john2gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ε ναι! Τα ηχεία φαίνονται πολύ καλά! Το Center είδες πως είναι? Τα μπάσα πως ήταν? Γιατί το Sub από τη φωτογραφία φαίνεται μακριά. Σίγουρα πάντως είναι καλύτερα από τα Z-5500 ή από τα Z906... Έχουν και διαφορά όμως 200Ευρώ κοντά. http://www.e-technoshop.gr/index.php?target=products&product_id=34326&page=full_list Δεν έδωσα σημασία στο center αλλά στο sub έδωσα. Ούτε ένα τρίξιμο δεν έκανε όταν το βάλαμε στο 20. Ούτε μπούκωσε το sub, ούτε 'αλλοιώθηκε' το μπάσο όπως παθαίνει το sub των Gigaworks S750 μου όταν το βάζω πολύ δυνατά. Ήταν πραγματικά κομπλέ και σίγουρα όταν πάρω νέα ηχεία, θα είναι υποψήφια αυτά της Philips. Βέβαια όταν αγοράσω νέα ηχεία θα έχω γράψει ένα CD με κλασική/ambient μουσική και trance ώστε να δούμε τι ψάρια πιάνουν στα 'δύσκολα' Όσο για την τιμή, χίλιες φορές να δώσω 200 ευρώ παραπάνω και να έχω 1000W RMS παρά 320 για τα Z5500 (χώρια που πριν μερικές μέρες τα Ζ5500 τα πουλούσαν στα 400 ευρά )
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Είναι γαϊδούρια! Τα πολλά Watt δεν λένε κάτι. Αναφέρθηκε και πριν... Είναι όπως κάτι ηλεκτρικές σκούπες. Αφού παίζουν δυνατά και καθαρά όμως κομπλέ. + ότι έχουν blu-ray Drive, είναι και όμορφα κατά τη γνώμη μου. Και εγώ πιστεύω ότι αν κάποιος έχει τα παραπάνω λεφτά αξίζει. Θα πάω να τα ακούσω κάποια στιγμή. Σε κάνα Saturn ίσως τα έχουν. Θα ρωτήσω ένα φιλαράκι που δουλεύει εκεί.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ερνέστο, τι ψάχνεις να εξηγήσεις τώρα; Ο άλλος έχει πάρει πατριωτικά την υπεράσπιση των 5500, και επειδή δεν μπορεί να <<στήσει>> επιχείρημα για την έλλειψη tweeter, πετάει και ένα link από άλλο, επίσης τραγικό σύστημα, και σου λέει <<αυτό πως παίζει>>. Εδώ κάνουμε μια συζήτηση, και προσπαθούμε να ανοίξουμε τα μάτια μας, για να μην πετάμε λεφτά σε αηδίες (ή τουλάχιστον να το κάνουμε εις γνώση μας) και διαβάζουμε τα μύρια όσα.
digekas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Βασικά το dts-hd (που είναι συμβατό προς τα πίσω με το dts ενώ το truehd όχι) θα δώσει την επιπλέον λεπτομέρεια που λείπει από το dts για να αποδοθεί πλήρως ο κινηματογραφικός ήχος. Είναι σαν να λέμε έχουμε το 95% και θέλουμε το υπόλοιπο 5% για να φτάσουμε το επίπεδο του κινηματογράφου. Ε, όπως λέω από την αρχή, όταν ξεκινάμε με ένα ανισόρροπο ακουστικά χώρο βρισκόμαστε κάπου στο 80~85% και από εκεί θα βγάλουμε τις παραμορφώσεις των ηχείων, του ενισχυτή, τα όποια προβλήματα των πηγών και πάει λέγοντας και θα φτάσουμε κάπου στο 70%. Με αυτό το 70% η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι υπερευχαριστημένη όταν θα κληθούν να πληρώσουν από 250~500 ευρώ. Ε, σε αυτό το 70% δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να βγάλεις το 5% που θα σου δώσει το dts-hd! Με λίγα λόγια αυτός που θα τα πάρει θα τα βάλει δίπλα σε μία το πολύ 37" των 400 ευρώ, θα βλέπει mkv στα 720p στο wdtv live των 100 ευρώ και θα είναι ευχαριστημένος με τον dts ήχο του και καλυμμένος για 2-3 χρόνια τουλάχιστον. Αυτός που θα δώσει περισσότερα απλά θα δει την αξία τους να πέφτει πολύ γρηγορότερα και στην ουσία αν ο χώρος δεν τα σηκώνει τα μηχανήματα, θα έχουν πάει χαράμι και τα μηχανήματα και τα λεφτά του. Αυτά από όποιον μιλάει με το χέρι στην καρδιά, τίμια και ειλικρινά. Οι άλλοι βγάζουν χρήματα πουλώντας ακριβά μηχανήματα πείθοντας τον κόσμο ότι ένα ακριβότερο μηχάνημα μπορεί να τους δώσει το κάτι τοις παραπάνω οπότε ακόμα και σαν επένδυση αξίζει...
