Προς το περιεχόμενο

Mytalk.gr

mytalk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας...

Ειμαστε μια παρέα 5 ατόμων και φτιάξαμε ένα forum γενικής θεματολογίας. Το mytalk.gr.

Μιας και δεν είναι ένα forum τεχνολογίας όπως το insomnia.gr θα θέλαμε την στήριξή σας :wub:

Σας ευχαριστούμε

Δημοσ.

Παιδιά καλές δουλειές.

Θα σας πρότεινα να εμπλουτίσετε λίγο το γραφιστικό. Είναι πολύ απλό για τα σημερινά δεδομένα. Δοκιμάστε να βρείτε κάποιο καλύτερο template.

ΥΓ: Αυτή είναι μια ειλικρινή προσπάθεια προώθησης και την επιβραβεύω. Όχι κάτι σαν tehfan που «τυχαία βρήκανε το site»

Δημοσ.

Το τωρινό template είναι το default του phpBB, αν δεν κάνω λάθος. Θα συμφωνήσω με τον isay, ένα customization, έστω ελαφρύ, επιβάλλεται.

Καλή συνέχεια!

Δημοσ.

συμφωνω μεχρι κεραιας με τον isay για τον τροπο που παρουσιασες την προσπαθεια σου στο ινσομνια. εχω βαρεθει να βλεπω κοινονικους surfer που πρεπει οπωσδηποτε να μας πουνε τη σελιδα που "βρηκανε" και τις 19χρονες Αναστασίες που θελουν βοηθεια σε μια ασκηση στο προγραμματισμο.

στο θεμα μας:

τους τιτλους των κατηγοριων νομιζω γυρισε τους σε μικρα. Τα κεφαλαια κουράζουν.

και καλη συνεχεια :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδια ακουσαμε προσεκτικά τις συμβουλές σας και τις εφαρμοσαμε... Ψαξαμε για άλλο style αλλά δεν βρήκαμε κάποιο που να μας αρέσει, έτσι παραμετροποιήσαμε το prosilver.

Μπείτε να το δείτε ξανα το http://www.mytalk.gr να μας πείτε αν σας αρέσει καλύτερα !

Υ.Γ. Γράψτε μωρέ και κανα ποστ :unsure:

Δημοσ.

Το style καλύτερο από πριν αυτό είναι σίγουρο. Τώρα αυτό που πάτε να κάνετε με ένα σκέτο forum είναι λίγο δύσκολο να πετύχει αυτή την περίοδο. Με την έννοια (κατά την γνώμη μου πάντα) ότι ένα "ξερό" forum δεν μπορεί να σταθεί και πολύ από μόνο του. Θα πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο που να στηρίζει το forum. Δηλαδή να υπάρχει σαν δευτερεύον στοιχείο σε μία σελίδα και όχι στα πρωτεύον. Και αυτό γιατί πιστεύω πως υπάρχουν πολύ μεγάλα forums γενικού ενδιαφέροντος με πολλές κατηγορίες και θέματα τα οποία είναι κολοσσοί. Και για να μην σας απογοητεύσω και τελείως όχι πως δεν μπορεί να πάει καλά ένα forum. Όλα γίνονται! Απλά θέλει να περάσει από 40 κύματα...

Δημοσ.

Σαφώς καλύτερα απο πριν. Μου λείπει ακόμα ο χαρακτήρας. Μην μείνεις σε γενικό forum. Βρες κάποια θεματολογία και μείνε σε αυτή.

Δημοσ.

Σαφώς καλύτερα απο πριν. Μου λείπει ακόμα ο χαρακτήρας. Μην μείνεις σε γενικό forum. Βρες κάποια θεματολογία και μείνε σε αυτή.

Θα συμφωνήσω με τον isay... πολλές ενότητες

Δημοσ.

Πολύ πιο όμορφο.

Καλή επιτυχία σε αυτό που κάνετε και επιβραβεύω την ειλικρινή προώθηση που κάνεις!

Όχι σαν κάτι άλλους που τυχαία βρήκαν σελίδα 2 ημερών και την παρουσιάζουν εδώ.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πως σας φαίνεται η νέα εμφάνιση του Mytalk ? Ελπίζω να σας αρέσει.

:rolleyes: :rolleyes: Ελπίζω να γραφτείτε κιόλας !!! :rolleyes: :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...