wiimaniac Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Γνωρίζει κανείς πώς αλλά ζουν οι γραμματοσειρές στο itunes ώστε όταν περνάω mp3 που έχουν τίτλους στα ελληνικά να μην τους βγάζει αλαμπουρνεζικα? (ούτε να χρειάζεται να τους ξαναγράφω?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Φίλε μου το καλύτερο που έχεις να κάνεις ID3Mod2 Προσωπικά δεν έχω βρει καλύτερη λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Γνωρίζει κανείς πώς αλλά ζουν οι γραμματοσειρές στο itunes ώστε όταν περνάω mp3 που έχουν τίτλους στα ελληνικά να μην τους βγάζει αλαμπουρνεζικα? (ούτε να χρειάζεται να τους ξαναγράφω?) Είναι απλό, πηγαίνεις στο http://downloads.isquare.gr/, εγγράφεσαι δωρεάν (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) και κατεβάζεις την δωρεάν εφαρμογή TagConverter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ωραία με τo πρόγραμμα TagConverter λύθηκε το πρόβλημα. Αυτό το πρόγραμμα δεν αποθηκεύεται στα applications μάλλον θα πρέπει να αποθηκεύσω το dmg αρχείο για να το τρέχω από κει κάθε φορά.... Και ένα αλλο θέμα τώρα οταν κατεβάζω ένα τορρεντ παλι μου βγάζει σε μερικά αλαμπουρνεζικα... γιαυτό υπάρχει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Να ρωτήσω και εγώ κάτι για να μην ανοίγω νέο thread. Σας τυχαίνει σε μερικά τραγούδια με μεγάλο τίτλο να τον κόβει; Μου το έχει κάνει σε πολλά κομμάτια κλασσικής μουσικής που έχω και έχουν μεγάλο τίτλο.Τι φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.