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Εδώ κάνουμε μια συζήτηση, και προσπαθούμε να ανοίξουμε τα μάτια μας, για να μην πετάμε λεφτά σε αηδίες (ή τουλάχιστον να το κάνουμε εις γνώση μας) και διαβάζουμε τα μύρια όσα. Epic Fail! Εδώ κάνεις κουβέντα εσύ και ο άλλος ο τρολάρας ο (yanni?), τρολάροντας και κράζοντας συνεχώς με προκλητικούς τρόπους. Αν δεν σου αρέσουν λοιπόν τα ηχεία, ή αν δεν ασχολείσαι με τέτοιου είδους συστήματα, τράβα γράφε στο avclub, μη μας τα κάνεις τσουρέκια. Όπου και να γράψεις παπάδες λες... @digekas Έχει τύχει να βάλω κάποιο Demonstration Bluray που είχα κατεβάσει και δεν έβλεπα παρά μόνο Stereo στην οθόνη των ηχείων. Θα μου πεις αν είχε αποκωδικοποιητή θα το άκουγα καλύτερα από το dts-dd που υποστηρίζει? Όχι δεν θα το άκουγα, αλλά καλό είναι να υπάρχει λόγω συμβατότητας για να μην αναγκάζεσαι αν ακούς Stereo! Παρόλα αυτά ναι, μια είναι υπέροχες ταινίες 720p dts! Εμπειρία!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Εσύ δηλαδή δεν τρολάρεις όταν επιμένεις πως δεν τρέχει και τίποτα που τα ηχεία δεν έχουν tweeter? Δεν είναι κακό να είσαι άσχετος, κακό είναι να επιμένεις. Και έγινες και ρόμπα μαρκάροντας το phase plug λέγοντας <<Αυτό εδώ ξέρεις τι κάνει τρολάκι?>> Γι'αυτό σοβαρέψου..
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Εσύ αυτό έχεις καταλάβει, ότι λέω δεν τρέχει τίποτα επειδή δεν έχουν Tweeters? Λέω κάτσε να τα ακούσουμε ή να δούμε ένα Review. Το ότι δεν έχουν tweeters ή δεν είναι 3-4 δρόμων δεν λέει κάτι από μόνο του. Εσύ πάντως που λες ότι είσαι σχετικός, ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι κάνει το PP... τρολάκι. Φόρα τη ρομπίτσα σου τράβα για νάνι, γιατί μας κούρασες. Άιντε...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Έχω τέσσερα μεγάφωνα με PP, λες να μην ξέρω τι κάνουν; Και σταμάτα να προσβάλεις όταν δεν έχεις επιχειρήματα.
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Από την άλλη εγώ έχω και άλλα 2 (σε hifi) που δεν έχουν... Σταμάτα να τρολάρεις και να μιλάς άσχημα για ότι δεν σου αρέσει, άρα να προσβάλεις και θα σταματήσω να σε προσβάλω και εγώ με τη σειρά μου. Για να μην κουραζόμαστε, επειδή είσαι γνωστό Troll... Welcome to my ignore list, οπότε μη κουράζεσαι... Συγγνώμη για όσους θέλουν να διαβάσουν για τα ηχεία και βλέπετε εμένα να μπινελικώνω τον _BASSstarlet_, αλλά καταλάβετε ότι όπως κάποιοι δεν θέλετε να ακούτε ότι τα Z-5500 είναι ισάξια με σύστημα των 2.000Ευρώ, ούτε εγώ μπορώ να ανέχομαι Trolls τύπου _BASSstarlet_... Πάντως δεν παίζει, όπου βλέπω Haters να κράζουν, θα τους κράζω και όπου μας βγάλει. Φιλικά.
