metoxos76 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα , μόλις αγόρασα το παραπάνω μοντέλο και το ψάχνω γενικώς. Να ρωτήσω κάτι θέλω. Μπορώ όταν είμαι στην πρίζα να βγάλω τη μπαταρία εντελώς από το laptop? και να παίζει μόνο με ρεύμα.
ss13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα , μόλις αγόρασα το παραπάνω μοντέλο και το ψάχνω γενικώς. Να ρωτήσω κάτι θέλω. Μπορώ όταν είμαι στην πρίζα να βγάλω τη μπαταρία εντελώς από το laptop? και να παίζει μόνο με ρεύμα. Μπορείς αλλά το καλύτερο είναι να έχεις και την μπαταρία επάνω για να είναι πιο ασφαλές σε ενδεχόμενες διακοπές την ΔΕΗ και χάσεις τυχόν δεδομένα !!
Vaggos02 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μπορείς αλλά το καλύτερο είναι να έχεις και την μπαταρία επάνω για να είναι πιο ασφαλές σε ενδεχόμενες διακοπές την ΔΕΗ και χάσεις τυχόν δεδομένα !! Θα ξεχάσουμε κι αυτά πού ξέρουμε όπως πάει η κατάσταση. Φυσικά και μπορείς να βγάλεις τη μπαταρία, και αυτό συνίσταται για να μην "πέφτει" η διάρκεια ζωής της. Αν θες ασφάλεια σε περίπτωση πού πέσει το ρεύμα πάρε ένα UPS.
ss13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Θα ξεχάσουμε κι αυτά πού ξέρουμε όπως πάει η κατάσταση. Φυσικά και μπορείς να βγάλεις τη μπαταρία, και αυτό συνίσταται για να μην "πέφτει" η διάρκεια ζωής της. Αν θες ασφάλεια σε περίπτωση πού πέσει το ρεύμα πάρε ένα UPS. Ό,τι θα βγάλεις την μπαταρία δεν σου λέει κανένας ό,τι κάνεις καλό , οτιδήποτε και να κάνεις μετά τον ενάμιση χρόνο η μπαταρία θα πέσει κατά 70 % στην απόδοσή της , άρα δεν έχει και μεγάλη σημασία αν την βγάζεις , δες και τι λέει το άλλο μέλος πιο πάνω για το ups !!
Vaggos02 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ό,τι θα βγάλεις την μπαταρία δεν σου λέει κανένας ό,τι κάνεις καλό , οτιδήποτε και να κάνεις μετά τον ενάμιση χρόνο η μπαταρία θα πέσει κατά 70 % στην απόδοσή της , άρα δεν έχει και μεγάλη σημασία αν την βγάζεις , δες και τι λέει το άλλο μέλος πιο πάνω για το ups !! Το θέμα είναι να μην πέσει κατα 70% η απόδοσή της στους 2 μήνες
ss13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το θέμα είναι να μην πέσει κατα 70% η απόδοσή της στους 2 μήνες Δεν την γλυτώνεις την απώλεια ό,τι και να κάνεις !!
Vaggos02 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δεν την γλυτώνεις την απώλεια ό,τι και να κάνεις !! Κερδίζεις ένα διάστημα 5-6 μηνών όμως.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Σε laptop;; Γιατι οχι; Εγω παντα χωρις μπαταρια το εχω το λαπτοπ μου και παντα πανω σε ups. Ειδικα προχθες που εκανε κατι ωραια η ΔΕΗ και ειχαν κλεισει τα παντα στο σπιτι, το λαπτοπ μια χαρα δουλευε και εγω ημουν και ελιωνα.
gs20309 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ό,τι θα βγάλεις την μπαταρία δεν σου λέει κανένας ό,τι κάνεις καλό , οτιδήποτε και να κάνεις μετά τον ενάμιση χρόνο η μπαταρία θα πέσει κατά 70 % στην απόδοσή της , άρα δεν έχει και μεγάλη σημασία αν την βγάζεις , δες και τι λέει το άλλο μέλος πιο πάνω για το ups !! κ όμως εμένα η μπαταρία 3ετίας κ κρατάει όσο σχεδόν κράταγε στην αρχή κ αυτό διότι τον 1ο χρόνο σχεδόν δεν την χρησιμοποιούσα καθόλου παρά μόνο μια πλήρη φόρτιση κ αποφόρτιση το μήνα.. μόνο για ιντερνετ word ταινία κτλ κρατάει 1,30 ώρα high performance k 2-3 σε save mode.. τον 2ο κ 3ο χρόνο συνέχεια την έχω επάνω καθώς το χρησιμοποιούσα εκτός σπιτιού κ ups.. μέχρι που ΄ψόφησε η κάρτα γραφικών.. η μπαταρία όμως καλή είναι ακόμα.. λολ
TheELF Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Γιατι οχι; Εγω παντα χωρις μπαταρια το εχω το λαπτοπ μου και παντα πανω σε ups. Ειδικα προχθες που εκανε κατι ωραια η ΔΕΗ και ειχαν κλεισει τα παντα στο σπιτι, το λαπτοπ μια χαρα δουλευε και εγω ημουν και ελιωνα. Αφού έχει δικό του ενσωματωμένο ups.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αφού έχει δικό του ενσωματωμένο ups. Το οποιο ομως (η μπαταρια) κραταει κανενα χρονο και λιγο παραπανω αν ειναι 24ωρο ανοιχτο(αφου αφηνω ολη μερα το λαπτοπ ανοιχτο). Ασε που αν κανει υπερφορτωση το δικτυο δεν προστατευει σε βαθμο που προστατευει το ups. Γιατι απο την μια το ''πολυ'' ρευμα θα παει απευθειας στο λαπτοπ, ενω το αλλο θα παει πρωτα στο ups και μετα στο λαπτοπ.
mktheone Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Παιδιά έχω κι εγώ μία απορία σχετικά με το συγκεκριμένο laptop. Ψάχνοντας στο internet δεν κατάφερα να βρω πουθενά τον ήχο τον οποίο παράγει κατά τη χρήση του. Σε όλη τη σειρά F γνωρίζω ότι το βασικό τους πρόβλημα είναι ο θόρυβος του ανεμιστήρα. Μπορεί κάποιος που το έχει αγοράσει να μου πει τη γνώμη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.