aekara21jimenez Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Αντε, τωρα θα με κανεις να ανεβασω κι εγω bench με την 1gb μου! Καλοριζικη και να την ευχαριστηθεις φιλε.
ColdFusion Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Αντε, τωρα θα με κανεις να ανεβασω κι εγω bench με την 1gb μου! Καλοριζικη και να την ευχαριστηθεις φιλε. καλα ρε τι περιμενετε και δεν βαζεται κανενα benchmark να παρουμε ιδεες.......
rafail1994 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Καλορίζικη Νίκο τελικά είναι το ποιο δυνατό htpc .Όσον αναφορά το hec ίσως από τα καλυτέρα και ποιοτικότερα τροφοδοτικά που έχω χρησιμοποιήσει .
lionheart75 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Φάνη αυτό να μου πείς. Το ήξερα ότι δεν θα έχω θέμα αλλά αφού έχω καβάτζα το άλλο. Πάντως ο Luci4er είχε δίκιο σε αυτά που είπε. Πολύ φτωχό το Bundle της XFX. Κατ αρχάς το κουτί της xfx 6950 ήταν το μισό σε μέγεθος απο το κουτί της asus 6850. Μέσα έχει μόνο cd, οδηγίες χρήσης και ένα cf bridge. Τίποτα άλλο. Η asus είχε και αντάπτορα τροφοδοσίας 6pin αλλά και πλαστικά προστατευτικά καλύμματα στις dvi θύρες, στην υποδοχή του cf bridge και της pci. Λεπτομέρειες θα μου πείς αλλά κάποιες φορές κάνουν την διαφορά. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους. @Cold you're next!
qsis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 καλα ρε τι περιμενετε και δεν βαζεται κανενα benchmark να παρουμε ιδεες....... Το χα βαλει και στο σχετικο τοπικο Sent from my LG-P500 using Tapatalk
lionheart75 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Έτρεξα και γω ένα unigine με την 6950 stock 800/1250 και παραθέτω και ένα με την 6850 που είχα κρατήσει με o/c στα 1000/1150 για αντιπαραβολή. Στο μεν πρώτο ο E8400 στα 4Ghz και στην περίπτωση της HD6850 ο Ε6850 στα 3,64Ghz. (Οι τιμές που δίνει στις συχνότητες των cpu είναι λάθος). Είναι φανερό ότι σε αυτές τις αναλύσεις η έκδοση 1GB με την 2GB δεν έχουν διαφορά στα fps αφού βγάζει τα ίδια με την αντίστοιχη του @qsis.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Τρέξε και ένα 2.5 με Extreme Tessellation και 8xAA.
lionheart75 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Λοιπόν σχετικά με τις στροφές του fan (αν και δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα με ξαφνικά σκαμπανευάσματα) όλα έγιναν όμορφα και πανεύκολα με το Sapphire TriXX. Έφτιαξα custom profile στο εν λόγω πρόγραμμα και ο ανεμιστήρας δουλεύει άψογα όπως και με τις 5850 και την 6850. Καμμία διαφορά. Μάλιστα παρατήρησα ότι είναι και κάπως πιο αθόρυβος απο τον fan της 5850 στις ίδιες στροφές. Τον ανεμιστήρα τον έχω ρυθμίσει σε idle στα 30% (απο 24% stock) για να κρατάει την κάρτα στους ~40c και μπορώ να πώ ότι δεν τον ακούω. Καλύπτεται απο τα υπόλοιπα fans του κουτιού τα οποία όμως είναι ιδιαίτερα ήσυχα και αυτά. Στροφές αυξάνει σταδιακά και ομαλά ανάλογα με τα temps χωρίς να κάνει τρελά πράγματα. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Δοκίμασα χτές το βράδι το Gothic 4 με όλα τα φίλτρα στα settings πλέον στο full, στα 1080p για κανα μισάωρο και έφτασε η θερμοκρασία στους 73c max με ~45% περίπου στον ανεμιστήρα. Πολύ καλά, γιατί μιλάμε για ιδιαίτερα βαρύ παιχνίδι και μικρό airflow στο κουτί. Στα 45% το fan ακούγεται μεν αλλά όχι υπερβολικά δε κατ εμέ πάντα. Μου φάνηκε ανεκτό. Ακόμα και με την 6950 όμως, (σε stock clocks βέβαια), το εν λόγω game βγάζει στα 1080p average 30-35 fps με όλα τα settings στο full. (Με την 6850 με αυτά τα settings σερνόταν βέβαια ~20fps avg και ήταν playable μόνο στα 1600x900 και κανα-δύο φίλτρα στο medium προκειμένου να βγάζει avg 40-45fps. Στην προκειμένη παίζει μάλλον ρόλο και ο cpu που είναι διπύρηνος (το πιθανότερο) καθώς στο άλλο pc με τον 955 στα 3,9 και τις 2 5850 (870/1200 each) είχα average ~80fps (vsync off) και χτύπαγε και 90+άρες κάποιες φορές ενώ κάτω απο 70-72fps δεν έπεφτε με τίποτα στην ίδια ανάλυση και settings. Aπο κλόκια μια γρήγορη που είδα, φαίνεται τα 880 τα έχει (απο 800 core) και απο μνήμες τα 1400 (απο 1250). Σε κάποια reviews που είδα φαίνεται να αγγίζει τα 900core - 1450+mem όπως πάνω κάτω και κάποιες άλλες reference υλοποιήσεις (Sapphire κλπ). Βέβαια μπορεί να είναι hand picked οι συγκεκριμένες, δεν ξέρω και δεν πρόλαβα να το ψάξω παραπάνω. Δεν ξέρω επίσης αν είναι απόλυτα σταθερή με αυτά τα ρολόγια αλλά τουλάχιστον δεν κράσαρει στο 3dmark06. Σίγουρα δεν σημαίνει κάτι αυτό διότι θέλει ψάξιμο η δουλειά με furmark stability tests, 3dmark vantage κλπ. Σημαντικό μείον η έλλειψη voltage tweak πράγμα που σημαίνει ότι για να πάς πάνω απο 900core θα χρειαστείς bios άλλης με ξεκλείδωτο το voltage. Βέβαια δεν δοκίμασα να κάνω διόρθωση στο txt file του afterburner για να δώ μη τυχόν ξεκλειδώσει το voltage αλλά κάτι παρόμοιο δεν είχε πιάσει και με την Sapphire παλιότερα και πέρασα bios της asus. Αυτά προς το παρόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.