yiannis_1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Σταμάτα να τρολάρεις και να μιλάς άσχημα για ότι δεν σου αρέσει, άρα να προσβάλεις και θα σταματήσω να σε προσβάλω και εγώ με τη σειρά μου. Για να μην κουραζόμαστε, επειδή είσαι γνωστό Troll... Welcome to my ignore list, οπότε μη κουράζεσαι... Heatspreader δε νομίζω ότι τρολάρουμε. Απλά έχουμε κάποιες απορίες για την λειτουργία του νέου σετ και αν όντως είναι βελτιωμένη έκδοση σε σχέση με το παλιό ή απλός facelift. Ειδικός σε θέματα ήχου δεν είμαι επ ουδενί. Προσωπικά το Phase Plug που αναφέρεις κάποια στιγμή δεν ήξερα καν τι κάνει μέχρι να εξηγήσει ο Navu, οποτε για μένα δεν πιάστικες καθόλου αδιάβαστος πουθενά. Απλά απο την εως τώρα εμπειρία μου με τα εν λόγο ηχεία έβλεπα ότι την δουλειά του tweeter σίγουρα δεν την έκανε σωστά το δορυφοράκι της logi. Και αυτό το έβλεπα και εγω και ο ιδιοκτήτης τους όταν προσπαθούσαμε μέσω του equalizer της κάρτας να πετύχουμε ισορροπία ήχου και σπάγαμε το κεφάλι μας μπρος στο pc δοκιμάζοντας μουσικές με τις ώρες. Αντίθετα σε καλά ηχεία όλα flat στο equalizer και ακούς ευχάριστα. Σαν Home Cinema λύση δεν εχει τπτ το κακό το σέτ και είναι πραγματικά πολύ δυνατό σε εντάσεις και οι περισσότεροι που είναι χαλαροί δε θα ενοχληθούν απο τον τρόπο που παίζει ακόμα και μουσική. Απλά για μένα και για πολλούς άλλους δεν χωράνε όλα τα καρπούζια σε 2 μασχάλες (surround 5,1 - ένταση και μπάσα - ποιότητα μουσικής) και πλέον οπως αναφέρθηκε και απο άλλους υπάρχει πολύ ανταγωνισμός απο έτοιμα 5,1 - 7,1 άλλων εταιριών (samsung - philips -sony)που είναι πολλές φορές ισάξια ή και καλύτερα (αν και πάλι ούτε αυτά δε μου αρέσουν προσωπικά γιατί σε ποιότητα μουσικής υπολείπονται). H logitech αντί να δώσει μια και να ανέβει επίπεδο ποιοτικά εξαλείφοντας τα όποια αρνητικά παρουσιάζει κατ εμέ μια απο τα ίδια (εκμεταλλευόμενη πιθανός και την προηγούμενη εμπορική επιτυχία των z5500). Σαν εταιρέια την logitech την λατρεύω για άλλα πράγματα κυρίως και όχι για τα ηχεία της. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2011 από yiannis_1
papajo_r Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Η ευαισθησία (sensitivity) είναι το τεχνικό χαρακτηριστικό που μας λέει κάτι για το πόσο δυνατά παίζουν τα ηχεία, η ισχύς των ενισχυτικών σταδίων σε RMS (Root Mean Square) είναι σχεδόν αδιάφορο (i.e marketing). Επιπλέον, το THX δεν είναι τίποτε άλλο παρά "πιστοποίηση-εφεύρεση" γνωστής χολιγουντιανής εταιρίας παραγωγής ταινιών και δεν έχει να κάνει ούτε με ποιότητα, ούτε με στάθμες (άλλο ένα βεγγαλικό του marketing). One way or another, η Logitech ετοιμάζεται να μας αρμέξει και πάλι με τα καινούργια 5.1 με τσιμπημένη τιμούλα (για ένα σετ που είναι ουσιαστικά το ίδιο με το απερχόμενο). Swell! Δεν θα κάτσω να διαφωνήσω στην θεωρία μαζί σου αλλα στην πράξη δηλαδή: Έχω τα logitech z5500 τα οποια είναι τόσο δυνατά που σηκώνουν σελίδες από βιβλία και σμπρόχνουν μπλοκάκια στο γραφείο μου επίσης το sub καμια φορα κάνει όλες τις πόρτες που είναι κλειστές να τρέμουν! Μετά δεν είχα παράπονο από την ποιότητα