Προς το περιεχόμενο

atikmdag

dgion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετίζω το forum, καθως ειμαι καινούριος στην κοινότητα.

Εδω και παρα πολυ καιρο εμφανιζεται το παραπανω προβλημα στο laptop. Αφου αναβοσβησει η οθονη βγαινει το εξης μηνυμα:

"Το προγραμμα οδηγησης οθονης atikmdag σταματησε να ανταποκρινρται και ανακτηθηκε με επιτυχια"

Το laptop ειναι Toshiba Satellite P300-1GQ, τρεχει με Vista και η καρτα γραφικων ειναι ΑΤΙ ενσοματωμενη.

Εχει γινει εγκατασταση των drivers 2 φορες απο το καταστημα αγορας και 1 απο το service της Toshiba στη Θεσσαλονικη. Παρολα αυτα το προβλημα ειναι παντα εκει! Επισης εγινε και format στα μεσα Δεκεμβρη.

Θελω να με βοηθησετε να δω τι μπορω να κανω, αν μπορω μονος μου, η εστω τι να πω στους ομολογουμενως ασχετους "τεχνικους" του καταστηματος.

Δημοσ.

Πρώτον μην αγχώνεσαι κατά 99% είναι καθαρά αισθητικό πρόβλημα.

Μπορείς αν θες να ακολουθήσεις την «προβλεπόμενη» διαδικασία πλήρης διαγραφής και επαναεγκατάστασης των οδηγών,που γίνετε με το Driver Sweeper και/ή να δοκιμάσεις με παλαιότερο ή νεότερο, αναλόγως τι έχεις τώρα οδηγώ,αφού ενδέχεται να είναι απλό bug της έκδοσης.

Όλα αυτά επειδή και εγώ,όπως φαντάζομαι σχεδόν όλοι,το πέρασα και εγώ αυτό το φαινόμενο.

Δημοσ.

Δοκίμασες να περάσεις τους τελευταίους μόνος σου;

Πότε εμφανίζεται το πρόβλημα; Από θερμοκρασία πώς πάει το υποσύστημα γραφικών;

Δημοσ.

Δεν εχω κανει τιποτα γιατι εφοσον ειναι εντος εγγυησης το πηγαινα κατευθειαν στους τεχνικους, αλλα...

Το προβλημα εμφανιζεται στο ασχετο οταν ειμαι στο internet και οταν τρεχει βιντεο ή ηχο.

Θερμοκρασια ανεβαζει στιγμιαια κι ετσι καταλαβαινω οτι σε δευτερολεπτα θα αναβοσβησει και θα βγαλει το μηνυμα.

Να εγκαταστησω ξανα τους drivers δλδ?

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Δημοσ.

Πρώτον μην αγχώνεσαι κατά 99% είναι καθαρά αισθητικό πρόβλημα.

Μπορείς αν θες να ακολουθήσεις την «προβλεπόμενη» διαδικασία πλήρης διαγραφής και επαναεγκατάστασης των οδηγών,που γίνετε με το Driver Sweeper και/ή να δοκιμάσεις με παλαιότερο ή νεότερο, αναλόγως τι έχεις τώρα οδηγώ,αφού ενδέχεται να είναι απλό bug της έκδοσης.

Όλα αυτά επειδή και εγώ,όπως φαντάζομαι σχεδόν όλοι,το πέρασα και εγώ αυτό το φαινόμενο.

Πως ξέρω ποιό update ταιριάζει για να το κατεβάσω; Ή κατεβάζω το τελευταίο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...