Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..

θα ξεκινήσω την ιστορία από την αρχή..

Έχουμε ένα σύστημα με 4 κάμερες τις οποίες εγώ τις βλέπω μέσω ip.

όταν λοιπόν τις βλέπω μέσω internet explorer (δε μπορώ από άλλο browser) μου δημιουργεί ένα temp αρχείο το οποίο συνεχώς μεγαλώνει με αποτέλεσμα αυτό μέσα σε μία μέρα να γίνεται 15GB και να γεμίζει ο σκληρός..

Αυτό το πρόβλημα το έψαξα στο google έφταιγε το ότι είχα στο pc παλιό nod 2.7 έκδοση.. κάνω απεγκατάσταση το nod περνάω το νέο όλα μια χαρά το temp δημιουργείται και μένει σταθερό στα 33ΚΒ όπως θα έπρεπε να είναι..

Περνάει λοιπόν ένας μήνας σχεδόν και το pc αρχίζει πάλι να γεμίζει σαν τρελό ... το θέμα πιο είναι τώρα ότι το temp δε μεγαλώνει και απ' όσο έψαξα δεν δημιουργεί κανένα άλλο προσωρινό αρχείο.. αλλά ο δίσκος συνεχίζει να γεμίζει (οεο; )

Τι κάνουμε τώρα ..

οι τεχνικοί που έχουν κάνει εγκατάσταση τις κάμερες δεν ξέρουν πως να το λύσουν δεν τους έχει ξανασυμβεί ..

όταν κλείνεις τον explorer μετά εξαφανίζεται το αρχείο .. και αδειάζει ο σκληρός..

το θέμα όμως είναι που εμφανίζεται ; γιατί εμφανίζεται ; και πως θα το αντιμετωπίσω..;

έχει συναντήσει κάποιος κάτι παρόμοιο ;

παίζει να δημιουργεί κάποιος ιός αυτό το πρόβλημα ;

παίζει να κάνει record στο pc ;

λέτε να φταίει το nod πάλι ;

εν τω μεταξύ είναι και αψυχολόγητο δεν το κάνει κάθε φορά ...

please help....

Δημοσ.

Τελικώς τα αρχεία αποθηκεύονταν μέσα στο Temp των windows...

διέγραψα τα αρχεία τα οποία είχαν δημιουργηθεί και είχαν παραμείνει..

έσβησα και το Nod32 εντελώς και έβαλα το avast.

Προς το παρόν δεν το κάνει... ας ελπίσω να σταματήσει εδώ..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

δεν βρηκα που ειναι τα ποστ και γραφω εδω εχω ενα καταγραφικο μεταχειρισμενο το ξεκηνισα που να παω στο μενου για να το κανω με ανυχνευση κινησης εναι αυτο. http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=3130&ref=bestprice.gr ξερη κανεις για οδηγιες χρησεως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...