Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση της GTX 260 με ποιά;

Alejandro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αλλάξω κάρτα γραφικών και μπορώ να διαθέσω περίπου 250€.

Ποιά θα μου προτείνατε;

Ο υπολογιστής είναι ένας i5 με 4gb ram και η κάρτα χρησιμοποιείται για κανένα παιχνίδι (αυτή την εποχή Battlefield Bad Company 2).

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η 560 είναι για gaming?

Η 6950 ξεφεύγει, λίγο βέβαια.

Αξίζει άραγε το κόστος για αυτή την αλλαγή; Θα έχει αξιοπρόσεκτη διαφορά στην απόδοση;

Δημοσ.

Thanks mate! Από το ψάξιμο που έκανα για την 560 που πρότεινες κλείνω. Το τροφοδοτικό μου θα έχει πρόβλημα να την σηκώσει;

Κανένα.

Πάρτην από multirama όμως για να μην μπλέξεις με e-shop και τις γνωστές τους "πουστιές".

Δημοσ.

Χμμ δεν την είχα προσέξει την Asus στα 247€ :Ρ

Διόλου άσχημα..

Βέβαια οι διαφορές σε απόδοδη είναι αμελητέες, εκτός κι αν μιλάμε για 2560*1440 ή 2560*1600 και άνω.

Δημοσ.

Χμμ δεν την είχα προσέξει την Asus στα 247€ :Ρ

Διόλου άσχημα..

Βέβαια οι διαφορές σε απόδοδη είναι αμελητέες, εκτός κι αν μιλάμε για 2560*1440 ή 2560*1600 και άνω.

Καλά σίγουρα. Μακάρι να είχαμε και την 1GB δεν θα με χάλαγε καθόλου. Η διαφορά τιμής όμως στην παρούσα φάση γέρνει υπέρ της 2GB. Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα περισσότερο. :P

[offtopic]Είμαι σε δίλημμα αυτή την περίοδο. Να πάρω αλλη μία HD6850 ή να πουλήσω αυτή που έχω και να πάρω μια HD6950? Η πρώτη περίπτωση θα στοιχίσει στην χειρότερη 175€ (αν δεν βρώ ίδια ακριβώς used) ενώ η δεύτερη στην χειρότερη ~110€ (για καινούργια) δηλαδή την διαφορά. Τα έχει βρεί λίγο δύσκολα η 6850 στο arcania gothic 4 στα 1920x1080 με όλα full που παίζω αυτή την περιόδο στο 2ο pc.[/offtopic]

Δημοσ.

Η 6850 σε CrossFire δεν είναι αρκετά πιο πάνω από την 6950;

Ναι είναι αρκετά πιο πάνω δεν αντιλέγω και όχι μόνο απο την 6950.

Το θέμα είναι να πάω πάλι σε CF ή σε single. Μιλάμε για καμμιά 60€ κέρδος πάνω-κάτω αν πάω σε μονή λύση. Δεν ξέρω τι να κάνω. Εν τω μεταξύ θέλω να βρώ την ίδια υλοποίηση αν πάω σε CF και όχι άλλη. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...