Προς το περιεχόμενο

Αγορα smartphone <500ευρο. nokia c7?

anrim27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@Anim: αν και δεν ξερω αν καλύπτει απόλυτα αυτα που ψάχνεις, το optimus x2 είναι κλασεις ανώτερο απο τα υπόλοιπα που κοιτάς, και όχι πολυ ακριβότερο. Στα 500€ που εγραφες είναι μακραν το καλύτερο.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα παντως εχω καποιες επιφυλαξεις για το optimus x2

στο review του απο το engadget δεν διαβασα και τα καλυτερα σχολια, ενω υπαρχει ενα θεμα με ολα τα tegra chips και τα αρχεια 1080p H.264

Δημοσ.

εγω που ηθελα λιγο πιο μικρο σε μεγεθος απ τις κουμουτσες πηρα HTC LEGEND....

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους ρε παιδια για τις προτασεις.

Δεν εχω αποφασισει ακομα,το σκεφτομαι...

εγω που ηθελα λιγο πιο μικρο σε μεγεθος απ τις κουμουτσες πηρα HTC LEGEND....

Ωραιο φαινεται και αυτο.

Αντε,αντι να αποκλειω σιγα-σιγα καποια,

προσθετω κι αλλα.

val007 πολυ καλη η τιμη γιαυτο που λες,αλλα τι μαρκα ειναι?

Δημοσ.

val007 πολυ καλη η τιμη γιαυτο που λες,αλλα τι μαρκα ειναι?

Είναι το zte blade. Απο wind γύρω στα 150€. Απλά το έχουν ντύσει με λευκό αυτοκόλλητο. Υπάρχει και carbon αυτοκόλλητο. Απο τα φτηνά είναι το καλύτερο. Αλλα δεν καλύπτει αυτα που ζηταγες, κάμερες κλπ. Και είναι κάπως αργό. (600 MHz).

Δημοσ.

Απο ότι βλέπω αυτο είναι το Lg optimus x2 απο το Γερμανικο. Amazon.de στα 467€

Μπορει κανείς να δώσει περισσότερες πληροφορίες; Αν το αγοράσει κάποιος απο εκει, ποσο θα πληρώσει μαζί με μεταφορικά; Στέλνει Ελλαδα; Μιας και δεν ξερω Γερμανικα.

• Moderators
Δημοσ.

To μονο που μπορω να σου πω ειναι πως στελνει 100% Ελλαδα, γιατι οταν πρωτοκυκλοφορησε το SGS, το θεμα στο myphone ειχε παρει φωτια απο ατομα που το ειχαν παρει απο εκει και τους συνεφερε με τα μεταφορικα. Απο κει και περα ουτε εγω ξερω Γερμανικα, το βραδυ ομως θα το τσεκαρω με babelfish (αν δεν εχει προλαβει καποιος αλλος) :)

Δημοσ.

490 ευρω (αν καταλαβα καλα) κοστιζει με τα μεταφορικα.

Οoops merge please.

ενταξει 499 θα εχει και στα ελληνικα μαγαζια οποτε δεν νομιζω οτι συμφερει... :-)

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο κινητο όχι, αλλα πχ για το galaxy s2 μπορει να συμφέρει. Ας το έχουμε υπόψιν.. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...