Chris_85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Bεβαια, αφου το λες εσυ, τι να το κανουμε το gsmarena! Εξαλλου εγω ειμαι βιτσιοζος, επειδη θελω να τα σκαω σε μεγαλες αλυσιδες, παρα να παραλαμβανω ανοιγμενες συσκευασιες, φωτοτυπημενες οδηγιες, και σε περιπτωση εγγυησης να στελνω (αναπαντητα) μειλς και ..μην τον ειδατε τον Παναη! Και βεβαια ειμαι και υπερβολικος, γιατι δεν στα κινητα σιγα μη χρειαστεις εγγυηση, ειναι κατα τεκμηριο η ηλεκτρονικη συσκευη που δεν παρουσιαζει βλαβες...! Εσυ βεβαια που κατεχεις την αληθεια την υπερτατη, κρινε αναλογα! Απλως εχεις την ψευδαισθηση πως εκφραζεις κατι περισσοτερο, απο τη δικη σου γνωμη! Εγω στο φιλο θα πω πως τα λεφτα που δινει ειναι παρα πολλα.. Με ενα midrange android κανει οτι δουλεια θα εκανε και με ενα highend το οποιο θα πληρωσει διπλασιο. Χωρις καμια υπερβολη, δεν υπαρχει λογος να γινομαστε θυματα του μαρκετιγκ. Υ.Γ. Να μη ρωτησω πως εβγαλες το συμπερασμα για τη μπαταρια, ε? Υποθετω, τα δημιουργικα μαθηματικα θα ελαβαν χωρα και εδω.. Ούτε στον εχθρό σου δεν το προτείνεις αυτό το πλαστικό κινητό με το κάλυμμα πίσω να λυγίζει σαν καπάκι από τάπερ. Διαβασε τα reviews για την ποιοτητα του ace. Kαι ειλικρινα, οποιο ατομο το πιανει, μου λεει αμεσως για το τελειο καπακι.. Τεσπα τερμα το οφ-τοπικ απο μενα, προσωπικα defy δεν διαλεγεις σε σχεση με το ace, εκτος αν εισαι geek της τεχνολογιας. Οποτε παλι, πας για highend..
vasilisga Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Bεβαια, αφου το λες εσυ, τι να το κανουμε το gsmarena! Εξαλλου εγω ειμαι βιτσιοζος, επειδη θελω να τα σκαω σε μεγαλες αλυσιδες, παρα να παραλαμβανω ανοιγμενες συσκευασιες, φωτοτυπημενες οδηγιες, και σε περιπτωση εγγυησης να στελνω (αναπαντητα) μειλς και ..μην τον ειδατε τον Παναη! Και βεβαια ειμαι και υπερβολικος, γιατι δεν στα κινητα σιγα μη χρειαστεις εγγυηση, ειναι κατα τεκμηριο η ηλεκτρονικη συσκευη που δεν παρουσιαζει βλαβες...! Εσυ βεβαια που κατεχεις την αληθεια την υπερτατη, κρινε αναλογα! Απλως εχεις την ψευδαισθηση πως εκφραζεις κατι περισσοτερο, απο τη δικη σου γνωμη! Εγω στο φιλο θα πω πως τα λεφτα που δινει ειναι παρα πολλα.. Με ενα midrange android κανει οτι δουλεια θα εκανε και με ενα highend το οποιο θα πληρωσει διπλασιο. Χωρις καμια υπερβολη, δεν υπαρχει λογος να γινομαστε θυματα του μαρκετιγκ. Υ.Γ. Να μη ρωτησω πως εβγαλες το συμπερασμα για τη μπαταρια, ε? Υποθετω, τα δημιουργικα μαθηματικα θα ελαβαν χωρα και εδω.. εγω που κατεχω την πραγματικη αληθεια αντε και ο υψιστος, πηρα απο μη γνωστη αλυσιδα το κινητο μου οπως και πολλα αλλα τεχνολογικα προιοντα και δεν ηταν ουτε ανοιγμενες συσκευασιες ουτε σε φωτοτυπιες τα manual, οποτε ας μην παραπληοροφορουμε τον κοσμο το gsmarena δεν λεει κατι διαφορετικο απο οτι λεω εγω οσο για την αυτονομια ναι εχεις δικαιο για τις πηγες μου τα καπακια των galaxy ειναι απλα "ποιοτικα" πλαστικα, τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω και αν μπορεις με 15ε παραπανω να παρεις κατι high end οπως λες και εσυ δεν βρισκω τον λογο να μην το κανεις το defy κοιταει στα ισια συσκευες οπως το desire και οχι το optimus και το wildfire οπως το ace τελος θα σου πω κατι φιλικα, αμα δεν εχεις να πεις κατι, καλυτερα να μην πεις τιποτα
