capricorn25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 παιδιά καλησπέρα,,, προσπαθώ να κάνω copy ένα κείμενο απο pdf και paste σε ένα αρχείο word και μου βγάζει "κινέζικα" __ ___ __ __ __________ _/__ ____ ____ _______ _______ _/__ __#___ ____ _ __ )_)_____________ _ __/__L__________________ _______ ______M__________ ___ #___ ____ __0_ ___ __ __0L_ _____ ______ ___ _’_0_____ _____ _______#_____ _ __ _______ ___/_ ______#____/________#_____ _________$_ ___ έχετε καμία πρόταση?? δοκίμασα και ένα προγραμματάκι εν ονόματι Antioch αλλά τίποτα!! ευχαριστώ--
ss13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 παιδιά καλησπέρα,,, προσπαθώ να κάνω copy ένα κείμενο απο pdf και paste σε ένα αρχείο word και μου βγάζει "κινέζικα" __ ___ __ __ __________ _/__ ____ ____ _______ _______ _/__ __#___ ____ _ __ )_)_____________ _ __/__L__________________ _______ ______M__________ ___ #___ ____ __0_ ___ __ __0L_ _____ ______ ___ _’_0_____ _____ _______#_____ _ __ _______ ___/_ ______#____/________#_____ _________$_ ___ έχετε καμία πρόταση?? δοκίμασα και ένα προγραμματάκι εν ονόματι Antioch αλλά τίποτα!! ευχαριστώ-- Καλώς όρισες , δες εδώ http://www.thelab.gr/windows-platform/antigrafi-apo-pdf-sto-word-53615.html και νομίζω υπάρχει και το http://www.anodos.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-centiva.tpl&product_id=225&category_id=4&option=com_virtuemart&Itemid=57 αλλά πρέπει να ψάξεις να το βρεις γιατί νομίζω ότι είναι επί πληρωμή !!
anrim27 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δεν ειναι και τοσο ευκολο να κανεις copy-paste απο pdf σε word. Θα πρεπει να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα που να αναγνωρισει χαρακτηρες απο το αρχειο pdf. Δοκιμασε το solid converter pdf,που κανει αυτη τη διαδικασια με αρκετα μεγαλο ποσοστο επιτυχιας(συνηθως). (ουσιαστικα σου μετατρεπει τα pdf σε αρχεια word-εχει και αλλες επιλογες αν ψαξεις)
capricorn25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 thanks παιδιά... θα τα προσπαθήσω και τα δύο και θα επανέλθω ,..
capricorn25 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 παιδιά με σώσατε.. ευχαριστώ πολύ... κατέβασα την trial version του προγράμματος ABBYY και δούλεψε περίφημα.. (δεν είχα και πρόβλημα και με πολλές σελίδες, κάπου 35 στο σύνολο) ελπίζω να ξαναστείλω μήνυμα υπό καλύτερες συνθήκες... καληνύχτα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.