του ήχου (μουσικός δεν είμαι αλλα επειδή δεν ξέρω την ορολογία και την επιστήμη από πίσω δεν πάει να πει ότι δεν έχω γούστο η καλή αίσθηση/αισθητική - καλο αφτί) Βεβαια λίγο το SW ξεφεύγει σε κάποιες ταινίες αλλα αυτό μάλλον έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις μου.. A! και το CP του... (που είναι πολύ καλο μεν) αλλα σε σε ένα μικρό πόsoστο κατόχων έχει βγει προβληματικό (ένας από τους καντέμηδες είμαι και εγώ) και που και που τρεμοπαίζει ο μπλε φωτισμός της οθόνης η εξασθενεί το contrast... αλλα μπορώ να ζήσω με αυτό το πρόβλημα... Τέλος στην τιμή των 200-500 euro τι καλύτερο έχεις να μας προτείνεις? (που να συνδέεται και με PC dvd κτλ) μουφες καμια διαφορα απο τα Ζ5500 θα επρεπε να εχουν εισοδο/εξοδο HDMI και υποστηριξη true-hd αλλιως δεν εχουν λογο υπαρξης Σε βρίσκω λάθος! Το γεγονός ότι με καλώδιο HDMI βλέπεις ταινίες HD και by the way μπορεί να "κουβαλήσει" ήχο το συγκεκριμένο καλώδιο.. Δεν σημαίνει ότι είναι ό,τι καλύτερο για τον ήχο!!!! Ισα ισα εγώ προτιμώ HDMI για το σήμα στην TV και οπτική ίνα στα logitech (που τα z5500 την υποστηρίζουν!!!! ) Επίσης την μονη σημαντική διαφορα που βρήκα εγώ στα καινούργια ότι προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης οποτε αυτό είναι ένα άλλο θετικό ===================================== Εδώ να παρατηρήσω πως στα περισσότερα αρνητικά σχόλια υπάρχει "+1" rating... Δηλαδή έλεος οι κλάψες στην TV και η οικονομική κρίση σας έχει χτυπήσει τελείως στο κεφάλι?? Δηλαδή ότι είναι πεσιμιστικό, υποτιμητικό, έχει μπόλικες δόσεις στενοκεφαλιάς ή (κούτο-)καχυποψίας πρέπει να το επικροτούμε και να το υποστηρίζουμε?? Όλα είναι ψέματα και απάτες μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο?? (η μάλλον μέχρι να μας πει ο μπάμπης ο τσατσάρας ότι ισχύει το αντίθετο) Συνέλθετε έχει συμβεί πολλές φορες αυτό στα forum του insomnia... =========================================== Τέλος θα συμφωνήσω με τον συμφορουμιστή Heatspreader! ΝΑΙ τα logitech είναι καλύτερα από όσα συστήματα έχω ακούσει ακόμη και από τα ΠΟΛΥ ακριβά!!! μπορεί μεν ΚΑΠΟΙΑ από τα πολύ ακριβά συστήματα των 2000 euro να είναι καλύτερα ΥΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ συνθήκες δοκιμών (υπό άλλες να είναι αντάξια ) αλλα σίγουρα δεν είναι τόσο καλύτερα όσο η τιμή τους!!! δηλαδή τα z5500 κοστίζουν 300 euro εκείνα πχ 2000 (δηλαδή έχουν εξαπλάσια τιμή) Η ποιότητα τους όμως δεν είναι εξαπλάσια της ποιότητας των z5500!! Μην τρελαθούμε τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο και έχω πάει σε αρκετές εκθέσεις και καταστήματα! Ναι μπορεί να είναι καλύτερα αλλα π.χ μιάμιση φορα από τα logitech άντε κάποιες πολύ σπάνιες περιπτώσεις δυο φορες... αλλα σίγουρα όχι εξαπλάσια ποιότητα!! Γι'αύτο τα προτιμώ!! γιατί δεν γουστάρω να δώσω +1700 euro για να έχω κάτι λίιιιγο καλύτερο από τα z5500 Είναι βλακεία να προτιμήσει κάποιος κάτι τέτοιο.. Εκτος και αν είναι καποιος πολύ ψαγμένος μουσικός και θέλει να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του δίνοντας τόσα λεφτά για διαφορα τρίχας από τα z5500...
