^VAMPIRE^ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Λοιπόν μετά από ένα repair των windows xp και επανεγκατάσταση του sp3 δεν μου αναγνωρίζει τα usb flash 1 8gb και 1 4gb στο my computer δεν φαίνονται καθόλου σαν hardware δείχνει ότι λειτουργούν κανονικά και επίσης φαίνονται και στο safely remove αλλά δεν έχω πρόσβαση σε αυτά ούτε τρέχει το autorun...τους 2 εξωτερικούς σκληρούς που έχω με 500gb δεν έχω κανένα πρόβλημα...τι μπορεί να φταίει?
TheELF Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Πέρασες τα driver για την μητρική/chipset;;;;; Αν ναι τότε Δες αν μπορείς να τους δόσεις γράμμα μονάδας όπως περιγράφεται εδώ http://support.microsoft.com/kb/307844/el ή με οπουδήποτε πρόγραμμα partition ή στην τελική αν δεν έχεις σημαντικά αρχεία πάνω τράβα τους ένα φορμάρισμα με το HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8
washcloud Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Όχι ότι κερδίζει και τπτ τρελλό, αλλά θα μπορούσε πριν από φορμαρίσματα κλπ να δοκιμάσει τα φλασάκια του σε άλλο πισί. Έτσι, μπας και.
^VAMPIRE^ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 λοιπον περασα τα chipset drives απο το cd της μητρικης αλλα τιποτα..τα usb drives μου λεει πως απο sp1 και μετα να μην περασω αυτα που εχει το cd γιατι τα περιεχει το νεοτερο sp3 στην περιπτωση μου,δοκιμασα να βαλω γραμμα μοναδας μου τα εμφανιζει στο disc managment αλλα δεν φαινονται πουθενα αλλου μονο εκει και μονο απο εκει εχω την δυνατοτητα να τα ανοιξω,τελος το netbook μου τα αναγνωριζει κανονικα.τι αλλο να δοκιμασω?
washcloud Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 ...τελικά θα το κάνεις το φορμάτ με φαίνεται. Στον δίσκο όμως.
^VAMPIRE^ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 τους εξωτερικους 500αρηδες γιατι μου τους αναγνωριζει κανονικα? εκει σκαλωνω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.