omgATI2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Για σας παιδια. Ανέβασα μερικα SS και θέλω τα πολύτιμα σχόλια σας γιατί έχω μερικές απορίες. Κάνω Ο/C εδώ και μια βδομάδα και μέχρι στιγμής έχω τα παρακάτω αποτελέσματα . Oι απορίες μου είναι οι εξής.. 1.Είναι σωστές οι ρυθμίσεις και οι θερμοκρασίες ? 2.Θα μειωθεί κατά πολύ η διάρκεια ζωής του μηχανήματος αν Παίζει 24/24 με αυτές τις ρυθμίσεις? 3.Εχω πειράξει μονο vcore και VRAM μέχρι στιγμής SBv - NBV - fsb strap το NB κλπ... τα έχω σε AUTO ποτε θα χρειαστεί να τα πειράξω και πως θα το καταλάβω?. 4.Στο τελευταίο ανέβασμα fsb έκανα test με occt 5 ώρες .. κατά την διάρκεια το test ψιλό κόλλαγε και δεν μπορούσα να σβήσω ανοιχτά παράθυρα από φακέλους κλπ .. πράγμα που στα προηγούμενα test δεν το έκανε ( με λιγότερα mhz). (<------Λίγο γελοία απορία ;p)
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Πες και ποια μητρική έχεις και με τι ψύχεις τον Q9550.
omgATI2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 περιμένω τα σχόλια σας παιδιά .. μην το κάψω το μηχάνημα!!!!
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Tρέξε και ένα OCCT για κανένα μισάωρο να δεις θερμοκρασίες...
omgATI2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Vcore 1.24v δεν είναι λίγο? έχω ψάξει στο google και το έχουν 1,3v και πάνω σε παρόμοια mhz ? NBv-SBv-CPU pll κλπ τα έχω στο AUTO δεν πρέπει να τα πειράξω? δες και τις ram
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αφού περνάς 6 ώρες prime95 και φαινομενικά είσαι σταθερός, γιατί να σε απασχολεί που παίζεις με τέτοιο Vcore;
omgATI2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Mου φαίνεται ότι είναι λίγο για 38% Ο/C αλλα εφόσον είναι stable τι να πω...
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε και με OCCT όπως πρότεινε κι ο JIMBOAthens.
juno12 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 αν είσαι σταθερός με αυτές τις ρυθμίσεις και δεν έχεις κρασαρίσματα/μπλέ οθόνες κλπ, μείνε όπως είσαι. στη θέση σου θα ενεργοποιούσα το speedstep για να ηρεμεί και λίγο ο επεξεργαστής, να μη δουλεύει συνέχεια στο μέγιστο.
omgATI2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 OCCT CPU TEST max T59c περίπου βάζω να κάνει το linpack τώρα χτες είχε βγάλει max 70 στο OCCTlinpack και με το intelburner παρόμοια αποτελέσματα.Tα πιο ψηλά temp τα έπιασα με το prime 75c αν θυμάμαι καλά μετά από 6 ώρες με θερμοκρασία δωματίου 24 βαθμούς. αν είσαι σταθερός με αυτές τις ρυθμίσεις και δεν έχεις κρασαρίσματα/μπλέ οθόνες κλπ, μείνε όπως είσαι. στη θέση σου θα ενεργοποιούσα το speedstep για να ηρεμεί και λίγο ο επεξεργαστής, να μη δουλεύει συνέχεια στο μέγιστο. Μπλε οθόνες και προβλήματα δεν έχω μέχρι στιγμής !!κάπου διάβασα ότι το speedstep δημιουργεί κωλύματα όταν κανεις Ο/C.
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι, εσύ θα μας το πεις αυτό. 24°C; Wtf m8, πώς αντέχεις.. :Ρ
omgATI2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Eίχε κρύο χτες το βραδυ και άναψα το Air Condition στο δωμάτιο. Στο υπόλοιπο σπίτι έκανε ψόφο να φανταστείς άνοιγα την πόρτα και το pc κατά την διάρκεια ατού test έπεφτε 5 βαθμούς;d ΜΕ 17,7 θερμοκρασία δωματίου τώρα. το καλοκαίρι θα πάει 80 λέτε ?:/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.