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Τέλος στην τιμή των 200-500 euro τι καλύτερο έχεις να μας προτείνεις? (που να συνδέεται και με PC dvd κτλ) Αυτά δεν είναι καλύτερα; Δεν ξέρω...ερώτηση κάνω...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Η ποιότητα τους όμως δεν είναι εξαπλάσια facepalm.jpg. Εχμ... με ποιά κλίμακα μετράς την ποιότητα, και έχει 6 φορές παραπάνω ένδειξη; Indiko_Xoiridio, και μόνο οι ξύλινες καμπίνες και τα tweeter μαλακού (μάλλον) θόλου, θα κάνουν τη διαφορά. Για το sub βέβαια, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο..
warewolf Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Να πω και εγω την προσωπικη μου αποψη. 1) οσον αφορα την πιστοτητα του ηχου: κατα γενικο κανονα, θελουμε ηχο οπου ο ενισχυτης και τα ηχεια εχουν οσο το δυνατον λιγοτερη παραμορφωση συνοδευομενη και απο αλλα ποιοτικα χαρακτηριστικα οπως: σωστη τονικοτητα, ευκολη οδηγηση, σωστη χροια, μικρους χρωματισμους καμπινας, κλπ, κλπ. To πλεονεκτημα των logi να ειναι ευαισθητα, αρα να παιζουν δυνατα, δεν σημαινει το οτι εχουν ολο εκεινο το πακετο που να τα κανει ιδανικα για μουσικη εκτος και αν οι απαιτησεις μας δεν ειναι υψηλες. 2) η τιμη των logi σε σχεση με αλλα ακριβοτερα: Ειπωθηκε οτι συστηματα πολλαπλασιας αξιας δεν ειναι αντιστοιχα καλυτερα σε ηχο. Σωστο και λαθος. Πολλες φορες, ειτε προκειται για ηχεια, cpu, αυτοκινητα, κλπ, εχουμε το φαινομενο να μην ανταποκρινονται της αξιας τους. Ομως απο την αλλη μιλωντας για παραδειγμα για εναν ενισχυτη, δεν εχουν σημασια μονο τα watt που δινει, αλλα οι εισοδοι-εξοδοι, ποιοτητα υλικων και ενα σωρο αλλα χαρακτηριστικα. Ενα αυτοκινητο π.χ. που κανει 40.000 ευρω εχει διπλασια τελικη απο ενα αυτοκινητο που κανει 20.000 ευρω και εχει τελικη 180 χιλ/ωρα ? Οχι απλα κατι τα καλυτερα ποιοτικα χαρακτηριστικα στο συνολο, κατι η υπερτιμολογηση , κανουν την διαφορα τιμης. 3) τα χαρακτηριστικα των logi: Ναι, το οτι δεν εχουν τουιτερ τα κανει να εχουν ενα μειον διοτι ως γνωστον, μεγαλης διαμετρου woofer δεν αποδιδει λογω διεγερσης τις υψηλες , και το αντιθετο. Απο την αλλη ομως, τα ηχεια αυτα εχουν πιο πολυ προσανατολισμο σε home theater και παιχνιδια. Το να εχεις ενα woofer και για τις υψηλες συχν. βελτιωνει καπως την τονικη ισσοροπια καθως και χρονικα ολες οι συχνοτητες. Αρα καπου κερδιζουν, καπου χανουν. 4) περι subwoofer ο λογος: Εδω εχουν ειπωθει πολλα. Ναι, το sub παιζει δυνατα για καποιους, ασχημα (ηχητικα) για αλλους. Η δικη μου απορια, μιας και ψαχνοντας εχω ακουσει αποψεις (επισημες και μη) να διαφερουν ως προς το που σταματα να παιζει το sub και αρχιζουν τα woofer. Αυτο εχει μεγαλη σημασια γιατι σε ενα sub δεν ψαχνουμε μονο να παιξει δυνατα, κατι που τα πιο πολλα το καταφερνουν μεσα στο φασμα 80-60 Hz, αλλα να ειναι οσο το δυνατον επισης χαμηλο στις κατω συχνοτητες (κατω απο 40) οπου χρειαζεται πολλη ισχυ. Επισης, τελικα ματσαρει σωστα. ? Αν σταματα να παιζει πανω απο τα 150-180 Hz και τα woofer ξεκινουν απο τα 250-300 και πανω, τοτε