Heatspreader Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 ε οχι και bada ρε συ... αυτο που δειχνεις ειναι το s8530 ενω στο βιντεο ειναι το s8500, το 8530 ειναι πιο καινουριο και καλα bada??? Το ίδιο κινητό όπως και να έχει είναι στο Review πάνω κάτω. Το πιο καινούριο λογικά θα έχει κάποια Extras. Η γενική ιδέα παραμένει ίδια. Διαβασε τα reviews για την ποιοτητα του ace. Kαι ειλικρινα, οποιο ατομο το πιανει, μου λεει αμεσως για το τελειο καπακι.. Το ότι κάποιος το πιάνει και λέει ότι έχει τέλειο καπάκι, όπως λέει και ο Reviewer, είναι λόγο του σαγρέ που έχει. Το έβγαλε και μας το έδειξε όμως και το καπάκι λυγίζει σαν λάστιχο. Αυτό μαζί με τη μέτρια οθόνη, τα θεωρώ μειονεκτήματα. Αντίθετα το Wave έχει πολύ καλή οθόνη και είναι και από αλουμίνιο.
vasilisga Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 bada??? Το ίδιο κινητό όπως και να έχει είναι στο Review πάνω κάτω. Το πιο καινούριο λογικά θα έχει κάποια Extras. Η γενική ιδέα παραμένει ίδια. bada os? η διαφορα αναμεσα σε 8500 και 8530 ειναι οτι το 8530 εχει 0.4 ιντσες μεγαλυτερη οθονη αλλα ειναι sclcd σε αντιθεση με την samoled του 8500 και οτι ερχεται out of the box με bada 1.2 σε αντιθεση με το 8500 το οποιο ομως αναβαθμιζεται σε αυτο
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 E ναι, δεν ειναι αλουμινιο, δεν παιζει σ αυτη την κατηγορια το κινητο. Αλλα βλεπεις πως παιζουν οι εταιριες. Εκει που θα χουν ενα +, θα σου βαλουν μπαντα λειτουργικο π.χ. ωστε να μην χαντακωσουν τα υπολοιπα κινητα τους. Παντως η ποιοτητα συναρμολογησης ειναι παρα πολυ καλη, δεν τριζει δεν παιζει δεν κουνεται τιποτα. Τωρα αν αρχισει να ξεβαφει το κινητο, εδω θα μαστε.. Αρνητικο, οι δαχτυλιες που γινονται σχετικα ευκολα, και το κεντρικο κουμπι που δεν ειναι οσο στιβαρο θα το ηθελα. Βασιλη, φωτογραφικο κινητο θελει ο νηματοθετης, προτεινε του και το desire επειδη ειναι highend και εχει μεγαλυτερο επεξεργαστη.. Οτι να ναι. μεγεθος??? :lol: δεν εχεις δει το defy, πραγματικα ειναι πολυ μικρο και φυσικα μικροτερο απο το ace για αυτα που λες μονο για την εμφανιση θα συμφωνησω καθως το defy ειναι πιο μικρο οπως ειπα, εχει καλυτερη φωτογραφικη, και καλυτερη αυτονομια συν την μεγαλυτερη οθονη την μεγαλυτερη αναλυση κα υπαρχουν ομως και αλλα μαγαζια περα των γνωστων αλυσιδων gsmarena: "Average 5 megapixel snapper" για το defy, "An excellent 5MP camera" για το ace.. το gsmarena δεν λεει κατι διαφορετικο απο οτι λεω εγω btw βαρεθηκα. Προφανως και δεν καταλαβαινεις πως η καθε συσκευη εχει - και +, τα οποια κρινονται απο τον καθε χρηστη υποκειμενικα και ανισοβαρως σε σχεση με καποιον αλλον. Υ.Γ. Ωραιο το επιχειρημα για τη μπαταρια, μ αρεσε. ΦΙλικα. Υ.Γ.2 Εχω ενα φιλο που πηρε την προηγ βδομαδα το se mini επειδη ηθελε οσο το δυνατον μικροτερο κινητο. Θα του πω αυριο, τι μ...ς εισαι! Με 20 ευρω παραπανω επαιρνες highend με 3454 Mhz και αλλη τοση αναλυση παραπανω! Εγω κλεινω και λεω πως οτι κανεις με ενα midrange android σε αφηνει απολυτα ικανοποιημενο πλεον, και η υπεραξια των 200+ ευρω που ζητουν τα highend ειναι καθαρα για τους geeks και οι υπολοιποι σκαμε 700 ευρω μονο και μονο απ την πλυση εγκεφαλου που μας γινεται. Y.