασιτα στην εικονα.Δεν ειναι μονο σε ενα καναλι αλλα σε ολα.Μπορει να ειναι μεσα απο το PC η αφορα μονο την εικονα και το σημα απο την κεραια;Το ιδιο παρασιτο συναντω κ στο MEDIA CENTER αλλα και στο DScaler.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...