Προς το περιεχόμενο

Q9550 O/C testing!!!

omgATI2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

FSB Strap το NorthBridge ποσο να το βάλω δηλαδή περίπου? νομίζω δεν βγάζει επιλογές αλλα γράφω εγώ τα volt που θέλω. μονο στα ram mhz μου έχει στάνταρ επιλογές..

Δημοσ.

Δεν εχει κατωτερο memory devider ειναι στο χ2 του fsb το να παιξει με timmings/volts ειναι μονοδρομος!και στην gigabyte που ειχες/εχεις φανη δεν μπορει θα ειχες παιξει με τα straps ειχε στα memory deviders πχ 4.00D 3.33C ΚΛΠ απλα εκει οπου Α=200 Β=266 C=333 D=400...strap

Δημοσ.

λοιπόν το έβαλα στα 400mhz το strap και μου έβγαλε κατώτερο mhz για ram 920 από 921mhz που ήταν και λέω να το βάλω 920 ... μετά δεν bootare δεν ακουγόταν το μπιπ που κάνει στην αρχή tan bootari κλπ.. και έκανα clear rtc..

τώρα να περάσω τα ο/c setings με τι μια ? όσο για το strap όπου να το βάλω κάτω από 920 mhz δεν πάει η ram

Δημοσ.

clear cmos γιατι μαλλον απο τις συχνες αλλαγες εφαγε φρικη το bios και μετα οπως λες o/c settings με την μια...φανη με πχ 460 fsb σε αφηνει να πας πιο κατω απο 920 ram? :confused:

Δημοσ.

τα πέρασα τα setings όπως ήταν πριν. τώρα αν το αφήσω στα 920mhz την ram θα έχει μικρότερη διάρκεια ζωής ?τις gskill τις έχω 4 χρονια και την hyperx την έχω 1 χρόνο ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...