Προς το περιεχόμενο

iPad 2 ή iPad 1;

eidimon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είχα το ipad 1 και απλά το πούλησα και δε πήρα ξανά. Ο λόγος είναι οτι έχω macbook το πήρα επειδή είχε γίνει ντόρος...αλλά τελικά δε μου χρειάστηκε σχεδόν ποτέ. Σε 1-2 ταξίδια το πήρα μαζί αλλά δε μπόρεσε να αντικαταστήσει το laptop μου και εφόσων εχω και iphone ήταν σαν ενα μεγάλο iphone χωρίς δυνατότητα ομιλίας. Επίσης μή ξεχνάμε και οτι δεν έχει flash!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως όταν βρίσκεις μεταχειρισμένο iPad 1 με 350€ και η άλλη σου επιλογή σε αυτά τα λεφτά είναι κάτι 7ιντσα όχι πρώτης γραμμής δεν θέλει και ρώτημα...

Δημοσ.

Πάντως όταν βρίσκεις μεταχειρισμένο iPad 1 με 350€ και η άλλη σου επιλογή σε αυτά τα λεφτά είναι κάτι 7ιντσα όχι πρώτης γραμμής δεν θέλει και ρώτημα...

Οταν είχα προτείνει ipad στα 350 ευρώ μιλούσα για καινούριο και έπαιζε τότε μια προσφορά σε ένα κατάστημα.

Δημοσ.

Οταν είχα προτείνει ipad στα 350 ευρώ μιλούσα για καινούριο και έπαιζε τότε μια προσφορά σε ένα κατάστημα.

Προσφορά ήταν όμως και πέρασε :cry:

Πλάκα πλάκα άμα έβγαζε η Apple ένα tablet με τα χαρακτηριστικά του ipad 1 σε αυτό το κόστος, τότε bye bye ανταγωνισμέ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ιpad1 16 wifi 200 ευρώ αξίζει?

Αν και δεν είμαι fan του iPad ως κατηγορία συσκευής (όπως έχω ήδη γράψει στο παρελθόν) σε τέτοια τιμή θα το έπαιρνα.

Δημοσ.

Εγώ είχα το 1 και το έδωσα και πήρα το 2 ...

Μεγάλες διαφορές δεν βλέπεις αλλά στο Safari έχει βελτιωθεί πολύ που το χρησιμοποιώ εγώ...;-)

Kαι φυσικά το 2 είναι λευκό (ταιριάζει με το λευκό 4άρι μου ) ενώ το 1 που είχα ήταν μαύρο χιχιχι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...