Προς το περιεχόμενο

Αγορα φορτιστη laptop

annakihlia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Πριν καμια δεκαρια ημερες ο φορτιστης του λαπτοπ μου αρχισε, οταν τον εβαζα στην πριζα, να κανει κατι περιεργους θορυβους(σα βομβα που θα εκραγοταν!). Αρχικα δεν πολυεδωσα σημασια αλλα απο εχθες το πρωι δε φορτιζει το λαπτοπ. Αποφασισα λοιπον να αγορασω καινουργιο, αλλα σημερα πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι πρεπει να ξερω ποσα volt δεχεται το λαπτοπ και δεν αρκει μονο να τους πω το μοντελο. Επισης μου εδειξαν εναν αυθεντικο της hp που ειχε 75 ευρω.

Το λαπτοπ μου ειναι το hp pavillion dv6-1310sv και ο παλιος μου φορτιστης γραφει επανω 100-240V-1.5A(1.5A)50-60Hz κατω απο το input και 19V 4.7 4A(4.7 4A) 90W MAX κατω απο το output. Θελω να ρωτησω γιατι εχω μπερδευτει, εσεις ξερετε ποιο φορτιστη πρεπει να παρω?Κι επισης πιστευετε οτι πρεπει να παρω οπωςδηποτε αυθεντικο της hp η μπορω να παρω και απομιμηση χωρις κινδυνο για το λαπτοπ?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Φυσικα και να μην αγορασεις το αυθεντικο.Να πας στο κεντρο (αν εισαι Αθηνα)και με αυτα τα χαρακτηριστικα 19V 4.7 4A(4.7 4A) 90W MAX θα σου δωσουνε τροφοδοτικο με 28ευρακια.

Φανος στην Κανιγγος.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Πριν καμια δεκαρια ημερες ο φορτιστης του λαπτοπ μου αρχισε, οταν τον εβαζα στην πριζα, να κανει κατι περιεργους θορυβους(σα βομβα που θα εκραγοταν!). Αρχικα δεν πολυεδωσα σημασια αλλα απο εχθες το πρωι δε φορτιζει το λαπτοπ. Αποφασισα λοιπον να αγορασω καινουργιο, αλλα σημερα πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι πρεπει να ξερω ποσα volt δεχεται το λαπτοπ και δεν αρκει μονο να τους πω το μοντελο. Επισης μου εδειξαν εναν αυθεντικο της hp που ειχε 75 ευρω.

Το λαπτοπ μου ειναι το hp pavillion dv6-1310sv και ο παλιος μου φορτιστης γραφει επανω 100-240V-1.5A(1.5A)50-60Hz κατω απο το input και 19V 4.7 4A(4.7 4A) 90W MAX κατω απο το output. Θελω να ρωτησω γιατι εχω μπερδευτει, εσεις ξερετε ποιο φορτιστη πρεπει να παρω?Κι επισης πιστευετε οτι πρεπει να παρω οπωςδηποτε αυθεντικο της hp η μπορω να παρω και απομιμηση χωρις κινδυνο για το λαπτοπ?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Μάλλον εδώ είσαι !! :rolleyes:

http://www.batteries.gr/product.asp?catid=3552

Δημοσ.

Μάλλον εδώ είσαι !! :rolleyes:

http://www.batteries.gr/product.asp?catid=3552

Σε ευχαριστω, σε αυτον ομως το φορτιστη αναφερει αρκατα μοντελα pavilion αλλα οχι το δικο μου. λες να κανει??

Roger πιστευεις δηλαδη οτι δε θα θεσω σε κινδυνο τον υπολογιστη μου με εναν αμφιβολου ποιοτητας φορτιστη?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω, σε αυτον ομως το φορτιστη αναφερει αρκατα μοντελα pavilion αλλα οχι το δικο μου. λες να κανει??

Roger πιστευεις δηλαδη οτι δε θα θεσω σε κινδυνο τον υπολογιστη μου με εναν αμφιβολου ποιοτητας φορτιστη?

Το ίδιο είδα και εγώ ( δεν έχει το μοντέλο σου ) , καλό είναι να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις πρώτα για να

σιγουρευτείς ό,τι κάνει !! :rolleyes:

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ!

Δεν κάνει τίποτα , απλά τα ρεύματα να είναι ίδια μην πάθεις καμία ζημιά !! :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.Αυτα τα τροφοδοτικα ειναι χιλιοδοκιμασμενα.Αν υπαρχει αστοχια ή ειναι απο πολυ φθηνα υλικα ,το πολυ πολυ να καει το τροφοδοτικο,το laptop δεν παθαινει τιποτα.

Εγω αναφερομαι σε τροφοδοτικο το οποιο ειναι ρυθμιζομενο απο 15v-24v για παραδειγμα,και εχεις την δυνατοτητα να το ταιριαξεις σε οτιδηποτε laptop.

Ενα 19βολτο ομως δεν μπορει να δωσει τιποτα παραπανω απο 19v.Ειναι κριμα λοιπον να αγορασεις τροφοδοτικο μονο για ενα μοντελο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...