Προς το περιεχόμενο

Carrefour ψηφιακη κορνιζα 6 ευρω.

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Και άλλες φορές έχουν σε διαφορετικά Carrefour διαφορετικές τιμές για το ίδιο προϊόν.

Σωστα. Πιο πιθανο ειναι να βρεις διαφορετικη τιμη σε οποιοδηποτε προιον τεχνολογιας μεταξυ των καταστηματων καρφουρ παρα την ιδια.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την έχω και εγώ τη συγκεκριμένη κορνίζα και μετα απο 2 βδομαδες χρήση μπορώ να σας πω οτι είναι πολύ καλή!

Τη χρησιμοποιώ περισσότερο ως ραδιοφωνάκι σπίτι και με έχει βολέψει αφάνταστα.

Δυστυχώς εγώ την αγόρασα 10 ευρω απο το carrefour Ιωαννίνων σε προσφορά πάλι.Ακόμα και για 10 ευρώ πάντως είναι φανταστική.Θα την αγόραζα πάλι 10 ευρώ..

Δέχτηκε κανονικά μια κάρτα SD 512mb που είχα..προβάλει κανονικά φωτογραφίες με ωραία χρώματα και ωραία εφφε εναλλαγής.

Έπαιξε άνετα mp3 τραγούδια με σχετικά δυνατό ήχο για το μέγεθος της.Έχει 2 ξυπνητήρια αν θες που μπορείς γρήγορα να τα σετάρεις(έχει κουμπιά για γρήγορο σετάρισμα).Ημερολόγιο με πολύ καλό interface και τέλος το "αναλογικό" ρολόι που μπορεί να μείνει εκεί αν δεν τη χρειάζεσαι για κορνίζα.

Τέλος έχει απο πάνω της ενα μεγάλο κουμπί "snooze" το οποίο την απενεργοποιεί κιόλλας..παααρα πολυ βολικό..πριν φύγω απο σπίτι τεντώνω χέρι..τραβάω ενα σαν χαστουκάκι απο πάνω και το βούλωνει! :P

Συμπέρασμα δικό μου:Πολύ καλή τιμή,πολύ καλό προιόν(δεν πετάς τα λεφτά σου),Πολύ καλή για γραφείο!!

Δημοσ.

με ρευμα ειναι ή παιρνει και μπαταρια?

Ρεύμα μόνο! :rolleyes: DC 5V οπότε θα λειτουργεί και με οποιονδήποτε μετασχηματιστή(αν αν..λεω αν χαλάσει ο δικός του!)

Δημοσ.

8€ το πηρα και εγω απο δραμα... τα αξιζει παντως. μου αρεσε πολυ! ειχε καμια 3-4 ακομα. λεω να παω να παρω αλλο 1 αυριο.

Δημοσ.

πέρασα από τα καταστήματα: στο ποτάμι, στην πειραιως κοντά στο καραισκάκη και στο π.φάληρο στην αμφιθέας και δεν υπήρχε τίποτα.

Δημοσ.

Στο καταστημα του Ρεντη πηρα εγω της 3 τελευταιες. Για 8 ευρω ειναι πολυ καλη.

nice..και θα περνουσα σημερα το απογευμα να δω...cheers που τις μαζεψες ολες :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...