Γ.3 Εγω που εψαχνα ευπαρουσιαστο αντροιντ με καλη φωτογραφικη, καλο touch, καλη οθονη και μπαταρια ειτε ειχα την επιλογη να περιμενω το optimus 2x το οποιο καλα καλα δεν εχει υποστηριξη για τον 2ο πυρηνα, εχει πιο "σκληρο" touch κτλ, ειτε θα πηγαινα στο desire ειτε σ aυτο που αγορασα. Αλλες εναλλακτικες δεν υπαρχουν.. http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=3514&idPhone2=3724&idPhone3=3516
vasilisga Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 E ναι, δεν ειναι αλουμινιο, δεν παιζει σ αυτη την κατηγορια το κινητο. Αλλα βλεπεις πως παιζουν οι εταιριες. Εκει που θα χουν ενα +, θα σου βαλουν μπαντα λειτουργικο π.χ. ωστε να μην χαντακωσουν τα υπολοιπα κινητα τους. Παντως η ποιοτητα συναρμολογησης ειναι παρα πολυ καλη, δεν τριζει δεν παιζει δεν κουνεται τιποτα. Τωρα αν αρχισει να ξεβαφει το κινητο, εδω θα μαστε.. Αρνητικο, οι δαχτυλιες που γινονται σχετικα ευκολα, και το κεντρικο κουμπι που δεν ειναι οσο στιβαρο θα το ηθελα. Βασιλη, φωτογραφικο κινητο θελει ο νηματοθετης, προτεινε του και το desire επειδη ειναι highend και εχει μεγαλυτερο επεξεργαστη.. Οτι να ναι. btw βαρεθηκα. Προφανως και δεν καταλαβαινεις πως η καθε συσκευη εχει - και +, τα οποια κρινονται απο τον καθε χρηστη υποκειμενικα και ανισοβαρως σε σχεση με καποιον αλλον. Υ.Γ. Ωραιο το επιχειρημα για τη μπαταρια, μ αρεσε. ΦΙλικα. Υ.Γ.2 Εχω ενα φιλο που πηρε την προηγ βδομαδα το se mini επειδη ηθελε οσο το δυνατον μικροτερο κινητο. Θα του πω αυριο, τι μ...ς εισαι! Με 20 ευρω παραπανω επαιρνες highend με 3454 Mhz και αλλη τοση αναλυση παραπανω! Εγω κλεινω και λεω πως οτι κανεις με ενα midrange android σε αφηνει απολυτα ικανοποιημενο πλεον, και η υπεραξια των 200+ ευρω που ζητουν τα highend ειναι καθαρα για τους geeks και οι υπολοιποι σκαμε 700 ευρω μονο και μονο απ την πλυση εγκεφαλου που μας γινεται. Y.Γ.3 Εγω που εψαχνα ευπαρουσιαστο αντροιντ με καλη φωτογραφικη, καλο touch, καλη οθονη και μπαταρια ειτε ειχα την επιλογη να περιμενω το optimus 2x το οποιο καλα καλα δεν εχει υποστηριξη για τον 2ο πυρηνα, εχει πιο "σκληρο" touch κτλ, ειτε θα πηγαινα στο desire ειτε σ aυτο που αγορασα. Αλλες εναλλακτικες δεν υπαρχουν.. μαλλον δεν καταλαβες τον τονο με τον οποιο ελεγα καποια πραγματα, τελος παντων αμα θελει φωτογραφικο κινητο ας παρει το n8 στα 430ε που ειναι μακραν μπροστασ σε φωτογραφιες απο οποιοδηποτε αλλο κινητο σαφως και υπαρχουν υποκειμενικα κριτηρια, οπως το μεγεθος, το βαρος, το σχεδιο, αντε και το λειτουργικο σε θεματα ομως τεχνικων χαρακηριστικων δεν χωραει η υποκειμενικοτητα, τα νουμερα ειναι απλα οπως ξαναειπα καμερα δεν ειναι μονο οι φωτογραφιες, ειναι και το βιντεο, φωτογραφιες τραβαει καλυτερα το ace, βιντεο το defy και τελος δεν μπορω να καταλαβω, αν καποιος μπορει με 20ε παραπανω να παρει ενα γενικα καλυτερο κινητο δεν θα τα δωσει? εκτος και αν τον ενδιαφερουν μονο η εμφανιση και βολευεται και με τα βασικα απο το optimus χ2 κατεληξες στο ace? galaxy s, hd κτλ?
