Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση της GTX 260 με ποιά;

Alejandro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διλήμματα που έχει ο κόσμος τη σήμερον. :P

Τεσπα είδωμεν. Το θέμα είναι ότι άμα κολλήσει το μυαλό μου δύσκολα ξεκολλά...

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμμ δεν την είχα προσέξει την Asus στα 247€ :Ρ

Διόλου άσχημα..

Βέβαια οι διαφορές σε απόδοδη είναι αμελητέες, εκτός κι αν μιλάμε για 2560*1440 ή 2560*1600 και άνω.

Η αν μιλάμε για Dragon Age 2 HD texture pack που θες πάνω από 1GB για να είσαι smooth.

Δημοσ.

Η πιο φθηνή HD6950 1GB κοστίζει:

Sapphire HD6950 1GB 235€ με δωρεάν μεταφορικά

Η πιο φθηνή HD6950 2GB κοστίζει:

ASUS EAH6950 2GB 247€ +3€ μεταφορικά 250€.

Για 15€ διαφορά πιστεύω ότι συμφέρει η 2GB. :)

Και να φανταστείς πριν κάτι μήνες η 6870 είχε τόσα. Τελικά έπρεπε να περιμένω λίγο ακόμη :P

Δημοσ.

Διλήμματα που έχει ο κόσμος τη σήμερον. :P

Τεσπα είδωμεν. Το θέμα είναι ότι άμα κολλήσει το μυαλό μου δύσκολα ξεκολλά...

Να ηταν μονο το δικο σου μυαλο,και το δικο μου ετσι κανει. :P

Εγω στην θεση σου θα εκανα το δευτερο που λες,πουλα την 6850 και παρε μια 6950 2GB.Μπορει με τις 2 6850 να εχεις καλυτερες επιδοσεις αλλα πιανεις κορυφη σε θεμα αναβαθμισης.Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.Ενω με την 6950,μιας και οι 28nm θα αργησουν αρκετα να ερθουν,αν στο μελλον δεις οτι ζοριζεται(λεμε τωρα) παιρνεις αλλη μια που θα εχουν πεσει και αρκετα οι τιμες και δεν νοιωθεις τπτ.

Δημοσ.

Παιδιά!! υπάρχει σήμερα και φθηνότερη HD6950 2GB απο την Asus που πόσταρα χτές:

XFX RADEON HD6950 234€ !!

και με δωρεάν αποστολή απο ότι λέει στο site.

Μάλλον ΕΦΥΓΑ λέμε! :P

Δημοσ.

Η τιμή ισχύει. Την παρήγγειλα τηλεφωνικά και απο ότι μου είπαν θα την έχω στην πόρτα μου αύριο χωρίς καμμία επιπλέον επιβάρυνση. Τελική τιμή 233,70€.

Mιλάμε γιαυτή που φαίνεται στην φωτό, Reference Xfx HD6950 2GB με 2 έτη εγγύηση.

Aύριο αν παραλάβω θα ενημερώσω. :)

Edit:

Tι διάλο μόνο μία είχαν? :whistle:

Τώρα δεν υπάρχει στο link η κάρτα.

Λέτε να είμαι τόσο τυχερός?

Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα ευτράπελα... είδωμεν.

Δημοσ.

Η τιμή ισχύει. Την παρήγγειλα τηλεφωνικά και απο ότι μου είπαν θα την έχω στην πόρτα μου αύριο χωρίς καμμία επιπλέον επιβάρυνση. Τελική τιμή 233,70€.

Mιλάμε γιαυτή που φαίνεται στην φωτό, Reference Xfx HD6950 2GB με 2 έτη εγγύηση.

Aύριο αν παραλάβω θα ενημερώσω. :)

Edit:

Tι διάλο μόνο μία είχαν? :whistle:

Τώρα δεν υπάρχει στο link η κάρτα.

Λέτε να είμαι τόσο τυχερός?

Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα ευτράπελα... είδωμεν.

Ωραιος ρε 'συ,ζηλευω. :P Καλυτερη επιλογη απο τις 2 6850 που ελεγες.Απλα να ξερεις οτι η XFX δεν βαζει τπτ συνοδευτικα στην συσκευασια.Ουτε cf bridge,ουτε ανταπτορες ουτε καλωδια.Την καρτα και ενα cd με drivers.Αν και με την εμπειρια που ειχα με μια XFX 5xxx με το bios προσωπικα XFX δεν παιζει να ξανα αγορασω ποτε.Τεσπα καλοριζικη και ευχομαι να σου ερθει πρωτα :P και αφου ερθει να την χαρεις.

Δημοσ.

Τόσο χάλια ρε συ LouCi4er οι XFX? Δεν έχω δουλέψει την συγκεκριμένη μάρκα γιαυτό ρωτάω.

Τα συνοδευτικά δεν με ενδιαφέρουν έχω καβάτζα απο τις 5850. Απο κλόκια πώς τα πήγαινε η δικιά σου? Με το bios τι θέμα είχες?

