LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Λοιπον ανοιγω αυτο το θεμα επειδη μου ετυχε να εχει βαλει ενας ενα φορητο αγγελια στα 300 ευρω να εχουμε συνφωνησει να μου το στειλει και με pm και τηλεφωνικως σημερα που πηγα να του στειλω pm να μαθω αν μου το εστειλε βλεπω πως εχει αλλαξει την αγγελια του απο 300 ευρω στα 450. Και ερωτω εγω αν αυτος μου το στειλει με αντικαταβολη και μου ζηταει 450 ευρω και εγω ως φυσικο δεν το παραλλαβω το δεμα και αυτος μου βαλει αρνητικη πως μπορω εγω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας και οτι αυτος ειχε βαλει 300 ευρω και οχι 450 απο την στιγμη που εχει κανει edit το post του? Μηπως καλο θα ηταν να κλειδωνει η αγγελια μετα απο 20 λεπτα πχ και να μην μπορει να κανει edit o δημιουργος και αν θελει να προσθεσει κατι να μπορει να το κανει με δευτερο post κατω απο την αγγελια του?
alexisgt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Pm δεν υπάρχουν που να δείχνουν σε ποια τιμή έχετε συμφωνήσει? Γενικά πάντως για τις αγγελίες, πιστεύω καλό είναι να κάνουμε χέρι-χέρι τις συναλλαγές μας για να μην υπάρχουν μετά παρατράγουδα... Χάνεις βέβαια και ευκαιρίες, αλλά αποφεύγεις και τα χειρότερα...
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Οχι γιατι τα εσβησα αλλα σιγουρα θα ειχαν δει και πολλοι αλλοι την αγγελια και οτι ζητουσε 300 ευρω. Στις συναλλαγες χερι με χερι συμφωνω απολυτα. Ασχετα που ο τυπος εχει 0 θετικες και ειχα τον φοβο μηπως και μου στειλει τιποτα καραμελες για να δωσω στον γιο μου να τρωει και στην κορη μου που περιμενω να γεννηθει σε 40 μερες
nikos_studio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 συνεννοήσου μαζί του να αλλάξει την αντικαταβολή.. Αλλιώς αυτός θα χρεώνεται ένα Χ ποσό (δεν θυμάμαι πόσο..) για κάθε μέρα που εσύ θα αρνείσαι να παραλάβεις το δέμα Edit: Να χαίρεσαι την κορούλα σου...
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Γιο εχω τωρα η κορη ειναι ακομα στην κοιλια της γυναικας μου αλλα σε ευχαριστω! Το θεμα ειναι πως το ειχε βαλει 300 ευρω στην αγγελια και σε αυτη την τιμη συνφωνησαμε να μου το στειλει. Αν μου το στειλει με 300 ευρω θα το παραλλαβω αλλα αν μου το στειλει με 450 ευρω που εχει βαλει τωρα σαν τιμη για ποιον λογο να το παραλλαβω? Αν και δεν πιστευω να το στειλει θα μου ειχε στειλει μηνυμα η θα με επερνε τηλεφωνο. Απλα εβαλε μια αγγελια σε τιμη ευκαριας για να δουλεψει μερικους απο δω μεσα και φοβαμαι μην του εκανε και κανενας καταθεση.
35apontos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Συμβαίνουν Λεφτεράκο μου αυτά. Να θυμάσαι ότι ποντάρουν στην απληστία μας. Ξέχνα τον,έχει κι άλλες Αγγελίες... Υ.Γ.Αφού στράβωσε απ' την αρχή,τί σε κάνει να νομίζεις ότι θα τον ψήσεις να στ' αφήσει στα 300€;Και πως θάσαι σίγουρος ότι δεν θα ξεστοκάρει τούβλα;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μηπως καλο θα ηταν να κλειδωνει η αγγελια μετα απο 20 λεπτα πχ και να μην μπορει να κανει edit o δημιουργος και αν θελει να προσθεσει κατι να μπορει να το κανει με δευτερο post κατω απο την αγγελια του? Αυτο παντως ειναι εκ φυσης αδυνατο, γιατι δεν υπαρχει καν η εννοια του "ποστ" στις αγγελιες πλεον στο ινσομνια.
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Σε πολλα αλλα site μπορεις να κανεις ποστ κατω απο την αγγελια σου απλα δεν μπορει να κανει καποιος αλλος.
asun Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Άσε κι εγώ την πάτησα και με άτομο που είχε και θετικές αξιολογήσεις.Έδινε ένα ποντίκι 35 ευρώ του στέλνω pm αν γίνεται να τα βρούμε στα 30 και μου λέει , δεν γίνεται φγιατι έχει 45 και του απαντάω "Μα η αγγελία λέει 35" Και τι μου είπε ο απαράδεκτος? "α δεν πειράζει τωρα έχει 45" Κι επειδή του έβαλα αρνητικό σχόλιο, με απείλησε... Ουτε Τετάρτη δημοτικού να ήταν, μου είπε "Αν συνεχίσεις για 'σενα θα πάει 60"
nikos_studio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Κι επειδή του έβαλα αρνητικό σχόλιο, με απείλησε... Ουτε Τετάρτη δημοτικού να ήταν, μου είπε "Αν συνεχίσεις για 'σενα θα πάει 60" Σοβαρή απειλή δέχτηκες... Τουλάχιστον το παιδί σου το είπε πριν κλείσει η συμφωνία...
kanesaxo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δε το παραλαμβάνεις και τελείωσε το θέμα εκεί. Θυμάμαι μια περίπτωση με έναν που βαλε το Desire HD ελάχιστο καιρό μετά την κυκλοφορία του σε μια ξεφτιλέ τιμή, κάτι 390 νομίζω. Κι επειδή η πιάτσα το είχε ακριβότερα, το βάζε σε χρόνο dt 440 ή 450.Κάτι τέτοιο. Ξεφτιλίκια πράγματα...Αντί να σεβασούμε τον κόσμο και τον χώρο, που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεφορτωθούμε κατι, το εκμεταλλευόμαστε κιόλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.