εχουμε ακουστικη τρυπα δεν ματσαρουν σωστα, και εχουμε την εντυπωση του βουητου χωρις να συνδιαζεται με την ηχητικη πληροφορια που καλειται να μπασωσει. Γνω μη μου ειναι οτι υπαρχει μια μικρη ακουστικη (συχνοτικα) τρυπα, με την εννοια οτι δεν εχουμε flat αποκριση στο σημειο αποκοπης. Αξιζουν: ? Εδω γινεται ο σκοτωμος μιας και παιζουν ρολο αρκετα πραγματα. Τι ζηταμε απο το συστημα, με τι ακουγαμε πριν, τι θα παιζει, σε τι χωρο, ποσα χρηματα κλπ κλπ. Αν εχουμε συνηθισει σε παρομοια συστηματα pc , τοτε τα logi εχουν μεγαλυτερο βεληνεκες στη σταθμη. το sub συχνα εντυπωσιαζει αλλα μονο οσους πριν δεν ειχαν, ή ειχαν καποιο μικρο των 20-30 watt οπου μονο sub δεν ηταν. Για καποιον που εχει χρησιμοποιησει sub 10 ή και 12 ιντσων με τουλαχιστον 150 watt ή και παραπανω, τοτε οι αδυναμιες του sub του logi θα γινουν ευκολοτερα αντιληπτες. Εγω λογω ηλικιας, εχω περασει απο αυτο το σταδιο κατηγοριας τιμης, γιατι με τον καιρο επαψα να ακουω κατα κυριο λογο ηλεκτρονικους ηχους και παρομοιους, αρα χρειαζομουν πλεον να περασω σε αλλη βαθμιδα. Τα logi αξιζουν για καποιον οπου τα προηγουμενο συστημα ηταν κατωτερο και σιγουρα ειναι μια αναβαθμιση. Αξιζουν τα λεφτα τους. ? εξαρταται. Προσωπικα κανω διαφορετικες επιλογες του τυπου: αγοραζω εναν AV ενισχυτη οπου πριν 5 χρονια ειχε 2000 ευρω με 450 ευρω, παιρνω και ενα ζευγαρι καλα ηχεια (μιας και δεν τα αλλαζω σαν τα πουκαμισα) και δυσκολα το ξανασκεφτομαι για αναβαθμιση. Θελω να πω οτι αν δεν εχουμε ορεξη να μπλεξουμε με μεταχειρισμενα, ή στοκ, και γενικοτερα ψαξιμο λογω ελλειψης γνωσης ή χρονου, τοτε τα logi ειναι μια αρτια επιλογη. Σιγουρα υπαρχουν εναλλακτικες. Να τα παρει τελικα καποιος. ? Πολυ απλα και περα απο τεχνικες προδιαγραφες αναλυσεις κλπ, το καλυτερο που πρεπει να κανει καποιος ειναι να τα ακουσει. Αν του αρεσει ο ηχος τους να τα παρει, αν οχι, σημαινει οτι εχει ηδη περασει το ποιοτικο σταδιο αυτης της κατηγοριας και θα πρεπει να βαλει το χερι στην τσεπη για κατι ακριβοτερο. Εγω, περνώντας απο το σταδιο πριν πολλα χρονια με το πρωτο μου συστημα HT με ηχεια δορυφορους ενος woffer και sub των 100 watt ειχα μεινει ικανοποιημενος για τις ταινιες, αλλα μετα απο 1-2 χρονια ειχε αρχισει το μικροβιο αναβαθμισης για την μουσικη. Θεωρω οτι αν η χρηση τους ειναι HT, παιχνιδια και τραγουδια mp3 ειναι μια χαρα για για τα λεφτα τους. Αποκωδικοποιηση DTS-HD ΚΛΠ δεν βρισκω λογο υπαρξης (μονο συμβατοτητας αναπαραγωγης) μιας και τα ηχεια-ενισχυτης δεν ειναι ικανα να αποκαλυψουν την extra ηχητικη πληροφορια στον λιγοτερο συμπιεσμενο ηχο. (Υπαρχει, αλλα πολλοι ειναι αυτοι που ακομα την ψαχνουν, επειδη τα συστηματα τους ειναι φθηνα και πασχουν σε διαφορα θεματα)
papajo_r Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Αυτά δεν είναι καλύτερα; Δεν ξέρω...ερώτηση κάνω... δεν ξέρω εσύ θα μου πεις... τα έχεις ακούσει? έχεις ακούσει και τα z5500? η διαφορα? στο μπλοκάκι τα specs μπορεί να λένε παπάδες στην πράξη όμως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα