dxdydz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 καλημέρα σε όλους. πρώτα απ όλα για να μη με πέσετε να με φάτε έκανα ένα search και το μόνο σχετικο θέμα που βρήκα ήταν του 2008 και τα ποντίκια αυτά δεν υπάρχουν. καταρχάς γνωρίζω πως το καλύτερο ποντίκι για MBP είναι το ίδιο το touchpad. απο κει και περα θα ήθελα ένα ποντίκι όσο το δυνατον πιο οικονομικο για να παίζω κανα dota το οποίο να μη καταναλώνει θύρα usb. έχετε να προτείνετε καποιο; φαντάζομαι όλα τα bluetooth θα κανουν, δε ξέρω αν υπάρχουν και ασυρματα.. παρακαλώ προτάσεις.. ευχαριστώ...
daniel's_saving_grace Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το έχω: http://www.skroutz.gr/s/56828/Logitech-V470-Cordless.html Καλό, οικονομικό, bluetooth, δοκιμασμένο με Mac.
PaZaRiOTiS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το έχω: http://www.skroutz.gr/s/56828/Logitech-V470-Cordless.html Καλό, οικονομικό, bluetooth, δοκιμασμένο με Mac. Έχω το ίδιο mouse εδώ κ 4 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. δεν ξέρω αν θα σε βολέψει για gaming επειδή έχει μικρές διαστάσεις για να συνδυάζεται με την φορητότητα ενός λάπτοπ. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι δεν επηρεάζει το μικρό του μέγεθος την χρησιμότητά του.
dxdydz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 εχω συνηθίσει τα μικρα ποντικια οπότε μια χαρά. να ρωτησω και 2 ερωτησουλες πριν το πάρω. 1ον είναι bluetooth/ασυρματο, σιγουρα δε θέλει usb slot ετσι; και δεύτερον τι μπαταρίες παίρνει; ty!!!
PaZaRiOTiS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 εχω συνηθίσει τα μικρα ποντικια οπότε μια χαρά. να ρωτησω και 2 ερωτησουλες πριν το πάρω. 1ον είναι bluetooth/ασυρματο, σιγουρα δε θέλει usb slot ετσι; και δεύτερον τι μπαταρίες παίρνει; ty!!! 1) Το συγκεκριμένο το άσπρο της logitech που έχω δεν σου δεσμεύει usb slot και είναι bluetooth 101%. μπορεί όμως να υπάρχει κ αντίστοιχο που να δεσμεύει slot. Ρίξτο μια καλή ματιά πριν το πάρεις. 2) Παίρνει 2 ΑΑ και μου κρατάνε 5-6 μήνες νομίζω με καθημερινή χρήση.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το μοντέλο αυτό το V470 είναι bluetooth και κατά συνέπεια δε θα σου δεσμεύσει τίποτα.
dxdydz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 τελεια παιδιά ευχαριστώ πολυ! νομίζω κατοχυρώθηκε. εχω και επαναφορτιζομενες και φορτιστη οπότε 0 εξοδα κ για μπαταριες. ευχαριστω! παω σημερα κι ολας να το πάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.