Προς το περιεχόμενο

iPad WiFi 16GB new από 399 ευρώ (από Ελλάδα)

anjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά θα αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές όσο πλησιάζουμε στην ημέρα κυκλοφορίας του ipad2...ειδικά στα μεταχειρισμένα οι τιμές έχουν ήδη πάρει την κατιούσα (για όποιον ενδιαφέρεται για προηγούμενο μοντέλο).

Δημοσ.

... μάλλον κι εγώ θα περιμένω το Ipad 2 αντί για το προηγούμενο μοντέλο ....

Δημοσ.

Στην Αμερική το καινούργιο θα έχει κάτω από 400 ευρώ γιατί θα πωλείται 500 δολλάρια!

Στην Αμερική το καινούργιο θα έχει κάτω από 400 ευρώ γιατί θα πωλείται 500 δολλάρια!

Δημοσ.

Στην Αμερική έχει κάτω απο 400 ευρώ γιατί δεν έχει ΦΠΑ 23%. 400 ευρώ +23% ΦΠΑ = 492. Κάποιος μπορεί να πει πως όλη η Ευρώπη έχει ΦΠΑ άρα δεν είναι σωστό να κράζουμε. Η Ελλάδα πάντως έχει από τους υψηλότερους συντελεστές ΦΠΑ :mad: .

Δημοσ.

έχω ακούσει ότι η apple δίνει 100ε σε όσους αγόρασαν το ipad τώρα τις τελευταίες μέρες,πριν βγεί το ipad 2!

ειδικά εδώ στο ελλάντα πολύ fail η φάση!ήρθε το 1 και σε διάστημα περίπου ενός μήνος έρχεται το 2 ..

whatever

Δημοσ.

με αφορμη αυτο το θεμα οπως και με αλλα πολλα,κατι πρεπει να γινει σχετικα με τις δηθεν προσφορες

παιδια ελεος πια.

Δημοσ.

Γιατί έχω την αίσθηση ότι αυτές είναι οι πραγματικές τιμές των iPad και όχι οι παραφουσκωμένες που είχαν εδώ και 1 χρόνο?

Βλέπεις άρχισε να χτυπάει το καμπανάκι όχι μόνο από το iPad 2 αλλά και από τις android ταμπλέτες που θα σκάσουν μύτη όπου να'ναι και θα γεμίσουν τα καταστήματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...