pozitronio1985 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 θα ηθελα να με βοηθησει καποιος γιατι δεν ξερω να συνδεσω το laptop και σταθερου. εχω ενα laptop με λειτουργικο windows 7 και εναν σταθερο με λειτουργικο windows xp professional. πως μπορω να κανω ενα δικτυο με καλωδιο ethernet?χρειζεται και καποιο router?
nikos_studio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το pc (Σταθερό) συνδέεται στο internet με κάποιο router?
pozitronio1985 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 oxi . exw stick internet on the go του οτε.εχω ενα router αλλα δεν ξερω αν δουλευει.
nikos_studio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ωραία.. To router είναι ενσύρματο ή ασύρματο?
nikos_studio Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 -> Θα συνδέσεις το router στο σταθερο pc με καλώδιο ethernet. -> Θα ορίσεις το workgroup του σταθερού pc "HOME_NET" ή ότι άλλο θέλεις.. δες πως γίνεται εδώ -> Θα συνδέσεις το laptop με το router ασύρματα "WIFI" (μπορείς και ενσύρματα αλλά δεν νομίζω να σε βολεύει) -> Θα ορίσεις το workgroup του Laptop "HOME_NET" ή ότι άλλο θέλεις (Να είναι ίδιο με το pc).. δες πως γίνεται εδώ -> Tέλος... Στην ουσία χρησιμοποιείς το router ως Switch EDIT: Πολλά "ΘΑ" πέσανε..
pozitronio1985 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 το προβλημα ειναι οτι οταν παω να συνδεθω απο το laptop ασυρματα, μου ζηταει κωδικο και εγω δεν ξερω ποιοσ ειναι.
nikos_studio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 το προβλημα ειναι οτι οταν παω να συνδεθω απο το laptop ασυρματα, μου ζηταει κωδικο και εγω δεν ξερω ποιοσ ειναι. Το γράφει πίσω στο router.. Εκτός αν τον έχεις αλλάξει... Όπως για παράδειγμα εδώ:
pozitronio1985 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 το router αυτο δεν εχει κωδικο απο πισω. το μονο που αναγραφετε ειναι serial no , lan mac address και wan mac address
nikos_studio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Από το pc μπες στην σελιδα του router... 192.168.xx.xx (Αν θες πες μου και ποιο μοντέλο είναι το router) Από εκεί θα αλλάξεις τον κωδικό...
marios_geo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Πιο εύκολο είναι να πάρεις ένα καλώδιο δικτύου ανάστροφο. Το συνδεεις στις κάρτες δικτύου των δυο μηχανημάτων και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.