Προς το περιεχόμενο

Host για blog...

Tsarkamparararam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε κανένα καλό host για μπλόγκ που να μπορεί να υποστηρίξει streaming online radio, να είναι free,να έχει και τσάτ και να μήν έχει στο url του το λογότυπο?? (π.χ άμα θέλω να ονομάσω το blog poniro_gataki :lol: να μήν είναι το όνομα poniro_gataki.blogspot.gr.....)

Δημοσ.

Ξέρετε κανένα καλό host για μπλόγκ που να μπορεί να υποστηρίξει streaming online radio, να είναι free,να έχει και τσάτ και να μήν έχει στο url του το λογότυπο?? (π.χ άμα θέλω να ονομάσω το blog poniro_gataki :lol: να μήν είναι το όνομα poniro_gataki.blogspot.gr.....)

1ον free=no domain (poniro_Gataki.gr, αναγκαστικά poniro_gataki.blogspot.com)εκτός αν το κάνεις έτσι και δεις εδώ Linkhttp://www.dot.tk/en/index.html?lang=en

2ον chat το βάζεις ως gadget-module-html κλπ κλπ googlare το

3ον για radio streaming δεν ξέρω...

4ον από blog υπάρχουν πολλά αλλά δεν ξέρω να σου πω σε σχέση με το ράδιο...

5ον λογότυπο είναι εικόνα που χαρακτηρίζει κάτι, το σήμα κατατεθέν που λέμε κλπ

6ον μόλις το φτιάξεις ενημέρωσε για να μπούμε να αξιολογίσουμε

Δημοσ.

χαχαχαχα.... Με κάτι φιλαράκια θα το κάνουμε και θέλω βοήθεια γιατί θα κάνω το στήσιμο του μπλόγκ!!!!!

Όσο για το λίνκ που μ έδωσες κάνω ας πούμε ένα μπλόγκ στο blogspot.com και πάω εκεί και μου "βγάζει" το blogspot αμα κατάλαβα καλά???

"To λογότυπο είναι ένα όνομα, σύμβολο ή εμπορικό σήμα που έχει σχεδιαστεί για εύκολη και σαφή αναγνώριση." οπότε νομίζω σωστά το είπα.....απλά έχει πάθει στένευση η λέξη!!!! λολ....

Δημοσ.

χαχαχαχα.... Με κάτι φιλαράκια θα το κάνουμε και θέλω βοήθεια γιατί θα κάνω το στήσιμο του μπλόγκ!!!!!

Όσο για το λίνκ που μ έδωσες κάνω ας πούμε ένα μπλόγκ στο blogspot.com και πάω εκεί και μου "βγάζει" το blogspot αμα κατάλαβα καλά???

"To λογότυπο είναι ένα όνομα, σύμβολο ή εμπορικό σήμα που έχει σχεδιαστεί για εύκολη και σαφή αναγνώριση." οπότε νομίζω σωστά το είπα.....απλά έχει πάθει στένευση η λέξη!!!! λολ....

1ον καλή δουλειά

2ον στο link που σου έδωσα πηγαίνεις γράφεις όποια διεύθυνση θες και θα σου είναι πλέον ή κανονικά ή poniro_gataki.tk ... είναι κάτι σαν free domain...

3ον συμφωνώ μαζί σου εγώ δεν ήξερα την σωστή ένοια της λέξης "λογότυπο"

Δημοσ.

Μεταξύ μας ούτε εγώ.....googlαρα!!!!! lol

Ευχαριστώ φίλε.... άμα χρειαστώ κάτι θα σε πώ!!!!! xD

οκ, εμείς εδώ είμαστε να βοηθάμε και να βοηθιόμαστε...

Δημοσ.

Άκυρο,αλλά επειδή είχα μια "διαφωνία" με ένα φίλο,αντικειμενικά ο καλύτερος δωρεάν host server για blog ποιός είναι????

Blogspot ή κάποιο άλλο???

Δημοσ.

Άκυρο,αλλά επειδή είχα μια "διαφωνία" με ένα φίλο,αντικειμενικά ο καλύτερος δωρεάν host server για blog ποιός είναι????

Blogspot ή κάποιο άλλο???

Κοίτα ξέρω πολλά blogs αλλά δεν ξέρω να τα αξιολογήσω γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει. χωρίς να ξέρω πολύ ωραίες δουλειές και πρωτότυπες έχω δει σε pblogs...

Δημοσ.

Που λές φίλε έκανα τελικά στα pblogs και στην αρχή ήταν λίγο περίπλοκο,αλλά μετά έβγαλα άκρη....

Τώρα "κόλλησα" επειδή δεν με αφήνει να βάλω scriptάκια μέσα.... δηλαδή πάω στον κώδικα,κάνω paste τον κώδικα του script και αυτό που μου εμφανίζει στο blog είναι απλά ένα κενό..... Ξέρει κανένας γιατί????

Δημοσ.

Που λές φίλε έκανα τελικά στα pblogs και στην αρχή ήταν λίγο περίπλοκο,αλλά μετά έβγαλα άκρη....

Τώρα "κόλλησα" επειδή δεν με αφήνει να βάλω scriptάκια μέσα.... δηλαδή πάω στον κώδικα,κάνω paste τον κώδικα του script και αυτό που μου εμφανίζει στο blog είναι απλά ένα κενό..... Ξέρει κανένας γιατί????

προσωπικά όχι διότι δεν έχω χρησιμοποιήσει αν είναι κάνε άλλο θέμα σαφέστερο γιατί εδώ είναι συζήτηση σε σχέση με το hosting και πολλοί δεν μπαίνουν γιατί δεν ξέρουν ενώ ξέρουν αυτό με τα scripts...

Δημοσ.

>Όταν λες 'Host' εννοείς είτε το πια πλατφόρμα blog θα χρησημοποιήσεις είτε το ότι θα 'χτίσεις' ένα μπλόγκ το οποίο μετά θα το έχεις σε δικό σου χώρο δλδ θα πληρώνεις host. (αλλά θα το επεξεργάζεσαι απο την πλατφόρμα που έχεις επιλέξει)

>Για το θέμα της πλατφόρμας μπορεί να σε καλύψει και το blogger και το wordpress αλλά το δεύτερο θα σου δώσει πολλές πιο πολλές δυνατότητες μετατροπής αργότερα.(απο απλό μπλόγκ να κάνεις σάιτ- πόρταλ κτλ..)

>Το όνομα του μπλόγκ είναι κάτι το οποίο το αγοράζεις δεν κοστίζει πολύ, βρίσκεις ονόματα απο 10-15 ευρώ αν δεν κάνω λάθος ..

>Το λογότυπο στο οποίο αναφέρεσαι λεγεται 'favicon' googlare το.

>Αυτά που εσύ πρέπει να κάνεις είναι :

1 .Διαλέγεις πλατφόρμα στην οποία θα μπορείς να ενσωματώσεις δικό σου κωδικα.(όπως είπαμε blogger wordpress)

2 .Μέσω http://www.ustream.tv/ (κατά τη γνώμη μου έιναι απο τα καλύτερα free) φτιάχνεις το account σου ρυθμίζεις ότι χρειάζεται..

3 .Ενσωματωνεις με 'iframe' στο μπλόγκ σου το ustream ραδιόφωνο σου.

4 .Βάζεις και το τσάτ για να μιλάς με τους φίλους σου.

5 .Χαίρεστε όλοι μαζί με το νέο σας online ραδιοφωνικό σταθμό. :mrgreen:

Αυτή είναι περίπου η διαδικασία για τα υπόλοιπα χρειάζεσαι μόνο το φίλο σου το γκούγκλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...