Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση της GTX 260 με ποιά;

Alejandro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ LouCi4er για τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι και εμένα τις Sapphire μου με Asus bios δεν τις αλλάζω με τίποτα. Για την xfx δεν έχω γνώμη (εκτός απο μία hd5750 που είχα για πολύ λίγο καιρό αλλά δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα).

Στο θέμα budle πραγματικά είναι απαράδεκτοι στην xfx. Αλλά τι να κάνεις, ήταν καθαρά θέμα τιμής η επιλογή και μόνο. Αν την πάρω με το καλό βλέπουμε και τα υπόλοιπα. Αν κάνει χαζά θα φάει άλλο bios.:P

Anyway, πολύ το συζητάμε κάτσε να μας έρθει πρώτα. :)

Ναι σωστα αλλα με το συγκεκριμενο καταστημα εχω καλες εντυπωσεις.Εγω πιστευω οτι αφου πηρες τηλ και σου ειπαν οτι ισχυει κανονικα δεν εχεις λογο να αγχωνεσαι.Το οτι την εβγαλαν και λογικα θα την ξαναβαλουν με αλλη τιμη εσενα δεν σε νοιαζει.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά σίγουρα. Μακάρι να είχαμε και την 1GB δεν θα με χάλαγε καθόλου. Η διαφορά τιμής όμως στην παρούσα φάση γέρνει υπέρ της 2GB. Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα περισσότερο. :P

[offtopic]Είμαι σε δίλημμα αυτή την περίοδο. Να πάρω αλλη μία HD6850 ή να πουλήσω αυτή που έχω και να πάρω μια HD6950? Η πρώτη περίπτωση θα στοιχίσει στην χειρότερη 175€ (αν δεν βρώ ίδια ακριβώς used) ενώ η δεύτερη στην χειρότερη ~110€ (για καινούργια) δηλαδή την διαφορά. Τα έχει βρεί λίγο δύσκολα η 6850 στο arcania gothic 4 στα 1920x1080 με όλα full που παίζω αυτή την περιόδο στο 2ο pc.[/offtopic]

Παιχνιδαρα ετσι ?και εγω με την 4850 τα βρηκε σκουρα ,δυστιχος απο τι ξερω gothic τελος εκλεισε η jowood

Δημοσ.

Αν και εχω την 6950 και τα παιζει ολα μεχρι στιγμης πολυ καλα σε fullHd θα σου προτεινα δαγκωτο να παρεις αλλη μια 6850. Μιλαμε για επιδοσεις που σε περιπτωσεις ριχνεις και την 580.

Δημοσ.

@NEKROMA όντως φίλε μου πολύ καλό το παιχνιδάκι. :)

@aekara21jimenez το γνωρίζω αυτό φίλε μου και όντως ισχύει. Μάλιστα ήμουν ίσως ο πιο ένθερμος υποστηρικτής εδώ μέσα του HD6850 CF καθώς την έχω προτείνει σαν λύση ούκ ολίγες φορές. Αποφάσισα όμως τελικά να κινηθώ προς single 6950 αυτή την φορά αφού μου είχε μπεί στο μυαλό να την δώ και αυτή απο κοντά. Αργότερα, αν μείνει μέχρι τότε και πέσουν και οι τιμές, ίσως πάρω άλλη μία αν χρειαστεί. :)

Δημοσ.

@NEKROMA όντως φίλε μου πολύ καλό το παιχνιδάκι. :)

@aekara21jimenez το γνωρίζω αυτό φίλε μου και όντως ισχύει. Μάλιστα ήμουν ίσως ο πιο ένθερμος υποστηρικτής εδώ μέσα του HD6850 CF καθώς την έχω προτείνει σαν λύση ούκ ολίγες φορές. Αποφάσισα όμως τελικά να κινηθώ προς single 6950 αυτή την φορά αφού μου είχε μπεί στο μυαλό να την δώ και αυτή απο κοντά. Αργότερα, αν μείνει μέχρι τότε και πέσουν και οι τιμές, ίσως πάρω άλλη μία αν χρειαστεί. :)

Ε, ετσι θα ριχνεις 590..! :devil:

Ενδεικτικα φιλε ριξε μια ματια... http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/Radeon_HD_6950_CrossFire/

Δημοσ.

Καλά σίγουρα. Μακάρι να είχαμε και την 1GB δεν θα με χάλαγε καθόλου. Η διαφορά τιμής όμως στην παρούσα φάση γέρνει υπέρ της 2GB. Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα περισσότερο. :P

[offtopic]Είμαι σε δίλημμα αυτή την περίοδο. Να πάρω αλλη μία HD6850 ή να πουλήσω αυτή που έχω και να πάρω μια HD6950? Η πρώτη περίπτωση θα στοιχίσει στην χειρότερη 175€ (αν δεν βρώ ίδια ακριβώς used) ενώ η δεύτερη στην χειρότερη ~110€ (για καινούργια) δηλαδή την διαφορά. Τα έχει βρεί λίγο δύσκολα η 6850 στο arcania gothic 4 στα 1920x1080 με όλα full που παίζω αυτή την περιόδο στο 2ο pc.[/offtopic]

το arkania πρέπει να είναι γραμμένο από μπαμπουίνους, σπαστή κίνηση σε 6970+ι960 δεν βλεπω συχνά, ειδικά σε σχέση με το πραγματικό gothic 4 (risen φυσικά) που τρέχει νεράκι σε πιό αργό μηχάνημα παρά τα λιγότερα fps - 30ρια και smooth scrolling απ'τη μια, 40-60ρια σπαστά στο arkania (πάντα με vsynch γιατί συχαίνομαι το tearing), πως τα κατάφεραν με καλύτερο frame rate χειρότερο αποτέλεσμα, μιλάμε για κατόρθωμα :o

Δημοσ.

Eνημερώνω ότι την παρέλαβα την 6950 σήμερα το απόγευμα. Μιά χαρά όλα. Η καρτούλα καινούργια - σφραγισμένη και ήρθε στο σπίτι μου χωρίς καμμία επιβάρυνση 233,9€. Ο άνθρωπος απο το κατάστημα μου έβαλε στο δέμα και 2 dvd με demo παιχνιδιών. Πολύ καλή η κίνηση του.

Την κάρτα την έβαλα ήδη πάνω και την δοκιμάζω σε κάποια benches και παιχνίδια. Φυσάει. :lol:

Ένα μπράβο απο μένα στο special price λοιπόν. :)

edit:

Θερμοκρασίες idle 42c με τον fan στα 25% και full load με 3dmark06 72c με τον fan στα 31-32%.

Στο media center κουτί αυτά. :)

Δημοσ.

ρε συ Νικο το εκανες παλυ το θαυμα σου δεν άντεξες ε?

για δωσε κανενα bench να δουμε και εμεις !

btw Kαλοριζικη!

Δημοσ.

Καλοπαίχνιδη και καλά κλόκια Νίκο :-)

Ευχαριστώ Φάνη να σαι καλά. :)

Πάντως με τον fan στα 25-32% που παίζει stock (δεν ασχολήθηκα ακόμα με profiles) είναι ιδιαίτερα ήσυχη μπορώ να πώ. Σε idle δεν ακούω τίποτα παρά μόνο τα fans της H50 που τρέχουν στις 1000-1200rpm. Εν ολίγοις ήσυχο το σύστημα. Απο αύριο θα το ψάξουμε σιγά-σιγά παραπάνω. :lol:

Στο 3dmark06 με την κάρτα stock και τον 8400 στα 4Ghz σκόρ 19,2k. :)

Γίνεται 6970 αυτή ή μπα;

Άντε μπας και ψηθούν κι άλλοι :Ρ

Πιστεύω κανονικά γίνεται. Είναι η κλασσική reference με το dual bios και το διακοπτάκι.

@Cold ευχαριστώ πολύ φίλε. Άντε να παίρνετε και άλλοι σειρά σιγά-σιγά. :P

edit:

Aύριο είναι Παρασκευή. Θα κάτσω λοιπόν αφενός να βρώ μέχρι που μπορεί να πάει σε κλόκια και αφετέρου να βάλω το OCZ 600W διότι το πιστεύετε δεν το πιστεύετε την έχω πάνω στο heroichi 400W αυτή την στιγμή. :rolleyes:

Ήθελα χρόνο να κάνω την τράμπα και δεν κρατιόμουν. :P

Σκυλί το hec πάντως.

Eννοείται ότι θα τρέξω όλα τα γνωστά benches, vantage, 3d11, unigine κλπ καθώς και κάποια benches παιχνιδιών. Το ΣΚ αυτά με την ησυχία μου.

Θα τα ανεβάσω στο ανάλογο thread.

Πάντως αισθάνομαι πολύ τυχερός, τυχαία έγιναν όλα χτές, δεν θα την έπαιρνα σε αυτή τη φάση αν δεν την έβρισκα σε τόσο χαμηλή τιμή. Καθαρά θέμα τύχης.

(Περιττό να πώ ότι η 6850 έφυγε σαν ζεστό ψωμάκι.) :)

Ορίστε ένα 3dmark που έτρεξα πρίν λίγο:

post-175857-0-99361200-1299790982_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...