Heatspreader Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 bada os? η διαφορα αναμεσα σε 8500 και 8530 ειναι οτι το 8530 εχει 0.4 ιντσες μεγαλυτερη οθονη αλλα ειναι sclcd σε αντιθεση με την samoled του 8500 και οτι ερχεται out of the box με bada 1.2 σε αντιθεση με το 8500 το οποιο ομως αναβαθμιζεται σε αυτο Καλά σοβαρά μιλάς? Πίστευα ότι έχει Android... Άκυρο τότε...
vasilisga Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Καλά σοβαρά μιλάς? Πίστευα ότι έχει Android... Άκυρο τότε... oh yes
oldnew Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Πάντως μεταξυ galaxy ace και defy , το 2ο είναι λίγο εώς αρκετά καλύτερο. Έχει καλύτερη ανάλυση (πολυ σημαντικο) μεγαλύτερη μπαταρία, καλύτερο βίντεο κλπ. Πιθανόν το galaxy είναι ποιο βολικό στο χέρι, είναι ποιο λεπτο. Αλλα είναι ποιο μακρύ. Ίσως είναι και ποιο όμορφο, γούστα είναι αυτά , μιας και το defy είναι αρκετά χοντρό. Σε βαθμολογία συνήθως τα site βγάζουν λίγο καλύτερο το defy. Δε νομίζω ότι αξίζει να τσακωνεται κανείς για το ποιο απο αυτα τα 2 είναι καλύτερο γιατι είναι παρόμοια , και απο εκεί και πέρα καθένας παίρνει με τα υποκειμενικα του κριτήρια.
marvelakias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 περημενε να παρεις το lg optimous x2(1,5 μηνα) αλιως παρε το defy ειναι καλο σημερα το εκανα Λιγο use αλιως το απλο desire με amoled οθονη.
vrwmiaris Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 τραβα παρε ενα blade να σαι ησυχος κ ευχαριστημενος.μην τους κανεις κ μαγκες με 500 ευρω
anrim27 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Τελικα,πηγα σημερα και τα ειδα τα κινητα(καποια απο αυτα,οσα ειχε το πλαισιο) απο κοντα. Ειχα αδικο για το μεγεθος.Ενταξει,δεν ειναι και τοσο τεραστια αυτα που ειδα.Ειδα το HTC wildfire,το HTC desire,το HTC HD2(μαλλον) και το nokia c7.Το,μαλλον,HD2 ηταν λιγο μεγαλυτερο αλλα ενταξει, αν αξιζει σαν κινητο,θα το παιρνα. Δυστυχως,τα defy,galaxy s δεν υπηρχαν για να τα δω. Τι εχετε να μου προτεινετε τοτε? Με οθονη μεχρι 3.7" με αυτα τα λεφτα? (...αν... εχετε κατι αλλο)
vasilisga Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 δες το n8 που σου ειπα... πολυ καλο για αυτα που θες στις 3.5 ιντσες στα 400ε
anrim27 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ναι και το Ν8 δεν ειδα.Αυτες τις μερες θα παω να το δω και αυτο. Λογω της φωτογραφικης του και του βιντεο που τραβαει μου το προτεινες ή γενικα ειναι καλο κινητο? Το symbian λιγο με προβληματιζει (σε συγκριση με android).Ή δεν θα πρεπε?Δεν ξερω
vasilisga Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ναι και το Ν8 δεν ειδα.Αυτες τις μερες θα παω να το δω και αυτο. Λογω της φωτογραφικης του και του βιντεο που τραβαει μου το προτεινες ή γενικα ειναι καλο κινητο? Το symbian λιγο με προβληματιζει (σε συγκριση με android).Ή δεν θα πρεπε?Δεν ξερω γενικα προτιμω το android απο το s^3 οπως και το μεγαλυτερο κομματι του πληθυσμου... αφου ομως θες καλη καμερα το n8 δεν προκειται να σε απογοητεψει, εχει και hdmi out, usb on the go, καλη οθονουλα και καλη αυτονομια οχι οτι το s^3 ειναι αχρηστο λειτουργικο απλα δεν ειναι τοσο ευχρηστο οσο το android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.