louben Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ΠΑιδα αγορασα απο το carrefour ψηφιακη κορνιζα με ενσωματωμενο ραδιο,θυρα sd(για προβολη φωτογραφιων και ΜΡ3) ψηφιακο ημερολογιο και αλλα πολλα στην τιμη των 6 ευρω. Απο οτι ειδα εδω http://www.franceprix.fr/productCategory/search/key/carrefour%2Balr9355f%2Bradio%2Breveil%2Bcadre%2Bphoto εχει 40 οποτε προκειται μαλλον για καλη τιμη. Στα χανια στο καταστημα Κουνουπιδιανων ειχε σιγουρα αλλο ενα κομματι, παιζει να εχει και αλλου(λογικα).
louben Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Παιδια τη δουλεψα λιγο και για τα λεφτα της ειναι πολυ καλη.Ψηφιακο ραδιο,ψηφιακη κορνιζα εχει ακομη και επιλογη οταν κανει slide show τις φωτογραφιες νε παιζει και μουσικη αποθηκευμενη σε ΜΡ3 στην καρτα.Ακομη και τροφοδοτικο ειχε μεσα.Πολυ καλο για 6 ευρω.
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Το θέμα είναι τι διαθεσιμότητα παίζει στα άλλα καταστήματα.
Technology fan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Για ποιό κατάστημα carrefour μιλάμε? Αν ισχύει είναι όντως καταπληκτικό!
parispau Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Περιοχή είναι στα Χανιά! Πάντως και εγώ που μένω Χανιά, μάλλον πως θα περάσω μια βόλτα αύριο πρωί!
LOULATRANS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 σαλονικη παντως την εχουν 9 και ειναι το εκθεσιακο.αλλα ειναι και μικρη η οθονη
Chemboy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Πήρα και εγώ 3 κομμάτια από το κατάστημα Πάτρας στα 8 ευρώ το καθένα. Δύο για εμένα και ένα για φίλο. Άπαιχτη προσφορά, ευχαριστώ το φίλο louben για την ενημέρωση. 15:00 η ώρα είχε άλλα 4 κομμάτια, εννοείται πως όλα σφραγισμένα. Είναι πολύ καλή παιδιά, άμα την βρείτε για τόσο που κάνει αξίζει. Μπορώ να πω πως έχει και καλή απεικόνηση χρωμάτων, μόνο στο μέγεθος είναι μικρή, 3,5" αλλά τι να περιμένουμε με 6,8 ή 9 ευρώ που τη βρίσκουμε.
ritakos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Πηρα κ εγω μια στον Πυργο σημερα. Πολυ παραπανω απο καλο για τα λεφτα που πληρωσα. Και ρολοι και ραδιοφωνο και κορνιζα και mp3 μονο με 6 ευρω ειναι τσαμπα!
Chemboy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Στην Πάτρα γιατί είχε 8€; Έλα ντε ! Αλλά και πάλι ήταν καλή η τιμή. Και άλλες φορές έχουν σε διαφορετικά Carrefour διαφορετικές τιμές για το ίδιο προϊόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.