DemianD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Παιδιά καλημέρα, χρειάζομαι την βοήθειά σας στο εξής ζήτημα. Έχω ένα acer apire 9420 και θέλω να απενεργοποιήσω το wifi οριστικά γιατί δεν παίζει σωστά με το router (μετά από 30 λεπτά αποσυνδέεται). Για τον λόγο αυτό έβαλα ένα usb Linksys και παίζει μια χαρά. Θέλω σας παρακαλώ να μου πει όποιος γνωρίζει που μπορώ να μπω και να απενεργοποιήσω οριστικά το wifi έτσι ώστε να μην χρειάζεται όταν ανοίγει ο υπολογιστής να το κλείνω από το κουμπί. Ευχαριστώ πολύ
nikos_studio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Κάνε κατάργηση υλικού από την "Διαχείριση συσκευών"
GREGKERKYRA Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Καλύτερα να κάνεις απενεργοποίηση της συσκευής από το BIOS.
DemianD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Έχω όμως κάποια ερωτήματα. 1. Αυτό που πρέπει να πειράξω είναι το Intel®PRO/Wireless 3945ABG Network Connection ? 2. Πάω στις ενέργειες και κλικάρω απενεργοποίηση ή κατάργηση εγκατάστασης? 3. Εάν κλικάρω κατάργηση εγκατάστασης το διαγράφει και χάνεται?
nikos_studio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Έχω όμως κάποια ερωτήματα. 1. Αυτό που πρέπει να πειράξω είναι το Intel®PRO/Wireless 3945ABG Network Connection ? 2. Πάω στις ενέργειες και κλικάρω απενεργοποίηση ή κατάργηση εγκατάστασης? 3. Εάν κλικάρω κατάργηση εγκατάστασης το διαγράφει και χάνεται? 1. ΝΑΙ 2. απενεργοποίηση 3. Μπορείς να το επαναφέρεις αργότερα.. Αλλά καλύτερα κάνε αυτό που είπε ο GREGKERKYRA..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.