CF Bridge έχει πάντως στο bundle.

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1084/pg3/xfx-radeon-6970-and-radeon-6950-graphics-card-review-the-radeon-6950.html

Τεσπα, ας την πάρω πρώτα και βλέπουμε τα άλλα. :)

Δημοσ.

Τόσο χάλια ρε συ LouCi4er οι XFX? Δεν έχω δουλέψει την συγκεκριμένη μάρκα γιαυτό ρωτάω.

Τα συνοδευτικά δεν με ενδιαφέρουν έχω καβάτζα απο τις 5850. Απο κλόκια πώς τα πήγαινε η δικιά σου? Με το bios τι θέμα είχες?

Ξερεις τι, οταν ηταν να παρω 5850,το καταστημα που ηθελα να την παρω ειχε Gigabyte,XFX,και την Sapphire ελεγε εξαντλημενο αλλα ειχα παρει τηλ και μου ειπε η κοπελα οτι θα ξαναφερουν αλλα δεν ηξερε ποτε.Τεσπα δεν μπορουσα να περιμενω και ειχα κανει σχετικη ερωτηση σε ενα forum.Μου ειχαν πει καναδυο παιδια XFX και ATI δεν παει.Sapphire,ASUS καλυτερα.Τεσπα ειχα παρει την XFX,reference λεω τι διαφορα να εχει,και μου εκανε πολλα χαζα.Απο κλοκι καλουτσικα πηγαινε αλλα ο ανεμιστηρας δουλευε οπως να 'ναι.Χτυπαγε το activity 70%,αυτοματα 70% και ο ανεμιστηρας,80% activity,το ιδιο και ο ανεμιστηρας.Εκανε σαν αεροπλανο.Και απο θερμοκρασιες ολο 80αρες.Βεβαια διορθωνοταν με το Radeon bios editor αλλα δεν ειχα ασχοληθει,την εστειλα και ξενοιασα.Με την Sapphire που εχω τωρα δεν εχει ανεβει πανω απο 64 βαθμους οποιο παιχνιδι και να εχω παιξει,ο ανεμιστηρας απο την αλλη το μεγιστο που χτυπαει ειναι 45-48%,ασε που την εχω 1 χρονο σχεδον στα 900-920/1200.

Και μια 5770 XFX που ειχα πριν την 5850 εκανε ακριβως το ιδιο + οτι πεταγε και γκρι οθονες.Σε βαρια games ειχα γκρι οθονη 5 στις 10 φορες.Στο σκακι των windows ειχε 10 στις 10.Εκεινη η 5770 εκανε οτι να 'ναι τελειως ομως.Εχω διαβασει αρκετα χαζα με XFX γι' αυτο το λεω.Ενα παλικαρι στο thelab με μια 5970 ειχε και αυτος θεματακια,cold boot bug και τετοια.Εβαλε Sapphire bios και ετσι ησυχασε.Τεσπα,αυτα με την 5χχχ σειρα,μπορει στην 6χχχ να εχει βελτιωθει αρκετα.Μην αγχωνεσαι,δεν ειναι κανονας.Απλα εγω,μετα απο αυτα που μου ετυχαν με την XFX οπως καταλαβαινεις δυσκολα να την ξαναεμπιστευτω.Ασε που δινω σημασια στα συνοδευτικα.Η Sapphire,νομιζω και οι υπολοιπες,δινουν μεχρι καλωδιο Mini DP to DP.Κοιτα πχ τι εχει μεσα η Sapphire:

CrossFire™ Bridge Interconnect Cable

DVI to VGA Adapter

Mini-DP to DP Cable

6 PIN to 4 PIN Power Cable

8-PIN to 4 PIN x2 Power Cable

HDMI 1.4a high speed 1.8 meter cable

Δημοσ.

Όντως, δεν αποτελούν κανόνα υτές οι περιπτώσεις, μια χαρά υλοποιήσεις βγάζει γενικά η XFX.

Και ναι, πρέπει να έχει διαφορετικά profiles από default για την ταχύτητα περιστροφής του φουρφουριού.

Και μια 4770 της XFX που έχω (αυτή που 'χει κι ο caution) δουλεύει περίεργα, αλλά αυτό είναι κάτι που αλλάζει εύκολα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ LouCi4er για τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι και εμένα τις Sapphire μου με Asus bios δεν τις αλλάζω με τίποτα. Για την xfx δεν έχω γνώμη (εκτός απο μία hd5750 που είχα για πολύ λίγο καιρό αλλά δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα).

Στο θέμα budle πραγματικά είναι απαράδεκτοι στην xfx. Αλλά τι να κάνεις, ήταν καθαρά θέμα τιμής η επιλογή και μόνο. Αν την πάρω με το καλό βλέπουμε και τα υπόλοιπα. Αν κάνει χαζά θα φάει άλλο bios.:P

Anyway, πολύ το συζητάμε κάτσε να μας έρθει πρώτα. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...