Προς το περιεχόμενο

Carrefour ψηφιακη κορνιζα 6 ευρω.

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για ξεστοκάαριασμα και αυτά :P

Μπα.. τώρα προβλέπω να ανεβάζουν τις τιμές στα υπόλοιπα προϊόντα ώστε να τους μείνουν στοκ, να ξανακατεβάσουν τιμές και να χαζοχαιρόμαστε που τα παίρνουμε κοψοχρονιά.. :devil:

κάποιοι, εγώ δεν πρόλάβα, για την ακρίβεια το carrefour των Αμπελοκήπων που είναι και το πιο κοντινό μου σκέφτηκα πως θα ήταν μάταιο να το επισκευτώ γιατί θα είχαν τελειώσει...

Λάθος ένστικτο, θα σε προλάβαινα Πέτρο :Ρ :Ρ B)

Μεγειά σας και όντως αν ξαναφέρουν (που δεν το πιστεύω) ποστάρετε πλς.

Δημοσ.

Για το carrefour της Λ.Καβάλας κοντά στη Σπύρου Πάτση ξέρουμε τίποτα???

Άμα είναι να περάσω αύριο....

Δημοσ.

Μπα.. τώρα προβλέπω να ανεβάζουν τις τιμές στα υπόλοιπα προϊόντα ώστε να τους μείνουν στοκ, να ξανακατεβάσουν τιμές και να χαζοχαιρόμαστε που τα παίρνουμε κοψοχρονιά.. :devil:

κάποιοι, εγώ δεν πρόλάβα, για την ακρίβεια το carrefour των Αμπελοκήπων που είναι και το πιο κοντινό μου σκέφτηκα πως θα ήταν μάταιο να το επισκευτώ γιατί θα είχαν τελειώσει...

Λάθος ένστικτο, θα σε προλάβαινα Πέτρο :Ρ :Ρ B)

Μεγειά σας και όντως αν ξαναφέρουν (που δεν το πιστεύω) ποστάρετε πλς.

από ένστικτο και εγώ πέρασα επειδή δεν το είχε αναφέρει κανείς.. και τελικά είχε!

τελευταία φορά που είχα πάει στο καρφουρ αυτό ήταν τουλάχιστον 1 χρόνο πριν!! :P

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί στον Μαρινόπουλο στη Λ.Γράμμου στα Ιωάννινα είχε 4 τεμάχια, 6,0€ έκαστο, όλα σφραγισμένα...

Επαναλαμβάνω "είχε".....

Επίσης, το τελευταίο τεμάχιο στα Κουνουπιδιανά Χανίων το είχα πάρει εγώ...

• Moderators
Δημοσ.

Σήμερα το πρωί στον Μαρινόπουλο στη Λ.Γράμμου στα Ιωάννινα είχε 4 τεμάχια, 6,0€ έκαστο, όλα σφραγισμένα...

Επαναλαμβάνω "είχε".....

Καλα ρε, εχεις παρει σβαρνα τα καρφουρ ολης της Ελλαδας και τις μαζευεις; laugh.gif tongue.gif

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω "είχε".....

Λαγωνικό είσαι kob6931.. Έχεις ομάδα και την στέλνεις να παίρνει φαντάζομαι :)

• Moderators
Δημοσ.

Για το carrefour της Λ.Καβάλας κοντά στη Σπύρου Πάτση ξέρουμε τίποτα???

Άμα είναι να περάσω αύριο....

Τιποτα... (just checked)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς μέχρι τι χωρητικότητας κάρτα μνήμης παίρνει; Γιατί θέλω να πάρω μία SD 4gb και φοβάμαι μήπως είναι ασύμβατη.

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς μέχρι τι χωρητικότητας κάρτα μνήμης παίρνει; Γιατί θέλω να πάρω μία SD 4gb και φοβάμαι μήπως είναι ασύμβατη.

Εμένα SD HC 4 GB Trancend την βλέπει κανονικά. Μεγαλύτερη ή άλλη μάρκα δεν ξέρω αν παίρνει σίγουρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...