Προς το περιεχόμενο

Νεα συνδεση internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θελω να κανω μια νεα συνδεση αλλα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει σταθερο στο σπιτι.Η γραμμη υπαρχει απλως δεν ειναι ενεργοποιμενη.

Ενα αλλο θεμα ειναι οτι η μανα μου δεν θελει να βαλουμε σταθερο.Και ρωταω εγω μπορω να ενεργοποιησω την γραμη αλλα να μην υπαρχει σταθερο στο σπιτι και να εχω μονο internet?

Δημοσ.

Φυσικά, η γραμμή για το σταθερό θα υπάρχει αλλά εσύ πολύ απλά μην συνδέσεις τηλέφωνο, που είναι το πρόβλημα?

Δημοσ.

Ότι σου είπε και ο Antonis3d.θα χρεώνεσαι ότι κλήσεις κάνεις (αν κάνεις)διαφορετικά θα πληρώνεις μόνο το πάγιο της συνδεσής σου,κάνε μια βόλτα απο τα site των παροχών να δείς πιο πακέτο σε συμφέρει.

Δημοσ.

Θα πληρώνεις το πάγιο της γραμμής, ότι τηλέφωνα κάνεις και την συνδρομή Internet. Πρακτικά σε συμφέρει να βάλεις κάποιο οικονομικό πακέτο από πάροχο που θα σου βγει γύρω στο 25άρι σύνολο. Από πακέτα παίζουν πολλά έχει η forthnet μια προσφορά στα 25 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο (και μπάλα τσαμπέ μέσω streaming) και η Hol έχει στα ίδια λεφτά .

Δημοσ.

Αυτή τη περίοδο τρέχει και προσφορά από τη Forthnet που εκτός από το internet σου δίνει και απεριόριστα αστικά και υπεραστικά στα 25 ευρώ. Η αντίστοιχη της hol στα ίδια λεφτά έχει 200 λεπτά απ' ότι βλέπω.

Αφού δε σε ενδιαφέρει το τηλέφωνο βέβαια το ίδιο σου έρχεται. το μόνο που ίσως θα με ¨έδιωχνε" από τη Hol σε αυτή τη φάση είναι ότι αυτό το καιρό είναι στα κάτω της όσον αφορά τη κατάσταση του δικτύου της, συν ότι ακούγεται ότι "πειράζει" λίγο την ταχύτητα στο torrent downloading στις ώρες αιχμής. Κατα τ'άλλα διάλεξε και πάρε :)

Δημοσ.

Οπως ειπαν οι παραπανω πχ η forthnet σου δινει τηλεφωνο απλα στην πραξη δεν το βαζεις πανω.κατα τα αλλα δεν πειραζει που δεν εχεις γραμμη.εφοσον εχει τηλεφωνικη γραμμη η πολυκατοικια απλα ο οτε θα σου φερει την γραμμη μεχρι το box/κατανεμητη και ο τεχνικος θα στην ανεβασει μεχρι πανω της εκαστοτε εταιρειας.

Δημοσ.

εγω σου προτινω την cyta.

δεν ξερω βεβαια αν υπαρχει στην πολη που εισαι αλλα ειναι η πιο οικονομικη και αρκετα αξιοπιστη.

η αδερφη μου εχει και αν και εχει και σταθερο στο σπιτι δεν πληρωνει κανενα παγιο για την γραμμη.

απλα αμα το χρεισιμοποιησεις καποτε θα στην κατσουν πολυ ακριβα την κληση.

κατα τα αλλα ειναι μια χαρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...