Προς το περιεχόμενο

Σφύριγμα από μέσα

mourgolukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες έχω το παραπάνω λάπτοπ και μερικές φορές ακούγεται ένα σφύριγμα από μέσα από το σασί. Δεν είναι από τον σκληρό δίσκο ο΄΄υτε από το σιντί και στην αρχή νόμιζα πως ακούγεται όταν φορτώνεται πολύ και δουλεύει 100% αλλά παρατήρησα πως ακούγεται και σε idle κατάσταση μερικές φορές. Έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται; Πως μπορώ να απομονώσω τον ήχο να τον εντοπίσω; Πρεπει να φοβάμαι με αυτόν τον ήχο; Δεν έχει παρουσιάσει κάτι μέχρι στιγμής...

Δημοσ.

ο επεξεργαστης ειναι το προβλημα

ειχα παρομοιο προβλημα με λαπτοπ με τον ιδιο επεξεργαστη. λυνοταν μονο οταν επελεγα το προφιλ ενεργειας στα win 7 υψηλες επιδοσεις ή στο ελαχιστη διαχειριση ενεργειας οταν το χα στην μπαταρια. σε ησυχο περιβαλλον ηταν ανυποφορο για τα αυτια μου.

δεν μπορεις να κανεις τιποτα γι αυτο δυστυχως (εκτος και αν εισαι τυχερος και πιασει το παραπανω - γιατι σε ενα dell που το δοκιμασα δεν εκανε τιποτα).

δυστυχως το κανει καμμια φορα και ο i5 στο λαπτοπ που εχω τωρα αλλα ειναι πολυ περιορισμενο το φαινομενο.

Δημοσ.

επειδή το λαπτοπ είναι 1μιση χρονών λες αν το ανοίξω για να το καθαρίσω και ας μην έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες και του αλλάξω πάστα με φρέσκια ceramique να είναι εντάξει;

Δημοσ.

αν μπορεις να το κανεις ευκολα (εχεις εργαλεια και εμπειρια) τοτε καν το μπορει να δεις μεγαλη διαφορα (ειδικα σε βαρια χρηση) ειδικα αν το χεις σκισει το λαπτοπ και εχει μπιχλα ή μετρια παστα.

αλλιως ασ το καλυτερα. βελτιωση παντως στο προβλημα που αναφερεις δεν προκειται να δεις.

Δημοσ.

λοιπόν το έκανα και μπορώ να πώ ότι έπεσε 10! παρακαλώ βαθμούς με artic queramique. Από θερμοκρασίες άψογο αλλά δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο πια. Ζήτησα από τον αδερφό μου βοήθεια να μου το κρατήσει και το τράβηξε με αποτέλεσμα να βγάλει ένα μάυρο κλιπάκι πάνω στην μητρική το οποίο σγήνωνε την καλωδιοταινία το οποίο με την σειρά του το είχα κολλήσει εγώ που το έσπασα και έτσι έτρεξε η κόλλα μέσα. Καμία σωτηρία υπάρχει για αυτό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...