Προς το περιεχόμενο

Q9550 O/C testing!!!

omgATI2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χωρίς αρκουδίσιον το καλοκαίρι θα γίνω σουβλάκι ;p

αν μπορείς απάντησε μου στις απορίες που έχω γράψει στην αρχή του θέματος!! ty :rolleyes:

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θέμα είναι αν θα μείνεις εδώ που είσαι ή αν έχεις σκοπό ν' ανέβεις κι άλλο.

Αν θες να μείνεις εδώ, άρχισε να ρίχνεις τάσεις μέχρι να βρεις τις ελάχιστες τιμές με τις οποίες θα είσαι σταθερός.

Δημοσ.

Μπλε οθόνες και προβλήματα δεν έχω μέχρι στιγμής !!κάπου διάβασα ότι το speedstep δημιουργεί κωλύματα όταν κανεις Ο/C.

δοκίμασέ το μία.στρεσσάρεις πολύ το σύστημά σου έτσι.

κι εγώ ενεργοποιημένο το έχω, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

δοκίμασέ το μία.στρεσσάρεις πολύ το σύστημά σου έτσι.

κι εγώ ενεργοποιημένο το έχω, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ένα + και απο μένα, δοκίμασε το δεν χάνεις κάτι!!!!

Κατά την άποψή μου οι θερμοκρασίες σου είναι λίγο τσιμπημένες,

τι ψύξη έχεις πάνω???

Δημοσ.

coolermaster v8. το έβαλα enable το speedstep μέχρι στιγμής καλά πάει. έπιασα την ψήκτρα και είναι κρύα πάντως wtf

Δημοσ.

ένταξη δεν θέλω να ψήνω μπριζόλες πάνω αλλα να ήταν λίγο πιο ζεστη . θα κοιτάξω μήπως

δεν πατάει καλά στο cpu

Δημοσ.

με ένα καρυδάκι που έδινε μέσα τις έσφιξα αρκετά καλά. μην σπάσουμε και την ΜΒ :mrgreen:

πήγα να βγάλω αυτά τα πράσινα που βλέπεις αλλα δεν έγραφε κάτι τέτοιο στις οδηγίες ..ευτυχώς;p

http://www.guru3d.com/imageview.php?image=18039

Καλά είσαι σε temps μην πειράζεις την v8.

Ουτε η δικιά μου ζεσταίνεται στα fins.

Ασε που με το airflow που υπάρχει γύρω απο την ψύκτρα δε θα καταλάβεις και πολλά.

Όταν την είχα δοκιμάσει εκτός κουτιού μπόρούσα να πιάσω τα 2 μέσα μέσα pipes και αυτά κοντά στην βάση είναι αρκετά ζεστά.

Και δεν χρειάζεται κάργα σφίξιμο γιατί μετά δε θα πιάνει η ροδέλα τα παξιμάδια αν θες να τα ξεσφίξεις καποια στιγμή ασε που καταπονείται η μητρική αρκετά...

Αυτή την στιγμή την έχω σε ε5χχχ και τα παξιμάδια πίσω τα έσφιξα με το ειδικό μπουλόνι χωρίς κατσαβίδι να φανταστείς.

Οσο μπορούσα να τα σφίξω με το χέρι.

Η υπερβολή δε θα σου δώσει τπτ.

Μόνο την μητρική στο χέρι θα σου δώσει...

Δημοσ.

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι για τις μνήμες του. Είναι προφανώς 800άρες και τις έχει clockάρει στα 920 Mhz με 2,0 Voltage. Είναι οκ αυτό? Πόσο (θεωρητικά) μπορούν να αντέξουν?

Δημοσ.

οι μνήμες είναι 3 x 1gb 800mhz

2 gskill και 1 kingston.ποσο καιρό λέτε να αντέξουν? θα έχω πρόβλημα ?

έκανα 5 memtest και όλα τα πέρασαν πάντως

Δημοσ.

όσο ανεβάζω τα fsb ανεβαίνει και η ελαχιστη τιμή στα mhz τις ram. Tώρα είναι 920mhz ddr2 δεν έχει πιο κατω. Eκτος αν μπορώ να την αλλάξω από αλλου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...