Προς το περιεχόμενο

Q9550 O/C testing!!!

omgATI2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πιο χαμηλό πάντως :ο

Οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις για τις μνήμες είναι να τις τσεκάρεις με memtest για να δεις αν σε κόβουν αυτές, είτε μείνεις εδώ, είτε ανέβεις κι άλλο.

Δημοσ.

έχω κάνει 4-5 memtest και τα πέρασε όλα .. πως θα καταλάβω αν κόβει η ram? αν δεν περάσει τα memtest έτσι?

Δημοσ.

Είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος, όχι ότι δε γίνεται να έχουν ακόμα και πρόβλημα και να μην το δείξει το memtest βέβαια.

Είναι λίγο τρέχα-γύρευε η κατάσταση.

Δημοσ.

έχω παρατήρηση ότι υπάρχει ένα τρέμουλο της οθόνης μόλις κλείνω-ανοίγω παράθυρα από mozila και γενικά σε φακέλους. Δεν το κάνει πάντα μερικές φορες...

η ram φταίει λέτε ?

Δημοσ.

VGA καλώδιο.. μετά το ο/c πάνω-κάτω δεν είμαι σίγουρος όμως...(σε φώτισα τώρα)

Ξέχασα να αναφέρω ότι χτες όταν έβλεπα μια ταινία έκανε rr το pc με αυτό το σφάλμα ,έχω την εντύπωση ότι έχει σχέση με το τρέμουλο...

EDIT : μήπως είναι θέμα sofware ? έχω να κάνω και format 4 μήνες

asdasdlh.jpg

Δημοσ.

Tους είχα αλλάξει πριν 5 μέρες περίπου. Tότε νομίζω άρχισε το τρέμουλο hmmm.. Αν είναι οι drivers δεν πειράζει συνεχεια τους αλλάζω , αυτούς που έχω τώρα είναι οι πιο stable για μένα.Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως είναι από το ο/c.Εχω κάνει και ένα μικρό Ο/C στην κάρτα γραφικών :devil: έχω την 4890 vapor-x 945/1155 δεν πάει παραπάνω βγάζει artifacts :cry: .Στην συγκεκριμένη κάρτα δεν γίνετε να ανεβάσεις volt με πρόγραμμα :mad: ...

Δημοσ.

Για μένα βάλε auto το ram voltage και ρίξε το FSB στα 450 Mhz (8,5*450=3825Mhz). Η ram θα σου τρέχει στα 900Mhz όπου λογικά και με auto το voltage δεν θα έχεις κανένα θέμα και το σύστημά σου θα είναι solid rock. Στο λέω επειδή έχω τον Q8400 με 800άρες μνήμες και τον έχω clockάρει απροβλημάτιστα και χαλαρά στα 3600Mhz (8*450). Δεν χρειάζεται να τον ζορίσεις περισσότερο, δεν θα δεις καμία διαφορά οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και το ρίσκο... Άποψή μου φυσικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...