Προς το περιεχόμενο

Q9550 O/C testing!!!

omgATI2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια.

Ανέβασα μερικα SS και θέλω τα πολύτιμα σχόλια σας γιατί έχω μερικές απορίες. Κάνω Ο/C εδώ και μια βδομάδα και μέχρι στιγμής έχω τα παρακάτω αποτελέσματα .

Oι απορίες μου είναι οι εξής..

1.Είναι σωστές οι ρυθμίσεις και οι θερμοκρασίες ?

2.Θα μειωθεί κατά πολύ η διάρκεια ζωής του μηχανήματος αν Παίζει 24/24 με αυτές τις ρυθμίσεις?

3.Εχω πειράξει μονο vcore και VRAM μέχρι στιγμής SBv - NBV - fsb strap το NB κλπ... τα έχω σε AUTO ποτε θα χρειαστεί να τα πειράξω και πως θα το καταλάβω?.

4.Στο τελευταίο ανέβασμα fsb έκανα test με occt 5 ώρες .. κατά την διάρκεια το test ψιλό κόλλαγε και δεν μπορούσα να σβήσω ανοιχτά παράθυρα από φακέλους κλπ .. πράγμα που στα προηγούμενα test δεν το έκανε ( με λιγότερα mhz). (<------Λίγο γελοία απορία ;p)

05032011002d.jpg

08032011002.jpg

08032011.jpg

oc3.png

08032011003.jpg

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Vcore 1.24v δεν είναι λίγο? έχω ψάξει στο google και το έχουν 1,3v και πάνω σε παρόμοια mhz ?

NBv-SBv-CPU pll κλπ τα έχω στο AUTO δεν πρέπει να τα πειράξω?

δες και τις ram

ramge.jpg

Δημοσ.

αν είσαι σταθερός με αυτές τις ρυθμίσεις και δεν έχεις κρασαρίσματα/μπλέ οθόνες κλπ, μείνε όπως είσαι.

στη θέση σου θα ενεργοποιούσα το speedstep για να ηρεμεί και λίγο ο επεξεργαστής, να μη δουλεύει συνέχεια στο μέγιστο.

Δημοσ.

OCCT CPU TEST max T59c περίπου

βάζω να κάνει το linpack τώρα

χτες είχε βγάλει max 70 στο OCCTlinpack και με το intelburner παρόμοια αποτελέσματα.Tα πιο ψηλά temp τα έπιασα με το prime 75c αν θυμάμαι καλά μετά από 6 ώρες με θερμοκρασία δωματίου 24 βαθμούς.

αν είσαι σταθερός με αυτές τις ρυθμίσεις και δεν έχεις κρασαρίσματα/μπλέ οθόνες κλπ, μείνε όπως είσαι.

στη θέση σου θα ενεργοποιούσα το speedstep για να ηρεμεί και λίγο ο επεξεργαστής, να μη δουλεύει συνέχεια στο μέγιστο.

Μπλε οθόνες και προβλήματα δεν έχω μέχρι στιγμής !!κάπου διάβασα ότι το speedstep δημιουργεί κωλύματα όταν κανεις Ο/C.

Δημοσ.

Eίχε κρύο χτες το βραδυ και άναψα το Air Condition στο δωμάτιο. Στο υπόλοιπο σπίτι έκανε ψόφο να φανταστείς άνοιγα την πόρτα και το pc κατά την διάρκεια ατού test έπεφτε 5 βαθμούς;d

ΜΕ 17,7 θερμοκρασία δωματίου τώρα. το καλοκαίρι θα πάει 80 λέτε ?:/

2011030900h29cpu4.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...